Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.828
Cevap
280
Favori
1.316.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pro da acayip derecede ses var. cod mw warfare 2019 ozellikle o oyunun menusunde ucus var. ve hangi seri olursa olsun ayni b@k.

Pro yu aldigim icin cok pismanim cunku cok ses yapiyor.Keske slim alsaydim diyorum. Cunku pro kadar ses yaptigini sanmiyorum.

Proyu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ozelikle slimden gecmek cok da bir sey degil. Sadece bir oyunda daha iyi oldugunu dusundum. Gowu 1080p de 40-50 fps arasi oynatiyor. 30 fps i gorunce sanki kasiyo gibi hissediyorsunuz.

Fps detay metay benim icin hicbiri ses yapmasindan onemli degil.

Ben nesil sonu ps5 alicam kesin. Ama ondan once direk xbox alip orada oynuycam oyunlari.

Ben daha iyi perf alicam diye 5gz wifi bandi, 3 tane usb cikisi olmasi bir de slimde olmayan ses cikisi var (tam adini hatirlamiyorum) diye satin almistim biraz daha iyi stabilite ve 4k output oldugu icin ileri ki yillarda daha guncel kalsin diye

Sozde 9gb ram var, 1 gb rami multitasking icin ayrilmis ama yine kasiyor yine kasiyor. Online da birinin profiline bakmak icin tikliyorsunuz iki saat Please wait yazisi aliyorum ve en az 5 dakika oyuna donemiyorum haraketsiz oldugumdan online oyunda time out yiyip oyundan remove ediliyorum.

Ps4 pro basarisiz bir konsol.Elimde konsol olsa acmam bile, sirf bazi exc oyunlari belki ileride10-20 sene sonra oynarim diye tutuyorum elimde cunku harika oyunlar var.

4k oyunda yok. Sadece output var. yeni cikan the last of us2 bile 2k ile calisiyor. 4k 60fps oyun benim bildigim wipeout oyunu var sadece.

Diger exc oyunlarda 4k checkboard olarak calistiriyor kesinlikle degmez.
    Ben olsam sizin yerinizde eger ps almak isterseniz ps5 slim yada pro versiyonunu almanizi oneririm

Videolarimda buna da degindim pro ile ilgilenen arkadaslar ozellikle ilk video da detayli bahsettim genel olarak.

Ses icin 10.dakikayi secebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 18 Haziran 2020; 23:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detayli bilgilendime için teşekkür ederim. Ps5 çıkıncaya kadar sanırım slim ile devam edeceğim bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ay önceye kadar o sesten çok bunaldım ve çok çektim gerçekten hatta geçmiş mesajlarımda Ps4 otonun her iki kapağını çıkararak kullandım bir süre Gine’de ses artmaya başladı
    Araştırmalarım sonunda termal macun yenilemesi filan bahsedildi burada çok para istendiği için kendim 4grm termal macun aldım ve tr9 tornavida sipariş ederek YouTube’a kanalındaki videolar yardımıyla temizlik be termal macun yenileme yaptım
    Tespitim şu oldu herkes termal macun diyor ama esas sorun ısıtma ırgazasının halı gibi tozla kaplanması sonucu işlevsi hale gelmesi
    Kısaca sorunum çözüldü hatta Ps slimden daha az ses çıkarıyor şu anda
    Bence termal macun sorun değildi çünkü Ps4 otonun termal macunu hala ıslak-sıvı durumdaydı. Tabi ben onu yinele yeniledim yani sorununuz termal macun yenileme ve soğutma sisteminin temizlenmesiyle çözülecektir. Umarım halledebilirsiniz

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Hakli olabilirsiniz kisisel olarak bu tur konulari anlamadigim yada elim yatgin olmadigi icin hic girmiyorum o topa.

Diger bir konuda ucretli olarak temizletme gibi olaylarda TR de tam bir muamma. Mesela ben konsolumu gonderdigimde karsidaki adam farkli bir konsolu benimkiyle degistirip ve bunu bana hissettirmeden yapabilir.

Bu gibi seylerden dolayi da cekinceliyim.Ses yapsin, gittigi yere kadar artik. Gecen sene 2,300 e almistim amazon de den. Garantisi de yok.Bozulursa da ps4 almam bir daha. ps5 slim alirim ileride.

Ps4 icin zaten dualsense kumandasi alicam bu yil umarim iyi derece de calisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 19 Haziran 2020; 0:38:46 >
  • Arkadaşlar konsollar hakkında hiç tecrübem yok. Hep pc de oynadım. Ps 4 pro yada Ps5 almayı düşünüyorum ama bu karşılaştırmayı görünce canım sıkıldı xbox one x ile arasında gerçekten kalite farkı çok gözüküyor. Böyle karşılaştırmalara göre değerlendirmek doğru mu? Oyun içindeki kalite nasıl? Ps 4 pro için bu Videodaki kadar düşük kalite olacağını aklım almıyor 03:05 den sonrasını izlemedim bile bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?

• lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunların oynanacağına bağlı olarak değişir. Amaç sadece RDR2 ve her ikisinde de olan oyunlar ise Xbox tercih edilebilir. Ama GoW, Last of Us, Spider Man, Uncharted gibi oyunların orada karşılığı yok.

• Pro'da sesten rahatsız olmayan yoktur ama kulaklık takınca veya oyuna kaptırınca unutuluyor. Sessiz PS4 veya Xbox yerine Pro'yu her türlü tercih ederim.

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Hocam indie oyun çok severim hot line miami, my friend pedro, biped, inside west dead, Trine serisi, Supraland, Hob, West of Dead, Ori ve Skelattack gibi. Fps, Korku oyunu ve Anime ile işim olmaz. Hikayeli oyunlara bayılırım mafia 2 crysis 2 3, fc serisi, ac serisi, Metro exodus gibi. Bana ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil.K

Pro'da sesten rahatsız olmayan yoktur ama kulaklık takınca veya oyuna kaptırınca unutuluyor. Sessiz PS4 veya Xbox yerine Pro'yu her türlü tercih ederim.
    hocam onuda aklımda dahi yokken başka bir şey araştırırken karşıma çıktı 30dk lık videoda adam hallediyordu ps adi bir termal macun kullanmış ondan oluyormuş temizleyip kaliteli bir macun sürdü ses sıfır ve ısınma problemide kalmadı hiç.
  • Jet motoru gibi çıkan sesi çözüyor

hocam burada çözüm var. Termal macun kalitesiz olduğu için ısınma sorunundan dolayı ses oluyor diye biliyorum. Ayrıca belirteyim konsol sahibi değilim geriye dönük uyumluluğa göre ps4 pro yada ps5 alacağım.

Bana kalirsa bu iskence den baska bir sey degil. Havadar ortamda bile o denli ses yapan aletten bahsediyoruz. Bir sure sonra kafa sisirir bas agrisi yapar ve bu da uzun nobetler oldugunda sagliga ciddi yonde etkisi olur.

Surekli agir islerde calisan biri gibi sozde eglence icin konsolun basina geciyorsunuz. Bir de bir den fazla kisiyseniz eger herkese mi kulaklik alalim? Hadi aldik diyelim. Haziran temmuz ayinda o kafa ustu kulakliklari takmak akil kari mi? Bence degil

• Hiç baş ağrısı yapmadı ve benim gibi tek yaşayan biri için birçok çözüm var. Ben cihazın hiç sıkıntısı yok demiyorum hatta ses büyük sorun ama tüm sıkıntıları tamamen olmasa da aşılabilecek şeyler. Bir oyun severin bunlara gelene kadar daha başka sorunları olmalı. Alternatiflerin birinde buradakinin yarısı kadar kütüphane yok, diğeri 1080p'de bile zorlanıyor.

• lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Bence düz PS4 veya Pro alıp konsol dünyasına giriş yaparak oraya özel oyunları bitirin, sonra elden çıkarıp bütçeye uygun olursa Xbox Series X alın.

İndie yönünden xbox kütüphanesi dahamı geniş? Bu sebeplemi bana böyle bir öneride bulundunuz yoksa exc oyunları öncelik olarak saymadığım içinmi. Exc oyunların bir kısmı pc ye geliyorya o yüzden o kısmı 2. Plana atıyordum ama konsola geçince buda önemli bir faktör olacak.

Xbox kütüphanesimi yarı yarıya küçük?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Pro da acayip derecede ses var. cod mw warfare 2019 ozellikle o oyunun menusunde ucus var. ve hangi seri olursa olsun ayni b@k.

Pro yu aldigim icin cok pismanim cunku cok ses yapiyor.Keske slim alsaydim diyorum. Cunku pro kadar ses yaptigini sanmiyorum.

Proyu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ozelikle slimden gecmek cok da bir sey degil. Sadece bir oyunda daha iyi oldugunu dusundum. Gowu 1080p de 40-50 fps arasi oynatiyor. 30 fps i gorunce sanki kasiyo gibi hissediyorsunuz.

Fps detay metay benim icin hicbiri ses yapmasindan onemli degil.

Ben nesil sonu ps5 alicam kesin. Ama ondan once direk xbox alip orada oynuycam oyunlari.

Ben daha iyi perf alicam diye 5gz wifi bandi, 3 tane usb cikisi olmasi bir de slimde olmayan ses cikisi var (tam adini hatirlamiyorum) diye satin almistim biraz daha iyi stabilite ve 4k output oldugu icin ileri ki yillarda daha guncel kalsin diye

Sozde 9gb ram var, 1 gb rami multitasking icin ayrilmis ama yine kasiyor yine kasiyor. Online da birinin profiline bakmak icin tikliyorsunuz iki saat Please wait yazisi aliyorum ve en az 5 dakika oyuna donemiyorum haraketsiz oldugumdan online oyunda time out yiyip oyundan remove ediliyorum.

Ps4 pro basarisiz bir konsol.Elimde konsol olsa acmam bile, sirf bazi exc oyunlari belki ileride10-20 sene sonra oynarim diye tutuyorum elimde cunku harika oyunlar var.

4k oyunda yok. Sadece output var. yeni cikan the last of us2 bile 2k ile calisiyor. 4k 60fps oyun benim bildigim wipeout oyunu var sadece.

Diger exc oyunlarda 4k checkboard olarak calistiriyor kesinlikle degmez.
    Ben olsam sizin yerinizde eger ps almak isterseniz ps5 slim yada pro versiyonunu almanizi oneririm

Videolarimda buna da degindim pro ile ilgilenen arkadaslar ozellikle ilk video da detayli bahsettim genel olarak.

Ses icin 10.dakikayi secebilirsiniz

Birinci video da bahsettiğiniz menüde fan sesi olayı benimde başıma hep geliyordu hocam oyun içinde çok ses çıkmazdı ama menüye gelince cihaz havalanacak gibi olurdu ve bu sorunu hemen hemen her oyunda yaşardım

• Arkadaşlar selam. Müteahhit sağolsun eve internet kablosu döşememiş.Ev girişinden wifi modem ile eve internet veriyorum. PS4 pro içinde aynısı fakat FİFA 2020 oynarken bir süre sonra takılmalar başlıyor. Sık sık hesabınız 15 dakikaya askıya alınacak uyarıları çıkıyor.

Ben hangi alet ile wifi interneti alıp ps4 'e kablo ile aktarabilirim? Var mı önerisi olan?
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığınız televizyonu bilmiyorum ama o bahsettiğiniz televizyon oyun için alınacak bir televizyon değil. Giriş seviyesinin bir tık üstü ips panel var onda. Şu sektörde artık 43 inç düzgün televizyon üreten bir marka yok. Parlaklık, kontrast, renk gamutu vb değerleri iyi olan bir 43 inç tv bulabilsem bende almayı düşünürdüm ama bu boyuttaki televizyonlarda bu değerlerin hepsi en dipte malesef. Bu arada tv ağırlıklı olarak oyun için kullanılacaksa Samsung dışındaki markaları unutun.
  • Bendede pro modeli var şanslıyım ki fan ses sorunu aşırı cekmiyorum.Ust kapağı düzenli olarak açıp fan izgaralarini temizlik spreyi ve kulak copuyle elimden geldiği kadar temizliyorum.Ayni şekilde cihazın yanlardaki izgaralarinida temizleyin beyler çünkü oradanda hava çıkışı oluyor.Uzun zamandan beri temizlemeyen varsa telefon feneri ile baksın deliklerin tıkandığıni göreceksiniz veya cihaz çalışırken elinizi yan izgaralara koyun hava çıkışı oluyormu olmuyorsa cihaz daha fazla zorluyor kendini.Mesala ben elimi yan ızgara veya arkaya götürdüğumde aşırı derecede sıcak uflemiyor bile.Cok sesli çalışıyor diyen arkadaşlarda sizde bu durum nasil merak ediyorum
    Bazı videolarda goruyorum cihaz normal ps ana menüsünde bile yüksek sesli şekilde calisiyor.Bende cihaz uflemiyor bile
    Sunuda belirtiyim COD oyununda bence bir sorun var oyunun online menüsünde dururken hiç bir oyunda olmayan cihaz fanı gercekten uçuşa geçiyor saçma sekilde ama haritaya geçince ses soluk kesiliyor ilk baslarda böyle değildi sonradan gelen güncellemelerle mi oldu bilemiyorum artık.Bende 1ay içerisinde macun yenileme ve iç temizligini yapacağım kendim yinede

• Amazon de' den aldığın o cihaza amazon 2 yıl garanti veriyor iletişime geç kargo ile yolla.. ben şahsen o şekilde yapacağım bekliyorum biraz daha geçsin kasım ayında dolacak garanti süresi.

• 
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.