Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.828
Cevap
280
Favori
1.316.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almanyadan aldigim ps4 pro cihazimi satacagim ama acikcasi bir turlu fiyat belirliyemedim.

tum yaz boyunca oynamaya vaktim olmayacak, e zaten yaz bittikten sonrada ps5i bekliycegiz.

ben ozelliklerini yazsamda bana asagi yukari gidebilecegi bir fiyat verirmisiniz?

garantisi bitti dogal olarak, kutusuda yok.

2 kol, biri ps4den kalma.

ps4 camera

icerisinde death stranding, devil may cry 5, uncharted 4, monster hunter world, starwars 2, pubg gibi yaklasik 13-14 tane oyun ve en az 6 aylik plus var.

hic bir sikintisi yoktur, alindigi gunden beri ayni yerde durur, tozunu vs alirim :), cok temizdir yani.

sizce nasil bir fiyat bicmeliyim buna acaba?
  • 500 gb slim kasa ps4 sahibiyim. Temmuzdan itibaren pro almayı planlıyorum. 2. el garantili bir cihaz almayı düşünüyorum. Şimdi bunların en düzgün çalışan serisi hangisiydi ve bunun dışında dikkat etmem gereken bir konu var mı?
  • itsclobberintime kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplarınız için. Pedleri tozlardan arındırıp öyle bırakmaya karar verdim. Çünkü Türkiye'deki pedlerin mW değeri Playstation'da kullanılanlardan daha düşük. Yarı yarıya bir performans farkı mevcutmuş maalesef. Sizin de bilginiz olsun.
  • TheOnu kullanıcısına yanıt
    7216B son seri olması lazım garantili arıyorsan bu denk gelecektir büyük ihtimalle. Pro ların tüm serisinde ısınmaya bağlı fan sesi mevcut. yıl sonu PS5 çıkacak ve ekimde ek gümrük vergisi %50 den %20 ye düşecek döviz kuru çok değişmezse ekimde fiyatlarda düşüş olması muhtemel . slimden proya geçmek çok da büyük fark yaratmıyor . pardon uçak motoru fan sesi hariç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 15 Haziran 2020; 12:59:8 >
  • Arkadaşlar bu Pro ve Pro Gamma arasındaki fark ne? Amazon'da iki cihaz arasında nerdeyse 300 TL olunuyor. ( Gamma olanı daha ucuz )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Evet, anladığım kadarıyla 7216b son seri oluyor. Psp ve vita dahil şimdiye kadar çıkan tüm cihazları kullanmış biri olarak pro ile final yapmayı düşünüyorum Bu benim son konsolum olacak büyük ihtimalle. PS5 almam gibi geliyor. Yaş oldu 28. Artık bayrağı gençlere devretmek lazım Bir kenara 3500 lira ayırdım bekliyorum. Şöyle mağazadan alınmış 2,3 aylık bir cihaz denk gelirse alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOnu -- 15 Haziran 2020; 21:39:32 >
  • Son güncellemeden sonra şöyle bir sorun yaşamaya başladım. Arka planda oyun indirirken cihaz ds4'e çok geç ve hatalı tepki veriyor. Örneğin ana menüde sağa bir kere basıyorum, önce tepki vermiyor daha sonra 3-4 kere basmışım gibi sağa gidiyor. Oyunlarda da aynı şekilde hatalı ve geç tepki verdiği için haliyle oyun da oynanmıyor. İndirme işlemini duraklatınca sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı?

• Arkadaşlar termal macun değiştirirken termal pedleri de değiştiriyor musunuz? Artic mx4 aldım yanında pedleri de değişmek gerekirmi ilk defa yapıcam da bu işi. izledigim videodaki adam komple değişti herşeyi yapmisken bende tam olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen ve deneyimleyen arkadaşlar cevap yazarsa çok mutlu olacağım :)

Şuan elimde bir Vestel 4k tv var ( 49UA9400 ) salonda kullandığım. İlk PRO çıktığında bu TV'de oynamıştım bir çok oyunu. Sonra PRO'yu sattım fakat şimdi tekrar almak üzereyim.

Sırf bu HDR merakım yüzünden TV'de almayı düşünüyorum fakat bütçem kısıtlı. Alabileceğim en uç tv LG 43UM7450.

Sorum şu.. 3.700 tl verip bu televizyonu almam değer mi? HDR olsun, 4K olarak oyunlardaki grafikler olsun kullandığım Vestel 4K TV'ye göre fark yaratır mı?
  • vay anasını be ps4 pro sipariş faturamı buldum az önce.

1750 tl ye almışım. 2018 ocak ayında

aradan 2.5 sene geçmiş ve cihaz %100 den fazla değer kazanmış. böyle bir şey normal bir ülkede olamaz ya. ulan teknolojik alet yılı geçip eskimesine rağmen nasıl %100'den fazla değer kazanır ya hahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Arkadaşlar bu Pro ve Pro Gamma arasındaki fark ne? Amazon'da iki cihaz arasında nerdeyse 300 TL olunuyor. ( Gamma olanı daha ucuz )
    Rica etsem link atar mısınız tr’ye gönderim yapan satıcı bulamadım bi türlü

• kacanga kullanıcısına yanıt
    slimden proya geçmemişin belliki :)
    slim 720p 30 fps açarken pro 1080p 60 fps açıyor oyunları bizzat test ettim
    fan sesi iki konsoldada mevcut
    yanlış bilgilendirmeyin milleti
  • leonmaycry kullanıcısına yanıt
    Slim oyunları 1080p açıyor, pro olan 4k açıyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum.

• sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Üstteki arkadaş sanırım espri yapmış.
    Fat ve Slim 1080p Pro 4K.

• The Last Of Us Part II - Limited Edition PS4 Pro Bundle

• Merhaba Arkadaşlar

Bende slim ps4 ve 4k hdr10 destekli tv mevcut. Hdr destekli oyunlarda görüntü kalitesi hissedilir derecede artıyor. Sorum şu: Pro alırsam çok fark olurmu sizce. Ayrica slim çok sessiz çalışıyor. Pro da bu fan sesi sizce ps4 slime göre cok mu sesli dir acaba.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor1905 -- 18 Haziran 2020; 21:48:44 >
  • Executor1905 kullanıcısına yanıt
    Pro da acayip derecede ses var. cod mw warfare 2019 ozellikle o oyunun menusunde ucus var. ve hangi seri olursa olsun ayni b@k.

Pro yu aldigim icin cok pismanim cunku cok ses yapiyor.Keske slim alsaydim diyorum. Cunku pro kadar ses yaptigini sanmiyorum.

Proyu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ozelikle slimden gecmek cok da bir sey degil. Sadece bir oyunda daha iyi oldugunu dusundum. Gowu 1080p de 40-50 fps arasi oynatiyor. 30 fps i gorunce sanki kasiyo gibi hissediyorsunuz.

Fps detay metay benim icin hicbiri ses yapmasindan onemli degil.

Ben nesil sonu ps5 alicam kesin. Ama ondan once direk xbox alip orada oynuycam oyunlari.

Ben daha iyi perf alicam diye 5gz wifi bandi, 3 tane usb cikisi olmasi bir de slimde olmayan ses cikisi var (tam adini hatirlamiyorum) diye satin almistim biraz daha iyi stabilite ve 4k output oldugu icin ileri ki yillarda daha guncel kalsin diye

Sozde 9gb ram var, 1 gb rami multitasking icin ayrilmis ama yine kasiyor yine kasiyor. Online da birinin profiline bakmak icin tikliyorsunuz iki saat Please wait yazisi aliyorum ve en az 5 dakika oyuna donemiyorum haraketsiz oldugumdan online oyunda time out yiyip oyundan remove ediliyorum.

Ps4 pro basarisiz bir konsol.Elimde konsol olsa acmam bile, sirf bazi exc oyunlari belki ileride10-20 sene sonra oynarim diye tutuyorum elimde cunku harika oyunlar var.

4k oyunda yok. Sadece output var. yeni cikan the last of us2 bile 2k ile calisiyor. 4k 60fps oyun benim bildigim wipeout oyunu var sadece.

Diger exc oyunlarda 4k checkboard olarak calistiriyor kesinlikle degmez.
    Ben olsam sizin yerinizde eger ps almak isterseniz ps5 slim yada pro versiyonunu almanizi oneririm

Videolarimda buna da degindim pro ile ilgilenen arkadaslar ozellikle ilk video da detayli bahsettim genel olarak.

Ses icin 10.dakikayi secebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 18 Haziran 2020; 23:52:13 >

• Detayli bilgilendime için teşekkür ederim. Ps5 çıkıncaya kadar sanırım slim ile devam edeceğim bende.

• Bir ay önceye kadar o sesten çok bunaldım ve çok çektim gerçekten hatta geçmiş mesajlarımda Ps4 otonun her iki kapağını çıkararak kullandım bir süre Gine’de ses artmaya başladı
    Araştırmalarım sonunda termal macun yenilemesi filan bahsedildi burada çok para istendiği için kendim 4grm termal macun aldım ve tr9 tornavida sipariş ederek YouTube’a kanalındaki videolar yardımıyla temizlik be termal macun yenileme yaptım
    Tespitim şu oldu herkes termal macun diyor ama esas sorun ısıtma ırgazasının halı gibi tozla kaplanması sonucu işlevsi hale gelmesi
    Kısaca sorunum çözüldü hatta Ps slimden daha az ses çıkarıyor şu anda
    Bence termal macun sorun değildi çünkü Ps4 otonun termal macunu hala ıslak-sıvı durumdaydı. Tabi ben onu yinele yeniledim yani sorununuz termal macun yenileme ve soğutma sisteminin temizlenmesiyle çözülecektir. Umarım halledebilirsiniz

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Hakli olabilirsiniz kisisel olarak bu tur konulari anlamadigim yada elim yatgin olmadigi icin hic girmiyorum o topa.

Diger bir konuda ucretli olarak temizletme gibi olaylarda TR de tam bir muamma. Mesela ben konsolumu gonderdigimde karsidaki adam farkli bir konsolu benimkiyle degistirip ve bunu bana hissettirmeden yapabilir.

Bu gibi seylerden dolayi da cekinceliyim.Ses yapsin, gittigi yere kadar artik. Gecen sene 2,300 e almistim amazon de den. Garantisi de yok.Bozulursa da ps4 almam bir daha. ps5 slim alirim ileride.

Ps4 icin zaten dualsense kumandasi alicam bu yil umarim iyi derece de calisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 19 Haziran 2020; 0:38:46 >
  • 
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.