Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstte ki resme göre Fark inanılmaz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel artık gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Üstte ki resme göre Fark inanılmaz beyler

Neo dediler geldik

/>

Paylaştığım döküman resmi değil ama açıklanan bilgilere göre oluşturulmuş özellikleri yansıtıyor tam olarak nasıl olacak şuan kimse bilmiyor.

• PS4 o kadar satmış bence NEO'nun satışları az olur. PC'ye yönelirler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Theared

PS4 o kadar satmış bence NEO'nun satışları az olur. PC'ye yönelirler bence.

bence ps4 ün satışları azalır playstation alacak olanların çok büyük çoğunluğu ps neo alır.

. PS4'ün satışları kesin azalırda, konsolcular PS4 Neo alır. Ama muhtemelen pahalı olur 4K sonuçta Herkesin parası olmaz. PC PS4'e göre daha iyi performans verdiğine göre, f/p oranı hala PC'de olur (özellikle Türkiyede) ve PC'ye yarar NEO bence. Konsol alanlar hayal kırıklığına uğrar gibime geliyor. bkz.(ben)
  • Lan taksidi bitmedi konsolun, yakarım kendimi ulan.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

fps i nasıl ölçüyorsunuz?

Fps ölçer kullanıyorum bimde satılıyor, tvye takıyorsun ölçüyor.
  • konsol işi bitmiş, resmen playstation oyunları oynatan pc satıyor herifler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 sahiplerine bi kıyakları olmayacak mı?
  • Source kullanıcısına yanıt
    eğer bu şekilde gelecekse hayal kırıklığı, bari amd'nin yeni çıkacak zen işlemcilerini beklesinler.
  • Büyük ihtimalle bu cihaz oyunlarda 1080p 60fps ve 4K 25-30fps verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

eğer bu şekilde gelecekse hayal kırıklığı, bari amd'nin yeni çıkacak zen işlemcilerini beklesinler.

büyük ihtimalle zen mimarisinin modifiye versiyonudur bu.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ps4 kötü cihaz pc kullancısı olsamda olmasamda.Ps4'de oynuyorum kaç aydır oyunları.Benim için farketmiyor nasılsa klavye mouse ile devam ediyorum.

Okurken düzgün oku.Laf soksam daha net yazarım.Bende de var cihazda diye yazmışım.Yemişim Pc'yi de Ps4'ü de para verdim eleştirecem tabii ki..

Pc - Ps4'e 10 çeker.En azından her oyuna 100tl vermiyorsun.Single player çıkan oyuna para verilmez.Online oyunsa veririm.Ps4 için böyle bir ayırım yok.Her seferinde haşırt geçiriliyor.

Hadi bakalım biraz ateşlendirelim forumu çoşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Ps4 kötü cihaz pc kullancısı olsamda olmasamda.Ps4'de oynuyorum kaç aydır oyunları.Benim için farketmiyor nasılsa klavye mouse ile devam ediyorum.

Okurken düzgün oku.Laf soksam daha net yazarım.Bende de var cihazda diye yazmışım.Yemişim Pc'yi de Ps4'ü de para verdim eleştirecem tabii ki..

Pc - Ps4'e 10 çeker.En azından her oyuna 100tl vermiyorsun.Single player çıkan oyuna para verilmez.Online oyunsa veririm.Ps4 için böyle bir ayırım yok.Her seferinde haşırt geçiriliyor.

Ok.

• quote:

/>

• Source kullanıcısına yanıt
    Eğer paylaştığın gifteki gibiyse fark hakikaten korkunç olur. 4k açamaz ama 1080p 60fps anasını ağlatır.

• quote:

Senin gibi hileciler yüzünden pc yi tercih etmiyoruz zaten,forumlarda kürek kürek diye ağlayan ergenlerden kurtulmuş oluyoruz.
    Drm koruması tüm oyunlara gelince ben görecem sizi,bunlar iyi günleriniz daha.

• Hımm. Sert olmuş. Şimdi de hileci olduk.Hileciler yüzünden online oyunlar için ps4'e geçmiş birine hileci dendi o da enteresan oldu. Bu arada Ergen de olduk :)

Nasıl fanatikler nasıl fanboylar bağımlılık ne kötü şey. Hem cebinden parasını alıyorlar hem de aklını.Ne diyim Allah yardımcınız olsun. 😯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 25 Nisan 2016; 10:25:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hımm. Sert olmuş. Şimdi de hileci olduk. Ergen de olduk :)

Nasıl fanatikler nasıl fanboylar yazık ya bağımlılık ne kötü şey. Hem cebinden parasını alıyorlar hem de aklını.Ne diyim Allah yardımcınız olsun. 😯

Korsanı övmüşsün mesela. Övemezsin, yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Hımm. Sert olmuş. Şimdi de hileci olduk. Ergen de olduk :)

Nasıl fanatikler nasıl fanboylar yazık ya bağımlılık ne kötü şey. Hem cebinden parasını alıyorlar hem de aklını.Ne diyim Allah yardımcınız olsun. 😯

Korsanı övmüşsün mesela. Övemezsin, yasak.

Şairin burda anlatmak istediği, fanboy olmayın herşeye para vermeyin aklınızo kullanın dediği anlaşılmaktadır. Yani doğru cevap B, seçeneğidir.

Korsanı övdüğünü söyleyen arkadaşlar C seçeneğini işaretlemişler ve maalesef soruyu yanlış yapmışlardır.

Diğer soruya geçelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.