Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraközkan

Büyük ihtimalle bu cihaz oyunlarda 1080p 60fps ve 4K 25-30fps verir.

4 k oynatması imkansız yeni çıkacak konsolunda özellikleri düşük 1080p 60 fps açan bir konsol 4 k da 15 fps açabilir.Ayrıca konsolda 4k olması için kasanın çok büyük ve çok güçlü soğutma sistemi olması gerek ve de fiyatı 1500 dolardan aşağı olmaz yeni çıakcak konsol 60 fps 1080p oynatsın öpüp başımıza koyarız.
  • Vay arkadas konuya bakiyorum da herkesin 4K TVsi yada 4K oyun PCsi varmista bizim haberimiz yokmus. Bence once 4.5 sonra 4.5S gelsin, oyle hemen PS5'e gecmek olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muhabbetler çıktı 4K tvlere göz gezdirdim, 32 inç 4K tv yok yada bulamadım hepsi 40 ve üzeri.
  • Bu cihazla 4K oyun oynacaklar neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Bu cihazla 4K oyun oynacaklar neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum.

Valla sen ne kafası yaşarsın bilemiyorum ama sızan donanım bilgileri, ps4 grafik ayarlarındaki bir oyunu rahatlıkla 4k oynatacak güce sahip. 4K'yı ilah yaptınız. Ben 4 sene önceki 660 ti ile 4k'da dirt ralliyi high ayarlarda 25 fps, tomb raider'ı 14 fps'de oynayabiliyorsam, sızan donanım bilgilerindeki bir ps4 anasını ağlatır 4k'nın. Konsol optimizesini saymıyorum bile. Halan daha 1080p - 60 fps muhabbeti. Mevcut ps4 bile, nerdeyse bu ayarda oyun çıkıyor.

• ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Adamda gizli kalp hastaligi baslamis, bu nesil xbox in durumuna cok uzulmus diyorlar.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Adamlar ps4 neo'nun gücünün native 4k' oynatmaya yetmeyeceğini kendileri söyledi.Esas hedef yeni oyunlarda 1080p 60fps'nin standart hale gelmesi ve Vr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 26 Nisan 2016; 9:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Adamlar ps4 neo'nun gücünün native 4k' oynatmaya yetmeyeceğini kendileri söyledi.Esas hedef yeni oyunlarda 1080p 60fps'nin standart hale gelmesi ve Vr.

Sony'nin bu kadar keskin demecini göremedim lakin sızan dökümanlarda yazan:

Rendering guidelines
    ◾Games running in Neo mode must operate at a native rendering resolution of 1920x1080 (1080p) or higher.
    ◾A game's frame-rate must meet or exceed its equivalent performance level on base PlayStation 4 hardware.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 26 Nisan 2016; 10:17:20 >

• bu neo çıktıktan sonra online oyunları oynarken ps4'ü olanlar ile aynı serverdan oynamaya devam edecekler mi yoksa eşleştirme olmadan mı oynanacak bunu merak ediyorum.
  • Yeni cıkacak cihazın AAA bütçeli şuan ps4 ün genel olarak 1080p-30 fps oynattığı oyunları 4k açabilecek olduğunu hayal eden hatta aklının ucundan geçirenlere söylenecek tek söz yarından tezi yok bu işleri bırakın cadde cadde dolaşıp domates, patates, hıyar falan satın. Belli ki meşgaleniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Hangi adammış onlar. Sony diyorsan tek bir kelime bile etmedi neo ile alakalı.Başka adamlar olmadığına göre, sızan donanım bilgilerine göre konuşuyoruz. Ve sızan donanımda r9 480 gpusu olduğu varsayarsak, 4k'nın rahatlıkla mümkün olduğunu görebiliyoruz. He çok abanılmış grafiklerde, 2k upscaling yaparlar, daha uçuk grafiklerde 1080p yaparlar vs. onları bilemem ama mevcut ps4 grafik ayarındaki 1080p görüntüyü neo rahatlıkla 4k oynatacak güce sahiptir. Halan daha bsc'nin saçma haberine bakıp, oyunların 1080p-60 fps olacağını söylüyorsunuz.Hem de 4k tv'lerin bu kadar yaygınlaşmaya başladığı zamanlar ne işi var adamların 1080p ile. Zaten ps4'e çıkan oyuların %95'ini 1080p oynatıyor. Vr zaten 1080p olduğu için, neo donanımı ile daha iyi grafikler göreceğiz. Burdan vr için reklam yaparken, 4k çözünürlük ile 4k tv'lerin satışını artırmaya bakacak. Sonuçta sony'de bir tv üreticisi.Çıkardığı 4k tv'lerin satışını artırmak için 4k oynatabilen bir konsoldan daha iyi reklam olamaz. O yüzden ben konsolun büyük ihtimal 4k çözünürlük sloganı ile piyasaya çıkacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YigidoLegend

Yeni cıkacak cihazın AAA bütçeli şuan ps4 ün genel olarak 1080p-30 fps oynattığı oyunları 4k açabilecek olduğunu hayal eden hatta aklının ucundan geçirenlere söylenecek tek söz yarından tezi yok bu işleri bırakın cadde cadde dolaşıp domates, patates, hıyar falan satın. Belli ki meşgaleniz yok.

Sızan donanım bilgileri ile rahatlıkla oynatır.Var mı itirazın. :)
    Tamam The Order'ı 4k açar buraya gif koyarsın bizde görürüz. Havayı açar.

• PS4,5’un özellikleri Sony dokümanları arasından sızdırıldı. Gamespot’un haberine göre PS4 ve PS4,5 arasındaki donanımsal farklar olacak. Söz konusu farklar aşağıda yazıldığı gibi olacak deniliyor;

CPU ( İşlemci ) PS4: 8 Jaguar Cores at 1.6 GHz – PS4,5 yani NEO: 8 Jaguar Cores at 2.1 GHz

GPU ( Ekran Kartı ) PS4: AMD GCN, 18 CUs at 800 MHz – PS4,5 yani NEO: geliştirişmiş AMD GCN, 36 CUs at 911 MHz

Memory ( Hafıza ) PS4: 8 GB GDDR5, 176 GB/s – PS4,5 yani NEO: 8 GB GDDR5, 218 GB/s

PS4,5’un eski PS4 oyunlarını da oynatacağı söyleniyor. Ayrıca yeni makinenin ( Yani Kod Adı NEO ) 4K çözünürlükte oyun oynatabileceği yazılan haberler arasında yer alıyor. Eski oyunlar içinde yapımcıların güncellemeler yayımlayıp, oyunları 4K görselliğe yükseltebilecekleri dedikodularda geçiyor. Makinenin Native ( Gerçek 4K ) çözünürlük vermeyeceğini sadece Upscale edip vereceği de söyleniyor. Makine de ( PS4,5 ) Normal PS4 modu ve Neo Modu diye iki ayrı mod olacağı eklenmiş. Neo modunda oyunlar daha yüksek FPS hızında ve 4K ( Upscale ) edilmiş olarak çalışacakmış. Normal mod da ise oyunlar aynı normal PS4 olarak çalıştırılacak. Yeni makinenin online olarak, eski PS4 ile aynı kullanım şartlarına tabi olacağı söyleniyor.

Ayrıca, PS4’de 4 kişi yerel Coop oynanabiliyorken, bu sayı Neo da 8 kişi yerel coop a çıkacakmış. Sony’nin yapımcıları, oyuncuları ayırmaması için özellikle uyardığı yazılıyor.

Kaynak GAMESPOT

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler peki tahminen ne zaman çıkacak bu neo yaza doğru ps almayı düşünüyorum birde kaç parayla çıkar tahmini

• Donanım olarak çok vakıf değilim şahsen aman aman fark görünmüyor . Bu artış 60 fps içinde yeterli değildir herhalde
    Donanımdan bir şey anlamadığın belli. 4k yı 1440p mi sanıyorsun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Senden iyi bildiğim kesin. Boş laflar ile gelmeyin. Niye olamaz diye bir kaç kelam et, yoksa sus. Niye 4k verebilecegini , sızan donanım bilgilerine göre söyledim. Yani sizler gibi boş teneke gibi ses çıkarmıyorum.

• Uğur, Rubisco'ya danismak lazim bu mevzuyu:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Senden iyi bildiğim kesin. Boş laflar ile gelmeyin. Niye olamaz diye bir kaç kelam et, yoksa sus. Niye 4k verebilecegini , sızan donanım bilgilerine göre söyledim. Yani sizler gibi boş teneke gibi ses çıkarmıyorum.

Uğur her oyunda 4K almak zor benim sistemde GTX 980 olmasına rağmen yeri geliyor kasıyor o yüzden her oyunda 4K'yı destekleyeceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.