Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bosverin 4K'yi simdi. Neo ile 1080p@60 FPS standart olsun yeterli. 4K'yi 2,5 sene sonra PS4 Trinity ile verirler artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatz kullanıcısına yanıt
    Ps4 crossfire olursa olabilir. Crossfire neo 4k 30fps.

• Sızan bilgiler doğru olsa bile ps4 ün 4k oyun oynatması çok zor, işlemci ve grafik işlemcisi yeterli bile olsa ramden sınıfta kalacaktır. 8gblık ramlerle 4k oynatması mümkün değil 8gblik ramin 3gb kadarını zaten sistem kendine ayırıyor. Hadi hepsini ayarladılar diyelim bu sefer hdd den sınıfta kalacak, ssd buna çare olur fakat yanında ekstra maliyet getirir 500 dolarlık konsol olur 600-650 dolar. Sızan bilgiler doğruysa 1080p60frame için çok uygun bir konsol ortaya çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Donanımdan bir şey anlamadığın belli. 4k yı 1440p mi sanıyorsun nedir ?

Senden iyi bildiğim kesin. Boş laflar ile gelmeyin. Niye olamaz diye bir kaç kelam et, yoksa sus. Niye 4k verebilecegini , sızan donanım bilgilerine göre söyledim. Yani sizler gibi boş teneke gibi ses çıkarmıyorum.

Uğur her oyunda 4K almak zor benim sistemde GTX 980 olmasına rağmen yeri geliyor kasıyor o yüzden her oyunda 4K'yı destekleyeceğini sanmıyorum.

Sanırım bazı şeyleri anlatamıyoum. Biraz büyük ve kalın yazayım.

PS4'ÜN 1080P GRAFİK AYARLARINDAKİ BİR OYUNU, R9 480 GPU'LU BİR PS4 MODELİ RAHATLIKLA 4K'DA AÇABİLİR.

Tabi bunları sızan donanım özelliklerine göre söylüyorum. Yukarısı , aşağısı olur onu hiç bilemem.Sen ultra ayarlarda, fullemişsindir oyunu, o yüzden 4k'da zorlanmıştır sistem.Yoksa ps4 grafik ayarlarındaki, bir oyunda 4k'da çok zorlanacağını düşünmüyorum.Tabi oyun optimize özürlü değil ise...

Ayrıca ben ps4 neo gibi ara bir nesilin çıkması taraftarı da değilim.Mevcut konsolun grafikleri fazlasıyla bana yeterli. Yeni ara bir konsola odaklanacaklarına, ona zaman ayırcaklarına yeni oyun yapmalarını isterdim. Bu beni çok daha mutlu ederdi. Ama yazdığım mesajlardan sanki ben deli gibi yeni bir konsol bekliyormuşum gibi algılanıyor.Halbuki alakası yok.Sadece sızan donanımın 4k oynatacak güçte olduğunu düşünüyorum.Bu kadar ötesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Donanım olarak çok vakıf değilim şahsen aman aman fark görünmüyor . Bu artış 60 fps içinde yeterli değildir herhalde

CPU %30 , GPU 2 kattan daha fazla güçlü.Bırak 60FPS'yi ciddi grafik farkı için bile yeterince güçlü bir donanım.PC'de üst seviye sayılacak GPU kullanacak adamlar.
  • Konsol 4k dan ziyade vr ı yeterli performansta çalıştırmak için yapılmış gibi. Ana nokta vr ın başarısı üzerine odaklanmış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Donanım olarak çok vakıf değilim şahsen aman aman fark görünmüyor . Bu artış 60 fps içinde yeterli değildir herhalde

CPU %30 , GPU 2 kattan daha fazla güçlü.Bırak 60FPS'yi ciddi grafik farkı için bile yeterince güçlü bir donanım.PC'de üst seviye sayılacak GPU kullanacak adamlar.

Eyvallah
  • Hay baslayacagim neonuza da teknolojinize de yapacaginiz ise de. Dingil bu japonlar

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    R9 480 benzeri gpu ile 4K zor.4K,1080p'den 4 kat fazla çözünürlük ve 4 kat fazla performans gereksinimi demek.Nitekim sızan bilgilere göre de 4k'nın native(gerçek) olmayacağı,upscale olarak verileceği belirtilmiş.Eğer çözünürlük 2K olsa yeterli olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 27 Nisan 2016; 13:16:37 >
  • quote:

quote:

Senden iyi bildiğim kesin. Boş laflar ile gelmeyin. Niye olamaz diye bir kaç kelam et, yoksa sus. Niye 4k verebilecegini , sızan donanım bilgilerine göre söyledim. Yani sizler gibi boş teneke gibi ses çıkarmıyorum.

GTX980TI DOĞRU DÜZGÜN 4K OYNATMIYOR SADECE KART 2800 TL BİLGİN OLSUN

• Playstation un aynı ayarda ki bir pcye göre %60 daha fazla performans verdiğini unutuyorsunuz.Söylenilen donanımla gelirse bazı oyunlarda 4k 30 fps değerini yakalayacaktır.
  • 4K olayı işin pazarlaması aslında.Şimdiki konsol uncharted 4 veya dahssonra çıkacak olan daha iyi grafikli oyunları 1080 60 fps oynatmada ve Vr için yetersizdi.Neo esas burada devreye girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

R9 480 benzeri gpu ile 4K zor.4K,1080p'den 4 kat fazla çözünürlük ve 4 kat fazla performans gereksinimi demek.Nitekim sızan bilgilere göre de 4k'nın native(gerçek) olmayacağı,upscale olarak verileceği belirtilmiş.Eğer çözünürlük 2K olsa yeterli olabilirdi.

4k demek 4 kat performans farkı yaratmıyor. Eğer senin dediğin gibi olsaydı, tomb raider 1080p'de 30 fps de çalışırken , 4k'da 7 fps'ye düşmesi lazımdı. Ama ben 14 fps'lerde oynayabiliyorum. Başka bir misal, dirt rally, 1080p'de 60 fps'de çalışıyor iken, 4k'da 24 fps'de çalışıyor. Senin dediğin gibi olsaydı , 15 fpslerde çalışması lazımdı. Yani ortalama 2 katın biraz üzerinde bir performans düşüklüğü oluyor. 4 kat değil. Konsola özel optimizeyi sayarsak, en azından 1080p'ye göre 2 kat performans düşüklüğü olur.Bu da rahatlıkla 4k oynatabilir demektir.

• Almayacam diyorum ama sony bu cihazı bana aldırtacak galiba. Fark çok olursa dayanamam sanırım

• Merhaba. Ps4 neo isabetli bir karar olmus.
    Mevcut durum itibariyle Xbox One in esrami ve cloud teknolojisi dolayisiyla epey geride kalmisti ps4.
    Sanslar esitlensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

quote:

Ps4 grafik ayarlarında rahatlıkla oynatır. Yapılan testlerde ultra ayarlarda ve bazı özel grafik ayarları açık oluyor. Ve en azından 4x smaa yapılıyor. O yüzden 4k'ya yetmeyebiliyor böyle olunca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

quote:

Ps4 grafik ayarlarında rahatlıkla oynatır. Yapılan testlerde ultra ayarlarda ve bazı özel grafik ayarları açık oluyor. Ve en azından 4x smaa yapılıyor. O yüzden 4k'ya yetmeyebiliyor böyle olunca.

4000 e konsol cikarsa sasirma

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Jaguar cpu vs 480 ile ne kadar iyi optimize edilsin düzgün grafikli bir oyunu upscale'siz 4k oynatması çok zor,bende isterdim öyle olmasını,ama sızan bilgilerde öyle olmayacağı yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 27 Nisan 2016; 17:41:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jaguar cpu vs 480 ile ne kadar iyi optimize edilsin düzgün grafikli bir oyunu upscale'siz 4k oynatması çok zor,bende isterdim öyle olmasını,ama sızan bilgilerde öyle olmayacağı yönünde.

Şimdi bunlar 2 sene sonra 4K PS 5 çıkarmasın sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Şimdi bunlar 2 sene sonra 4K PS 5 çıkarmasın sakın

Olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.