Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.824
Cevap
285
Favori
1.315.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene sonra da PS5 çıkartılar olur biter. Nasıl olsa alacak adam çok.
  • Xbox Neo ile ilgili bilgiler ufaktan sızmaya başladı
    quote:

Chiphell kaynaklı iddiaya göre Microsoft şu anda “Xbox Neo” kod adıyla üretilen yeni nesil konsolunun prototipleri üzerinde test çalışmalarına başladı.
    Gelen bilgilere göre test aşamasındaki konsol nihai model olacak ve yine önceki gibi AMD üretimi işlemci ve grafik birimi yer alacak.
    4k çözünürlük ve VR gözlük desteği vermesi beklenen Neo’nun teorik olarak Xbox One’dan 2 kat daha güçlü olması bekleniyor.

Kaynak:
    www.donanimcibaba.com
    www.donanimcibaba.com | 522: Connection timed out
    http://www.donanimcibaba.com/2016/04/xbox-neo-prototip-testleri-basladi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 27 Nisan 2016; 17:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Jaguar cpu vs 480 ile ne kadar iyi optimize edilsin düzgün grafikli bir oyunu upscale'siz 4k oynatması çok zor,bende isterdim öyle olmasını,ama sızan bilgilerde öyle olmayacağı yönünde.

Tamam çıkınca görürüz , oynatıyor mu, oynatmıyor mu?
    Ayrıca jaguar değil , zen mimari işlemci kullanılacak deniyor. Jaguar eskidi artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Jaguar cpu vs 480 ile ne kadar iyi optimize edilsin düzgün grafikli bir oyunu upscale'siz 4k oynatması çok zor,bende isterdim öyle olmasını,ama sızan bilgilerde öyle olmayacağı yönünde.

Ayrıca jaguar değil , zen mimari işlemci kullanılacak deniyor. Jaguar eskidi artık.

Peki mesut çeviğin çok güçlü pc'sinden iyi olacak mı? Çok zor bir ihtimal ama

• quote:

quote:

Bahse girelim mi?

• quote:

quote:

Bütün yabancı kaynaklar overclock edilmiş Jaguar CPU olacak diyor. Eurogamer CPU'da değişiklik yok diye belirtmiş.
    Eurogamer.net
    Revealed: Sony's plan for PlayStation 4K - codename Neo
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-sonys-plan-for-playstation-4k-neo-revealed

Bir aksillik olmazsa sızan donanım doğru çıkacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    $500 lük bir cihazdan tam anlamıyla 4k/60fps beklemek bana biraz hayal gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 28 Nisan 2016; 11:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

$500 lük bir cihazdan tam anlamıyla 4k/60fps beklemek bana biraz hayal gibi geliyor.

Çoğu oyun 4k 30 fps olur veya 2k'dan upscaling , 4k olur. Dirt rally çok sistem istemediği için, 4k native 60 fps olabilir.

• "PS4 ile birlikte artık tek kısıtımız hayal gücümüz" media molecule bu palavra ve içi boş sözlerinden dolayi mm ve dolayisiyla sonye dava açsak kazanır mıyız sonuçta yalan soyleyip insanlari yanlış yonlendirdiler.

Kısaca greatness awaitleyemedi yeni konsol çıkacak soylentisi çıktıktan sonra ps4e karşı bir antipati oluştu cihazı açıp oyun oynayasim dahi gelmiyor. Ancak sony efendi bir tarafina takip resmi bir açıklama dahi yapmıyor.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Vr ile tanıtımını yapar yeni cihazın.

• Benim asıl merak ettiğim bu cihazdan sonra ps5,ps matrix, ps unlimited adı her ne haltsa o ne zaman çıkacak? Şimdi bu neo'yu aldık diyelim hop 2-3 sene sonra alın yeni cihaz derler mi acaba

• quote:

Cihazın fiyatı şimdiki ps4 gibi 400$ olacak,ps4 fiyatında ise indirime gidilecek.Bu da yeni cihazdan beklentilerin fazla yüksek tutulmaması gerektiğinin(native 4K gibi) kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 28 Nisan 2016; 13:22:10 >
  • braVe112 kullanıcısına yanıt
    400$ ise 4k cidden zor 2k olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Donanımdan bir şey anlamadığın belli. 4k yı 1440p mi sanıyorsun nedir ?

Senden iyi bildiğim kesin. Boş laflar ile gelmeyin. Niye olamaz diye bir kaç kelam et, yoksa sus. Niye 4k verebilecegini , sızan donanım bilgilerine göre söyledim. Yani sizler gibi boş teneke gibi ses çıkarmıyorum.

GTX980TI DOĞRU DÜZGÜN 4K OYNATMIYOR SADECE KART 2800 TL BİLGİN OLSUN

Gtx 980 matrix ile çok rahat 4k oyunlar oynadım Ultra ve bazaende ulrta high karışık 60 fps civarı Aa yı kapalı tuttum

• Kaliteli oyunların Native 4K çıkması bana kalırsa imkansız.Pc dünyası açık ara yıkılır zaten :)
    Adamlar 4K için kaç milyara zaten ekran kartı alıyor :)

Böyle birşey çıkarsa da zaten Ps4 resmen çöp olur
    Kim 100 dolarlık fark İçin 1080p 60fps bile veremeyen konsol alsın ki ?

• 3000tl lik kart. Ps a gelmez herhalde

• 2007 yılında aldığım PS3 beni 2013 yılına kadar,
    2008 Yılında aldığım Xbox 360 ise beni geçen aylara kadar gayet güzel idare etti. Şuan hem Ps4 hem Xbox One sahibiyim, fakat belliki 'toplum baskısı' yüzünden bu iki konsol selefleri kadar uzun ömürlü olmayacak. Ben bu grafik çılgınlığını anlayamıyorum gerçekten arkadaş, insanlar teknolojik ürünlere masraf yapmaya ne kadar meraklı yahu. Şurda şu yeni çıkacak aleti alsan 2.000-2.500 lira masraf, eee üstüne orta seviye 4k bir TV alsan, hadi fiyatları ucuzladı diyelim yine 2.500-3.500 lira para olacak. Sırf 4k oyun hevesi için en az 5.000 lira masraf yapmaya değer mi yahu ? Zaten grafik takıntısı olan adamın konsolla işi ne anlayamıyorum, 5.000 liraya fıstık gibi bilgisayar toplarsın konsolun yanına keyfinede bakarsın.
  • Ps 4.5 çıkarsa mevcut ps4 ikinci plana itilecek. Burda herkez lan olm varya ben 1080p 60 fps de oyun oynuyorum. Yada 4kda oyun oynuyorum. ezikler siz 1080p 30 fps oyunn oynayın. Ortalık çok fena karışacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Ps 4.5 çıkarsa mevcut ps4 ikinci plana itilecek. Burda herkez lan olm varya ben 1080p 60 fps de oyun oynuyorum. Yada 4kda oyun oynuyorum. ezikler siz 1080p 30 fps oyunn oynayın. Ortalık çok fena karışacak.

Aynen dedigin cok dogru. Sony Bu hamle ile resmen kullanici kitlesini ikiye boldu. Eskiden PS3 culer ile X360 cilar kapisirdi, yok senin konsol kotu, benimkisi iyi diye. Bundan sonra Neo cular ile 4 culer kapisacak seninkisi gereksiz, benimkisi super, seninkisi performans vermiyor diye , buna hazir olun. Bir de Neo cular kendi konsollari icin 4 e gore bariz ustunlukleri olan oyunlar isteyecekler Sony den. 4 culer ise oyunlar arasinda her iki konsolda olusacak farkin acilmamasini isteyecek. Fakat Sony ne yaparsa yapsin her durumda iki taraftan biri mutlaka madur olacak. Yeni konsolunu alanlari madur etmeyi tercih etmeyecegi icin, Sony her zaman Neo sahiplerinin taleplerini dikkate alacak. ve iste o zaman PS4 sahipleri yavas yavas Neo ya gecmenin planlarini yapmaya baslar

• quote:

3000tl lik kart. Ps a gelmez herhalde

Bu mesajdaki konu o değil hangi kartta 4k oynanabilirlik

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.