Bildirim
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upscale kelimesini hep es geçiyorsunuz forumdaşlar...adamlar upscale diyor upscale...Hiç bir bilgi sahibi olmadan çatır çatır kavga edenler forumu mu bura?Bi kere upscale dedilerse daha yazmayın üstüne 60 fps ler 4k lar falan filanlar...Yineliyorum adam iki göze aynı görüntüyü vermek zorunda vr işinde atıyorum mevcut sistemde cod3 ü 30 fps ise 15 e düşecek kurtarmayacak...Hadi donanımı güçlendirelim baştan tasarlamak dünya vakit bi sonraki konsola...verelim buna coşkuyu vakit kazanalım...hazır donanımı overclock etmişken bir de 4k tv si olanların aklını çelelim 4k desteği diyelim nasılsa upscaling kelimesine yabancı evren....yoksa şu an 1080p görüntüyü verdiğim 4k tv de gördüğümden daha farklı bir şey olmayacak...(Aç photoshop u bir resim aç 1080p olsun büyüteçle 4 kat büyüt pikseller sayılıyor dimi...image size dan yeniden boyutlandır de 2160p yap orda seçenekler var büyütme filtreleri yok bicubic smoother falan seç ordan bir büyütme seçeneği...şimdi yakındaki pikselden hesaplasın araları yakın bişeyler falan doldursun yalandan hop pikseller doldu elimizde sahte bir 2160p resim oldu...al sana upscale...)Yani birbirinizi üzdüğünüze değmez...Bu hareket sadece vr savaşında geri kalmamak için atılmış bir adımdır...Güçlenen donanımın ne getireceği ne kadar etkili olacağı yapımcıların ne kadar ve ne şekilde değerlendireceği sony nin stratejisi kısa zaman sonra ortaya çıkar...kavga etmeyin.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1982-utkan
quote:
Orijinalden alıntı: ToxicoMaka
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Kaliteli oyunların Native 4K çıkması bana kalırsa imkansız.Pc dünyası açık ara yıkılır zaten :)
Adamlar 4K için kaç milyara zaten ekran kartı alıyor :)
Böyle birşey çıkarsa da zaten Ps4 resmen çöp olur
Kim 100 dolarlık fark İçin 1080p 60fps bile veremeyen konsol alsın ki ?
450 tl ye aldığım gtx760 ile Bf hard line da high da
4k çöz 60 kişilik harita sabit 60 fps ve inanılmaz güzel görünüyor..Bu 2.pcim
Yani biraz araştıralım
Ve milyarlık kartlar vs diyede yanlış yönlendirmeyelim üstelik ps4 aynı değerdeki pc den %60 daha performanslı
Bu mesaja eklenen görseller:
Benim 980 bile 60 fps altına düşüyor 2k da düşündürücü.
Evet resimler gerçek gtx760 ın performansı
Monitörünüz ne çöz vs
Orta resimi büyütüp bakarsanız sağ köşede fps yazıyor
Aa kapalı hocam
760 sandığınız kart 980 ya da 980ti olmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 30 Nisan 2016; 0:36:19 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: braVe112
quote:
quote:
quote:
quote:
Kaliteli oyunların Native 4K çıkması bana kalırsa imkansız.Pc dünyası açık ara yıkılır zaten :)
Yani biraz araştıralım
Ve milyarlık kartlar vs diyede yanlış yönlendirmeyelim üstelik ps4 aynı değerdeki pc den %60 daha performanslı
Monitörünüz ne çöz vs
Aa kapalı hocam
Pc kasamdaki kart gtx760 tan 980 e dönüşmüş olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yani biraz araştıralım
Monitörünüz ne çöz vs
Aa kapalı hocam
Bilmiyorum artık,2Gb'lık 760'ın battlefield hardline'da high ayarlarda native 4k sabit 60fps vermesinin başka bir mantıklı açıklamasını bulamadım.Bence kasanızı ya da ekran çözünürlüğünüzü bir daha kontrol edin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yani biraz araştıralım
Monitörünüz ne çöz vs
Aa kapalı hocam
Bilmiyorum artık,2Gb'lık 760'ın battlefield hardline'da high ayarlarda native 4k sabit 60fps vermesinin başka bir mantıklı açıklamasını bulamadım.Bence kasanızı ya da ekran çözünürlüğünüzü bir daha kontrol edin.
İnanmamak ne güzel dimi inanmaya çalışmak
-
4k çözünürlük kaç hocam onu bi yazar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 alsak zarar mı olacak beklemek mi zaman kaybı olacak karar veremedim.
Orta seviye bir pc topladım. Konsol yatıyor bakalım sonu ne olacak. Yeni cihaz çıkarıyosan belli bir fark ödeyip bizede yeni cihazı vermek zorundasın sony. Bu cihazı eskitmiş oldun neo sürümünü çıkararak. Gerekli kolaylık sağlanmazsa ps4 son konsolum olacaktır şüphesiz...
Akıl var mantık var 980ti bile 4k da sabit 60fps vermiyo bumu verecek ps4 le yola devam neo içinde patlar sony nin
Öyle deme hocam üstteki gtx760 sahibi arkadaş darılabilir.
Bu yeni çıkacak cihazla ile ilgili 2 senaryo var bence
1.Yeni cihaza çıkacak oyunların hepsi 4k olur zorlana zorlana 30 fps oynatır normal ps4 ile tek farkı çözünürlük olur.Bu seçenekte mağdur olmaz ps4 kullanıcıları.
2.Yeni cihazda oyunlar 1080p ultra detaylarda 60 fps olur işte bu seçenek olursa ciddi anlamda fark olur oyunlar arasında.
Bence en doğru olan önümüzdeki e3 ü beklemek olur resmi ağızdan hiçbir bilgi yok çünkü şuan elimizde. -
-
Yeni cihaz tahminen ne zaman piyasaya çıkar arkadaşlar? -
mevcut 4'ü alsınlar üstüne az bir fark olmak şartıyla bize bunu versinler (ağır hayal içerir :) ) -
Bence de biraz hayalcilik oluyor -
quote:
Ps4 alsak zarar mı olacak beklemek mi zaman kaybı olacak karar veremedim.
aynı durumdayım
bugün pc ci bi arkadaş witcher 3 e başlıor diye gaza gelip d&r den ben de witcher 3 wild hunt ps4 oyununu aldım
sonra koşar adım mediamarkta gidip ps4 1tb 2 oyun + gamepad li versiyonu 1700 e alıyodum ki magaza kapandı/teknik sorun çıktı filan yarın gelin dediler
aldığım oyunla kalakaldım öyle sap gibi :)
şimdi ;
a) "iyi ki almamışım, az daha kendimi tutup neo yu mu bekleyim" (ama o zaman da arkadaşla beraber witcher 3 geyikleri yapmaktan mahrum kalcam ki bu büyük zevk benim için hakkaten)
b) "alayım gitsin, neo hele bi çıksın o zaman kadar keyfimize bakarız/oynadığımıza sayarız sonra ya kardeşime veririm ya satarım çok canımız çekerse bütçe ayarlar öyle böyle bi şekilde neoya geçeriz" mi deyim
şu an yönlendirilmeye o kadar açığım ki :)
siz olsanız ne yapardınız?
-
Oyun Neo da su gibi akacaktir orasi kesin. He illa ps4 alayim diyorsaniz alin temiz bi 2. El cihaz. Bakın keyfinize sonra fazla zarar etmeden satarsiniz. Simdi o aleti 1700 e alsaniz 1000 e satarsiniz neo cikmaya yakin.
quote:
Orijinalden alıntı: rorschach_
Oyun Neo da su gibi akacaktir orasi kesin. He illa ps4 alayim diyorsaniz alin temiz bi 2. El cihaz. Bakın keyfinize sonra fazla zarar etmeden satarsiniz. Simdi o aleti 1700 e alsaniz 1000 e satarsiniz neo cikmaya yakin.
vazgeçmek üzereyim hatta vazgrçtim diyebilirim :) oyunu da açmadımiade alırlar umarım d&r a uğrayıp denicrm yarın..
neyse bakalım beklemeye devam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X