Şimdi Ara

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
42
Favori
21.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler harici ssd alsak oyunlarda yüklenme süreleri hariç herhangi bir gelişme olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlem başarıyla tamamlandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ps4 pro nun hdd sını sifirladim playstation sitesinden 1 gb lık yeniden yükleme dosyasını indirip dediği gibi klasor attım ama kaç flash diskle denersem deneyeyim yükleme kisminda file corrupted hatasi alıyorum nedir bunun çözümü yardım edebilecek var mı bu arada dosyayı chrome , telefon internet explorer hepsinden indirip denedim sonuç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrerox -- 25 Mayıs 2020; 17:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradan zaman geçmiş kusura bakmayın

ben ps4 slim harddisk i değiştirmek istedim. 1 tb harddisk taktım ama kalın geldi. ben de 750 gb lık takıp ps4 ü kapatıp formatlayıp kullanıyorum.

ama şimdi 2 tb lık harddik takmak istiyorum. öğrenmek istediğim. ps4 slim hangi kalınlıkta harddiskleri kabul ediyor? forumlarda 9.5 mm demişler. slim ps4 için de aynı kalınlık gerekiyor mu?

eğer 9.5 mm ise bundan daha ince 2 tb lık hangi diskler var? örnek verebilir misiniz. ayrıca taşınabilir olup da içinden çıkan harddisk kullanılabilen harici diskler de olur?

önerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.