Şimdi Ara

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
41
Favori
21.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ps4 olmadan abımde vardı ve harıcı hdd 2tb almadan dusunuyordum 500GB nasıl dolar diye fakat sonradan ben pro sunu alınca neredeyse 1tb lık dolacak 1 oyun 100gb olursa dolması imkansız değilmiş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konuda yetkin arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Aşağıda linkini paylaştığım SSD PS4 Slim için uygun mudur? Montajda bir sıkıntı yaratır mı? Performansta gözle görünür bir artış olur mu? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: torje17

Merhaba arkadaşlar. Bu konuda yetkin arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Aşağıda linkini paylaştığım SSD PS4 Slim için uygun mudur? Montajda bir sıkıntı yaratır mı? Performansta gözle görünür bir artış olur mu? Şimdiden teşekkürler.
    https://www.amazon.com/Samsung-Inch-Internal-MZ-76E1T0B-AM/dp/B078DPCY3T/ref=sr_1_1_sspa?s=pc&ie=UTF8&qid=1542891547&sr=1-1-spons&keywords=1tb+ssd&psc=1
    Ben de merak ediyorum

• Bu ps4 yazılımını flashla pc ye kuramıyor muyuz ?

İşsizin biri denesin belki kurmayı başarıp yeni bi çığır açarız.

Yemin ediyorum olay olur dünyada.

Düşünsene ps ex. Oyunları pc de oynayabilmenin yolunu keşfetmişiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Elimde boşta 500gblik notebook harddiski var. Maliyeti düşürmek için ikinci el harddisksiz ps4 bulma şansım var mıdır acaba? Varsa nerede bulabilir?

• torje17 kullanıcısına yanıt
    Uyar ama ssd’nin ps4’e performans olarak getirisi pek yok. Bununla ilgili youtube’da onlarca hdd vs ssd ps4 karşılaştırma videosu var. Yukarıda bir arkadaş ign’nin yayınladığı karşılaştırma tablosunu da yayınlamış. 1-2 saniye fark etmiş, bu şekilde değmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caboo kullanıcısına yanıt
    Kimse hdd siz.ps4 satmaz kimse de hdd siz almaz.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Letgo'da geçen aylardan kalma bir ilanda görünce acaba olur mu diye merak ettim. Teşekkürler.

letgo.onelink.me
    Üsküdar içinde, ikinci el satılık Ps4 (açıklamayı oku) - letgo
    https://letgo.onelink.me/O2PG/e31b9763

• caboo kullanıcısına yanıt
    Hdd siz almak büyük risk cihazın çalışıp çalışmadığını bilemezsin

• Elimde iki adet Ps 4 var biri Slim diğeri fat fat 1 tb Slim 500 fat daki 1 tb yi Slim ile değiştime imkanım var mı

• Düzgün uygun fiyatlı 1TB 2.5 inç HDD bulamadım. PS4 Slim'in içerisindeki disk 7200 rpm mi yoksa 5400 rpm mi?

7200 rpm kullanılmalı değil mi arkadaşlar PS4'de?

PS3 cihazımda 5400 rpm HDD takılı. Sistem çok yavaş oyun yüklüyor. Bu yüzden 7200 rpm düşünüyorum PS4'e.
  • 1Tb lık hitachi ile değiştirdim fakat bir ton sorun yaşadım herşey düzgün çalışıyordu oyun oynadım uncharted 4 1 2 gün ilerleme kaydettim baya sonra oyun oynarken kilitleniyor bazen cihazı baştan başlatmak zorunda kalıyorum sinyal yok uyarısı veriyor ps logosu geldikten sonra sonra ps4 sistemi başlatılamıyor diyor.Orjinal ps4 hddsi nereden alabilirim bilginiz varmı yardım lazım
  • Bugün 500GB hafızalı HDD'ye sahip cihazımın diskini değiştirmek için kolları sıvadım. Yeni diski takıp cihazı açtığımda PS4, yazılım dosyası bozuk diye SU-30645-8 kodlu hatayı verdi. Sorunun çözümünü buldum, Playstation forumlarında yazılmış, yazılımı indirirken Chrome değil, Internet Explorer kullanınca sorun çözülüyor. Chrome bazı tahribatlara yol açmaktaymış dosyada.
  • arkadaşlar, ps4'te hdd değiştirince eski hdd'de ne var ne yok direk yeni hdd'ye kopyalamanın bir yolu var mı acaba? 16 adet girilmiş hesap var ps4'te şu anda, tekrar girişleri yapmak ve oyunları vb indirmek çok uğraştırıcı olacak.

cevaplar için teşekkürler.

edit: cevap gelmeden ben denedim ve sonucu gördüm. usb ile oyunlar (menüde uygulamalar olarak geçiyor) harici her şeyin yedeğini aldım, yeni hdd yi takınca o usb ile yedeği yükledim, hesaplar olduğu gibi geri geldi, sadece hepsinin içine tek tek girip şifrelerini yeniden girmem gerekti.

ayrıca bazı hesaplarda satın aldığımdan emin olduğum oyunları göremediğim oldu, bu sorundan da lisansları geri yükleyerek kurtuldum ve kütüphanede görünmeyen tüm oyunlar geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi_mojito -- 21 Ocak 2020; 8:16:28 >
  • Bugün bende bu işe girişicem. 1 TB WD Blue aldım. Umarım herhangi bi sıkıntı çıkmadan hallederim.

• Flash ile şu anki halin yedeğini almayı unutmayın, yazılım kurulumu için internetten indirdiğiniz dosyayı ayrı bir flash ile hazırlayın, sorun yaşamazsınız. Yedek alırken oyunları almanıza gerek yok, onları yavaş yavaş indirirsiniz. Şu an hali hazırda olan hesaplar yeni hdd yi takıp flash ile yedeği yükleyince geri gelecek, sadece şifrelerini tekrar girmek durumunda kalacaksınız. Kolay bir işlem, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi_mojito -- 4 Şubat 2020; 10:1:26 >
  • bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    Psn plus otomatik yedeklemiyor mu? Ben ona güvenip ayrı bir usb ye yedeklemeyi düşünmüyordum ama yine yedekle derseniz yedekleyeyim

• Psn yedeklemesine güvenmedim, sadece flash ile yaptım

• bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    Anladım bende emin olamadım şimdi o zaman ayrı flasha yapayım

• Garantiye kaçmak iyidir ;) kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.