Bildirim
Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yararlı konu, mesajım bulunsun -
Intenso Memory Home Bundle 1 TB 2.5” USB 3.0
bu model hard disk indirimde suan bulundugun ulkede 55 euro ve yaninda 8gb usb flash disk ile.
kisa bi sureligine indirime almislar.
bende 500gb ps4 var onu yukseltmek istiyorum ama bu harici icinde hangi model disk var ve degistirmeye deger mi bilmek istiyorum!?
aldipda pisman olmayalim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 28 Mayıs 2016; 2:16:17 >
-
bende ps4 ün hdd sini değiştirmek istiyorum ama hali hazırdaki hdd 350 gb oyunvar bu oyunlar ve ne olacak hepsini tekrar indirmek zorundamı kalacam yardımcı olursanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: cceranimoo
bende ps4 ün hdd sini değiştirmek istiyorum ama hali hazırdaki hdd 350 gb oyunvar bu oyunlar ve ne olacak hepsini tekrar indirmek zorundamı kalacam yardımcı olursanız sevinirim
Oyunları harici bir hdd yi yedekleyip daha sonra yeni taktığınız hdd yi aktarabilirsiniz herşey eskisi gibi olacaktır ps4 ünüzde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107800556&p=1&anchorToGo=107800556#107800556
Bu konunun başındaki video size yardımcı olacaktır
yardım için teşekkürler başka bir hdd ye daha ihtiyacım olacak anlaşılan -
GittiGidiyorSEAGATE 1TB EXPANSION USB 3.0 STEA1000400 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/seagate-1tb-expansion-usb-3-0-stea1000400-236118327?gclid=CP70276Ryc4CFWQq0wodYYwAsw&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605112*35249984007*98648299047*pla**pla-79002227127&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
bu hdd olur mu acaba
-
Arkadaşlar bende HDD değişimini yaptım update'yide yükledim.. ilk PS kurulum ekranında ne yaptıysam DS4'ü tanıtamadım DS4'e format attım ama nafile.. var mı HDD değişimi sonrası böyle bi sıkıntı yaşayıp așabilen.. Ya da bana yardımci olabilecek birisi
Kabloyla bağlamak gerekiyor diye biliyorum ds4 ü ilk tanıtımda.
Faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler dostum. -
kabloyla bağladım hocam ama yine de görmüyor
Uygun fiyata uyumlu hdd bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 17 Eylül 2016; 1:12:44 >
Arkadas ps4de 2tb kullanıyo onu proya takcak format gerekir mi ? -
Slm arkadaslar bende ps4 te 2tb hhd var ps4pro alicam ps4 teki hdd icinde oyunlar var 2tb hdd yi ps4 pro ya taksam oyunlar durur mu -
Selam 3 farklı flash ile güvenli modda yeni 1tb disk deniyorum
850 mb lik dosyayı indirdim
İşleme başlayıp restart edince devam edemiyor eski diskini takınca da anca güvenli modda yeni kurulum yapınca ayağa kalkıyor ( eski diskinden sorunsuzca yeni kurulum oluyor )
Neden olabilir ? -
hddyi degistirdim 2 tb hdd var suan icinde ama sistemi kuramiyorum. son sistemi indirim usb bellek takın diyor. ne yaptiysam olmadi türlü türlü usb denedim farkli kaynaklardan tekrar indirdim dosyayi olmuyor. ne yapmaliyim acele yardim piliz. -
ne yaptınız kurdunuzmu? bende değiştireyim diye düşünüyorumda sorun yaşayacaksam hiç bulaşmıyayım.. -
@omentos Yanlış dosyayı indirmiş olabilir misin? En alttaki 900mb'a yakın olan dosyayı indirmen gerekiyor. Bir de bellek takın uyarısı bellek takılıyken de çıkıyor. Evet (ya da devam) de geç.
https://www.playstation.com/en-us/support/system-updates/ps4/
@mertali Harddisk değişimi kolay. Daha iki gün olmadı iki değişim birden yaptım.
Yukarıdaki linkte en altta bulunan dosyayı indirip fat32 usb bellege atıyorsun. (belırtıldıgı klasor ısımlerıyle)
Harddiski değiştirip belleği takıp makinayı başlatıyorsun. -
Arkadaşlar ps4 ümde kullandığım 1 TB Western Digital HDD'mi Proya geçeceğim için satıyorum. Buraya da yazayım dedim ilgilenen varsa pm den ulaşabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X