Şimdi Ara

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
42
Favori
21.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olucak. Ben sony nin sitesindeki son güncelleme sürümü olan 2.03 ü indiricem ya, o linkin altında 777 küsür mb olanı mı indiricem ? Yoksa hem yukarıdaki 200mb olanı hemde diger 777mb olanı aynı andamı ps4 e kurucam ? Soru biraz karmaşık oldu kusura bakmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbom

Bir sorum olucak. Ben sony nin sitesindeki son güncelleme sürümü olan 2.03 ü indiricem ya, o linkin altında 777 küsür mb olanı mı indiricem ? Yoksa hem yukarıdaki 200mb olanı hemde diger 777mb olanı aynı andamı ps4 e kurucam ? Soru biraz karmaşık oldu kusura bakmayın :)

Sadece 700 küsür olanı indirmeniz yeterli

• Canlee her soruma çözüm buluyorsun teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbom

Canlee her soruma çözüm buluyorsun teşekkür ederim :)

Rica ederim zaman buldukça yazmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS4'te PS3 gibi backup olayı yok değil mi? Yani harddisk değiştirmek istersek içindeki her şeye bay bay deyip yeniden indirmemiz gerekiyor.

Bir de bu kadar yüksek boyutlu hdd'ler donanım olarak performans düşüklüğü yaşatır mı belli bir noktadan sonra. Konsolda PC'lerdeki gibi bir disk utilty, disk birleştirme, disk temizliği uygulamaları yok. Harddisk belli bir yorgunluğa ulaştıktan sonra sıkıntı yaratır mı?

bahsettiğiniz backup olayı 2.50 güncellemesi ile geliyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS4'te PS3 gibi backup olayı yok değil mi? Yani harddisk değiştirmek istersek içindeki her şeye bay bay deyip yeniden indirmemiz gerekiyor.

Bir de bu kadar yüksek boyutlu hdd'ler donanım olarak performans düşüklüğü yaşatır mı belli bir noktadan sonra. Konsolda PC'lerdeki gibi bir disk utilty, disk birleştirme, disk temizliği uygulamaları yok. Harddisk belli bir yorgunluğa ulaştıktan sonra sıkıntı yaratır mı?

bahsettiğiniz backup olayı 2.50 güncellemesi ile geliyor hocam.

Evet biliyorum, gayet güzel bir gelişme. Gerçi PS3'te en başından var olan özellik PS4'e yenilik olarak getiriliyor ama olsun.

• merhaba hangi model hdd almam lazim ps4 takmam icin
  • kendi ps4 mu yedekleyip arkadasimiz icin yeni aldigimiz ps4 kura bilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

Arkadaşlar 2tb upgrade en ucuz ve en performanslı sekilde halletmek isteyenler icin harddisk modeli şu:

Seagate Expansion STBX2000401

Bu harddiskin içinden Samsung/Seagate Momentus Spinpoint ST2000LM003 M9T model 5400RPM 32MB cache sahip 9.5mm harddisk cıkıyor. Pahalı olan alüminyum kasalı Seagate BACKUP PLUS SLIM Modeli ile aynı harddiske sahip. Sadece dıs kasa farklı. Bu sebeple yurtdısı forumlarda cokca bahsedilen slim modeli yerine bu harddiski almak daha ucuza aynı harddisk upgradini sağlıyor. Ben bu sekilde temin ettim.
    Performansı oldukca iyi stok harddiskin biraz üzerinde genel olarak. Testlerde özellikle ilk erişim zamanı cok daha iyi stoktan. 275 tl seviyesinde bulunabiliyor suanda turkiyede hatta ben N11 Üzerinden puan çek vs 250 tlye malettim. Dıs Kutuyu actım ve kutunun icinden aynen bahsedildiği gibi backup plus slim modeli ile aynı olan ST2000LM003 M9T modeli cıktı.Aksama sisteme takıp test edicem.

İnceleme linki:

Nasıl yapılır videoları;
    william webbyoutube
    upgrade a ps4 with a 2tb seagate m9t
    http://www.youtube.com/watch?v=tkuCISkbIUo

TheMelbourneladyoutube
    Seagate Expansion Portable Drive 2tb. Will it work in a PS4?
    http://www.youtube.com/watch?v=vGerAyesQZY

Ürün özellikleri:
    http://www.seagate.com/www-content/support-content/samsung/internal-products/spinpoint-m-series/en-us/samsung-m9t-internal-ds.pdf

Merhaba,

Öncelikle hocam bu bilgi ve veriler için teşekkür ederim.

Yorumunuzda dediğiniz iki diski de araştırdım; en uygun kliksada buldum ve ikisi de aynı fiyata.

Seagate 2 TB 2,5"

Şimdi bu linkteki 2 çeşit hdd den hangisini alırsam alayım, içinden "Samsung/Seagate Momentus Spinpoint ST2000LM003 M9T model 5400RPM 32MB cache sahip 9.5mm harddisk"
    mi çıkacak?

Eğer öyleyse, Plus ı almak daha mantıklı; çünkü bildiğim kadarıyla kasa metal ve PS4 içinden çıkan hdd yi bu kutuyla değerlendirip onun içine de film falan atarım. Olmaz mı?

• archieduke kullanıcısına yanıt
    Hocam musait oldugunuzda bir yardimci olablir misiniz?

• zannedersem ikisindede aynı ürün var. Ancak metal olmayan kasanın acılması ve kapanması daha rahat . metal kasa acıldımıtam olarak orjinalindeki gibi kapatılamıyor plastik kasalı olan o anlamda daha ii.
  • archieduke kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama yine de metal olanı denemek istiyorum kutuya PS4 ten çıkanı takmaya çalışacağım daha mantıklı olabilir metal kasa. İçinden çıkan hard disk aynı olsun da
  • Arkadaşlar bu linkteki haddini alsam sorunsuz takabilirmiyim ps4 Ün içine teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tespihh10 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bu mesajı yazarken ben de hdd takma işlemini yapıyormuşum dün akşam :)

Şu linktekini aldım ben: Seagate Expansion

Piyasada daha uygununu bulabilirsin ama şu an bimekste %10 bipara var, yani bir gün sonra 28,9 TL ye de bir hdd kılıfı alabilirsin. Ben öyle yaptım.

Bu hdd yi alman daha iyi olur çünkü kutusu da plastik, bu sayede PS4 içinden çıkan 500 GB hdd yi bunun içine koyabiliyosun bizzat yaptım
  • Zıp.Zıp kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , benim merak ettiğim tüm 2.5 lük modellerin olup olmadığı bu Başlığın ilk mesajlarında öyle bir şeyden bahsetmişler. Sen bu linktekini takarken hiç bir problem ile karşılaştınmı?

• tespihh10 kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım kadarıyla ve yanlış bilmiyorsam, 2,5" lerin hepsi olmuyor. 9,5mm ye kadar olması gerek yani oturduğu yuva o kadarına izin veriyor. Bu tarz 2,5" lik 9,5mm lere notebook hdd si de diyorlar.

Benim yaşadığım en büyük sorun, vidaları sökmek oldu. Çok sıkılar bayağı uğraştırıyorlar.
  • dostum dediğin harddiskten aldım ilk mesajdaki adımları birebir uyguladım ( sadece update dosyası 785 mb olarak indi ) fakat siyah ekran gelip kalıyor. ekranda defalarca kapatıp açmama ragmen sadece siyah ekranda kalıyor görüntü. acil yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tespihh10 -- 30 Haziran 2015; 19:02:20 >
  • Kafayı yemek üzereyken Çözümü buldum , hdmi kablo kulaklık recieverı üzerinden tvye aktarılıyordu Bağlantıyı direk psden tvye yapınca görüntü geldi . Amma stres Yaptım walla bütün adımları defalarca izleyip defalarca uyguladıktan sonra sonunda oldu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: tespihh10

Kafayı yemek üzereyken Çözümü buldum , hdmi kablo kulaklık recieverı üzerinden tvye aktarılıyordu Bağlantıyı direk psden tvye yapınca görüntü geldi . Amma stres Yaptım walla bütün adımları defalarca izleyip defalarca uyguladıktan sonra sonunda oldu :))

Dostum kusura bakma yeni gördüm, ama halletmene sevindim
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Hocam senkranizasyonu nasil yapiyorsunuz ? Ps4 ü açmadan mi hdd ye güç veriyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.