Şimdi Ara

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
42
Favori
21.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harici güç adaptörü, harici hdd kutusunun adaptorumu yoksa sata 12v adaptor tarzimi acaba ?
  • Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]
    Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]
    Yukarıdaki parçalardan vardı bende sata kablosu 1 metre uzunluğunda.
    Ayrıca kullanmadığım bir 3.5 luk hdd kutusu vardı , onu da değerlendirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 17 Ocak 2015; 9:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bana da yetmiycek gibi 500 gb onceden sorulduysa kusura bakmayin simdi ps4 un icinde onun icinde de (tlou bf4 gta 5 fifa 15 )yaklasik 370 gb lik oyun var simdi ben bu harddiski takinca icindeki oyunlar ya da oyunda ilerledigim bolumler silinecek mi
    bir de mesela 1 tb lik takarsam 1.5 tb mi olucak yoksa 1 tb mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archieduke kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aldığınız hdd den alacağım. 2 tb seagete ps4 de sıkıntısız kullanırım değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Hocam bu aldığınız hdd den alacağım. 2 tb seagete ps4 de sıkıntısız kullanırım değilmi ?

suan ben sıkıntısız kullanıyorum. performansı oldukca iyi. Bence kapasite fiyat performans üçgeninde en iyisi.
  • Merhaba

playstation 4 3.5'' harddisk kendi çapımda uygulamasını aşağıda uygulamalı bir şekilde anlattım yapmak isteyenler rahatlıkla yapabilirler.. PS4 ALDIĞINIZ ZAMAN HEMEN YAPMANIZI ÖNERİRİM DİJİTAL OYUNLAR,UYGULAMALAR V.S GİBİ İŞLEMLER HDD DEĞİŞTİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEKİLDE AKTARIM YAPILAMAZ.. PS4 İÇİNDEKİ HDD 5400 RPM , WD 4 TB HDD 63 MB ÖN BELLEĞİ VE 7200 RPM OLDUĞU İÇİN HIZ AÇISINDAN 20 SN DAHA HIZLI OLDUĞUNU GÖRDÜM.. 10 dklık bir işlemle yapılabiliyor. bu uygulamanın dışında bekleyen yada takip edenler için ces2015 fuarında tanıtılan nyko marka 3.5'' ps4 aparatının lisans sorunu olduğunu yurtdışı sitelerinden öğrendim o yüzden üretim daha başlamamış ve başlansa bile satışının ne zaman başlayacağı ebay,amazon gibi sitelere düşse bile ( 100$ üzeri ürünlerde gümrükte vergi yüzünden takılıyor ) fiyatı 200 TL ve üzerinde olacağı düşünülürse. pek tercih edilmeyebilir.

Kullanılan malz.

3.5'' Wd green 4 tb hdd - 460 TL

Harici hdd kutusu : Termaltake Max 5 3.5'' ( Üretici firma 2 Tb desteği olduğu belirtiliyor. Bazı yabancı sitelerde 2 tb hardisk kutusuna 6 tb hardiski taktıklarını gördüm.bende 4 tb taktım pcde ve ps4 te soun çıkarmadan gördü.) - 150 TL

SATA UZATMA EK KABLOSU 15+7pin (ERKEK-ERKEK) - 6 TL ( )

E-satadan-sataya kablo ( ) - 14 TL

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 23 Ocak 2015; 17:51:49 >

• Kenan.z kullanıcısına yanıt
    hocam eline sağlık. tam istediğim şekilde :)
  • Şu tanitilan 3.5luk harddisk çıksa iyi olurdu . Ps4 te Yer kalmadi ya

• O ürünün lisansını alamamışlar... almak için uğraşıyorlarmış... almaları üretmeleri birde türkiyede satılacak mı oda meçhul satılsa bile ne zaman gelir o zaten ap ayrı bir durum... en az 1 yılı bulur diye düşünüyorum..
  • Kaç oyun yüklü acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Kaç oyun yüklü acaba ??

11 tane. ( dlc tam oyun ve standalone) . Artik kutuphaneye eklerim Cikincada alirim.

• o zaman ortalama 2.5'' 2 TB HDD 40 a yakın oyun alır.... konsolun ömrünü düşünürsek 2 TB ileride yetmeyecektir diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

o zaman ortalama 2.5'' 2 TB HDD 40 a yakın oyun alır.... konsolun ömrünü düşünürsek 2 TB ileride yetmeyecektir diye düşünüyorum...

Kesinlikle. Eger yeni harddisk alirsam 4 yada 6 alirim. Cunku bunun ps5 ten sonrasi var. Destegi var. Plus oyunlari var. Ama eger sony o bahsettigi silver uyelik yada gold uyelik adi altinda birseyler verip vermemezlik yaparsa gelecek nesil ps5 konsolum olmayabilir.

• Konsolu alalı 1 ay oldu. silver-gold üyelik muhabbeti nedir ??? bilgi verirsen sevinirim
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Hdd alıcaksanız hiç beklemeden imkanınız var ise
    www.n11.com
    Taşınabilir Disk - Harici USB, Hard Disk - n11.com
    http://www.n11.com/seagate-backup-plus-fast-25-4tb-stda4000200-P45093367
    bunu alın.... sistemi kurmadan önce bunu görseydim hiç uğraşmazdım :((

• Hdd alıcaksanız hiç beklemeden imkanınız var ise
    www.n11.com
    Taşınabilir Disk - Harici USB, Hard Disk - n11.com
    http://www.n11.com/seag...b-stda4000200-P45093367
    bunu alın.... sistemi kurmadan önce bunu görseydim hiç uğraşmazdım :((

• PS4'te PS3 gibi backup olayı yok değil mi? Yani harddisk değiştirmek istersek içindeki her şeye bay bay deyip yeniden indirmemiz gerekiyor.

Bir de bu kadar yüksek boyutlu hdd'ler donanım olarak performans düşüklüğü yaşatır mı belli bir noktadan sonra. Konsolda PC'lerdeki gibi bir disk utilty, disk birleştirme, disk temizliği uygulamaları yok. Harddisk belli bir yorgunluğa ulaştıktan sonra sıkıntı yaratır mı?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Ps4 te yeniyim açıkçası.. ama uzun bir araştırma yaptığım için. sadece oyunların save dosyalarını alabiliyorsunuz.. Bu sistemi 1 aydır kullanıyorum hdd 7200 Rpm ve 64 mb ön belleği olduğu için. kendi içinden gelen hddden bile performans olarak biraz daha yüksek diyebilirimı. Diskle ilgili bir bakım yada temizlemeye ihtiyaç duymuyorsunuz çünkü sony yazılım olarak herşeyi otomatik olarak hallediyor...
  • Ben 1 TB yaptım çokda iyi oldu rahatça download edebiliyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sonraki denemem.. iki hddyi ikili sata aparatına bağlayıp tek kablo ile ps4 içinde kalacak şekilde montaj yapacam.. ebayden parçayı sipariş ettim 8.9 dolar..

....

Playstation 4 - Sabit Disk değişimi [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.