Bildirim
Playstation 4 Slim Kasa E3 2015 ile Tanıtılabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aceleye gelen kasayi duzeltcekler,isinma sorunu kalkar bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017'den önce gelmez. -
PS3 teki gibi olursa 16 sonu 17 başı gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DHGamer
PS3 teki gibi olursa 16 sonu 17 başı gibi duruyor.
Ps3 Fat kasa sarı ışık problemi vardı. Maşallah ps4 taş gibi alet. -
2013 te çıkan ps3
quote:
Kalkar bencede. Ek olarak usb 3.0 gelir mi sizce ?
Zaten USB 3.0 teknolojisi mevcut. Ek olarak haberi nerde okudun bilmiyorum ama gelmesi imkansız gibi birşey. 2. Senesinde konsolu yenilemezler ayrıca AMD halen şuanki PS4 lerde kullanılan üretim geometrisinde devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeste -- 19 Mayıs 2015; 19:00:36 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş karıştırdın herhalde. 2013 te ps3 değil 4 çıktı -
ps4 slim release date yazınca gördüm hocam. -
quote:
Kardeş karıştırdın herhalde. 2013 te ps3 değil 4 çıktı
Editlemissin mesaji tebrikler . Kaynak neresiyse kalitesiz olduğunu belirtmek için yazdim
-
Slim kasaya şuan için gerek yok,mevcut kasa zaten bir slim boyutunda.PS3 gibi çok şükür kronik bir hatasıda yok şuan için.Ses konusunda değineceğim tek şey var oda şuan kullandığım slim kasa PS3'ümden daha sessiz olduğu ve sesini PS3'üme nazaran duyamamam.Sıcaklık olarak ise herhangi bir anormal duruma rastlamadım ama DS4'ler için yeni bir atılım yapabilirler,soyulma sorununu çok şükür henüz yaşamadım ama çoğu insan müzdarip bu durumdan. -
PS4 cikali 1,5 sene olmuş slim cikmasi imkansiz. 2016 sonu gibi bekliyorum bende. Geeci bekliyorum derken slim fetişti deyilim. Şuanki kasadan cok memnunum. Zaten kaynakda yok sallama bir haber yapmis okudugun yer.
Birde ısinma sorunu var denmiş neresi sorun anlamadim. Milyonlarca satilan ps4 den kiminki isinmadan dolayi bozulmus. islemci ekran karti isinan donanimlar ona görede tasarlanmislar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Mayıs 2015; 20:01:53 >
2015 ocak ayinda zaten 11XX serisi yeni kasalari çıkardılar.. 1 yil bile dolmadan Slim çıkarmaları bana gorede cok zor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenan.z
2015 ocak ayinda zaten 11XX serisi yeni kasalari çıkardılar.. 1 yil bile dolmadan Slim çıkarmaları bana gorede cok zor..
1 yıl 7 ay oldu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Tha Alumni
Aceleye gelen kasayi duzeltcekler,isinma sorunu kalkar bence
2-3 gün kapamadığım oluyor en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım.Isınma sorununuz var ise sizin konsolonuz ile alakalı olabilir garantiye verebilirsiniz aletinizi -
Aynen bende 2.3 gün kapatmıyorum.ne ses ne isi problemi hiç olmadi.. -
Bu sene farklı hdd seçenekleriyle yeni nesil bir fat kasa çıkabileceğini tahmin ediyorum. -
konsol alanlar hep karşıt görüş yazmışlar nereden bılıyorsunuz. Çıkacağına inanıyorum ben ve slim alacağım İnşaallah... -
Bence ps4 un kasasi cok kibar xbox one gorunce slim e gerek yok ps4 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X