Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir media markt 1299 tl ps4 ler. sony garantili.Alınmaya değer mi ?Bu fiyata alınır mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

Eskişehir media markt 1299 tl ps4 ler. sony garantili.Alınmaya değer mi ?Bu fiyata alınır mı arkadaşlar?

sitesindekiler ithalatçı garantili hocam dikkat edin.
  • Hepsisony 30 ağustos itibariyle ps4 siparişi verenlere the last of us:remastered (TM) oyunu hediye edecektir.Kampanya 15 eylül 2014 tarihine kadar geçerlidir.

fiyat 1500
  • quote:

Eskişehir media markt 1299 tl ps4 ler. sony garantili.Alınmaya değer mi ?Bu fiyata alınır mı arkadaşlar?

Hocam onu bende gördümde emin misiniz sony garantili olduğuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

quote:

Almanyadan kısa zamanda gelicek bi tanıdıgınız varsa bu ürünü kaçırmayın

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-PS4-Konsole---2.-Controller----PS4-Kamera---The-Last-of-Us-%28Remastered%29,48353,464534,1469067.html?langId=-3&et_cid=10&et_lid=151&et_sub=flyer-kw35

Çok sağ ol hocam. Tax free ile 1150 lira civarına geliyor. Şansa ailemden biri Hollanda'ya gitti bugün. Bunun için oradaki arkadaşlarıyla ayarlama yapıp Almanya'ya geçecek veya getirtecek. Kart otomatik 3 taksit yapıyor bir de yurtdışında. İnşallah her şey yolunda giderse 5 6 gün sonra gelmiş olacak. Kamerayla oyunu 200 250 civarına satsam kolla beraber 900 950 civarına gelecek. 1 ay sonra Amerika'dan arkadaşlarıma kolla beraber 450 dolara getirtecektim. Hem 1 ay beklememe gerek kalmayacak hem de 3 taksitle almış olacağım.

çok saglam kampanya oyun zaten çok güzel bide benim sana tavsiyem şarj dock alman olur 30 euro cıvarıydı sony orjınal burada bulunmuyor aralık ayında gittigimde alıcam he bide unutmadan gamestop dıye magazalar var o giden kişiye söyle 2. el oyunlar iyi fiyata bulabilirsin ben 10 dakika geç kaldım diye satmadı alman domuzu :)

Oyun altyazılı mı gelecek acaba hocam? Bakalım bir gelsin alet Ocak'ta ben de gideceğim o zaman alırım olmadı :) Yılbaşında GTA V'i bekliyorum esas
    Bu gamestopta ikinci el oyun fiyatları ne kadar acaba? Başka bir arkadaşımdan da isteyebilirim onu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

quote:

Hocam onu bende gördümde emin misiniz sony garantili olduğuna

Garanti olayını yanlış anlamışım almaktan vazgeçtim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Almanyadan kısa zamanda gelicek bi tanıdıgınız varsa bu ürünü kaçırmayın

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-PS4-Konsole---2.-Controller----PS4-Kamera---The-Last-of-Us-%28Remastered%29,48353,464534,1469067.html?langId=-3&et_cid=10&et_lid=151&et_sub=flyer-kw35

Çok sağ ol hocam. Tax free ile 1150 lira civarına geliyor. Şansa ailemden biri Hollanda'ya gitti bugün. Bunun için oradaki arkadaşlarıyla ayarlama yapıp Almanya'ya geçecek veya getirtecek. Kart otomatik 3 taksit yapıyor bir de yurtdışında. İnşallah her şey yolunda giderse 5 6 gün sonra gelmiş olacak. Kamerayla oyunu 200 250 civarına satsam kolla beraber 900 950 civarına gelecek. 1 ay sonra Amerika'dan arkadaşlarıma kolla beraber 450 dolara getirtecektim. Hem 1 ay beklememe gerek kalmayacak hem de 3 taksitle almış olacağım.

çok saglam kampanya oyun zaten çok güzel bide benim sana tavsiyem şarj dock alman olur 30 euro cıvarıydı sony orjınal burada bulunmuyor aralık ayında gittigimde alıcam he bide unutmadan gamestop dıye magazalar var o giden kişiye söyle 2. el oyunlar iyi fiyata bulabilirsin ben 10 dakika geç kaldım diye satmadı alman domuzu :)

Oyun altyazılı mı gelecek acaba hocam? Bakalım bir gelsin alet Ocak'ta ben de gideceğim o zaman alırım olmadı :) Yılbaşında GTA V'i bekliyorum esas
    Bu gamestopta ikinci el oyun fiyatları ne kadar acaba? Başka bir arkadaşımdan da isteyebilirim onu :)

oyun turkce altyazılı gamestopta fıyatlar degısıyor acıkcası asagı yukarı buradakı fıyatlar gıbı

• Arkadaşlar Merhaba,

Piyasada oldukça fazla paralel ürün var. Hatta N11'de 1099 TL'ye bile var. PS3 cihazımı satıp 4 alacağım ama paralel mi yoksa Eurasia garantili mi almalıyım bilmiyorum.

Yaklaşık 300 TL farkediyor. Paralelden alıp kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum. Herhangi bir arızada elimde patlar mı? Bu konuda endişeliyim.

Yardımınızı rica ederim.
  • Şuanki en uygun fiyat hepsisony gibi duruyor. Konsol+The Last Of Us 1489. 200/33 indirimiyle 1450 ye geliyor. Oyunu 100'e satıp 1350'ye getirilebilir konsol.
    Ben almayı düşünüyorum.

• Omer-6161- O kullanıcısına yanıt
    Media markt 1299 mus zaten ne ugrascan satmayla falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Fifa 15 bundle lar çıksa da alsam artık... Ekim başında gelir mi acaba...

D&R ve benzeri yerlere X-BOX'un lansman paketi olan FIFA15 içeren bundle'lar ön sipariş olarak da konmaya başladığına göre, FIFA15'in resmi çıkış tarihi olan 26 Eylül ya da hemen sonrasında, muhtemelen PS-4 için de benzer bundle'lar çıkacaktır bence.

Tabii açıklanacak fiyat ve spot ile hem konsol hem de oyun bazında oluşacak fiyat makasını da görüp ona göre hareket etmek gerekecek.
  • Caesaryus kullanıcısına yanıt
    Arkadas kolunu yolladı 30gun sonra geldi sonyden. Sony bu haldeyse paralelde garanti ne olur allah bilir.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim derdim cihazın kendisiyle ilgili problem yaşarım diye. Paralel ithalat cep telefonlarından yakınlarımın yaşadığı sorunları görünce insanın aklına binbir türlü şey geliyor. Az değil sonuçta 1000 TL para veriyoruz.
    Ancak 1299 olan cihaz ithalatci garantili, ben de bu hafta ici siparis verecegim, hepsisony en uygunu gibi duruyor bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Ancak 1299 olan cihaz ithalatci garantili, ben de bu hafta ici siparis verecegim, hepsisony en uygunu gibi duruyor bakalim.

Degil mediamarkte sonyli olanlarda var. yukarda yazmıs arkadas. forumun 2.el kısmındada sony garantli 1300 den satan var acele etmeye gerke yok oyunlar cıkarken illaki kampanya yapacaklar.hepsi burada paralel mi bilmiyorum ondada para puan kart puan vardi.
    Mediamarkt'ta Sony garantili cihazlar 1500TL, Hepsiburada ithalatci garantili cihaz satiyor. Kendi adima elektronikte ikinci ele guvenemiyorum, 1300e ikinci eldense 150-200 lira daha verir sifirini alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Mediamarkt'ta Sony garantili cihazlar 1500TL, Hepsiburada ithalatci garantili cihaz satiyor. Kendi adima elektronikte ikinci ele guvenemiyorum, 1300e ikinci eldense 150-200 lira daha verir sifirini alirim.

Mesaj hangi konudaydı hatırlamıyorumda media marktan alan kişi sony garantililerinde aynı fiyattan satıldıgını kendinin 1299 aldıgını yazmısya busabah ya dun okudum. Bu arada 2.el 1aylık cihazlar 1100 satılıyor
    Belki Mediamarkt mağazalarında bu durum vardır. Benim söylediğim fiyat kendi sitelerinde yazan satış fiyatı. Dün alınıp bir gece kullanılmış olsa bile ikinci el itici geliyor bana. Bakma oyun vs alıyorum ama elektronik cihazda içime sinmiyor. Titizlik mi dersin, eşeklik o sana kalmış
  • tolga226 kullanıcısına yanıt
    Bende 0 alıyorum aynen. Arkadasın yazısını bulamadım ama şöyle yazmıstı "mediamarktan 1299 aldım sony garantili 3tane daha vardı paraleleler ile aynı fiyata satıyorlar eritmek içn heralde" gibi bir mesaj vardı bualamadım şimdi baktım okadar Rüyamı gordum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Media markt 1299 mus zaten ne ugrascan satmayla falan.

Hangi şehir hocam?

• 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.