Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan, okullar tatil diye Playstation satışları tıkıkırında ve Sony Türkiye ciddi bir indirim yapmıyor. Okullar açıldıktan sonra, satışlar bir hayli azalacaktır ve yılbaşına doğru fiyat düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer-6161-

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Media markt 1299 mus zaten ne ugrascan satmayla falan.

Hangi şehir hocam?

Eskişehir media marktta bende gördüm ancak sony eurasia garantili bandı filan yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazdıgımı iyi okuyun ben gözumle gordum demiyorum bir iböyle yazmıstı diyorum hala nerde diyorsunuz :)
  • Destiny bundle beyaz konsoldan haber var mı beyler?
  • Incehesap.com'da su iki urun var. Garanti konusunda bir bilgisi olan var mi?

http://www.incehesap.com/ps4-konsol-fiyati-25285/
    http://www.incehesap.com/sony-ps4-oyun-konsolu-fiyati-23484/

• Şu an için bence en uygun eurasia garantili ürün budur 150 tl. Last of us oyun , 75 tl. Puan ve bkm indirimi ile fiyatı çok uyguna geliyor düşünün olursa tavsiyesine.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-last-of-us-remastered-ps4/productDetails.aspx?productId=gamesonyps468475&categoryId=60003892&SKU=GAMESONYPS468475

• Şu an için bence en uygun eurasia garantili ürün budur 150 tl. Last of us oyun , 75 tl. Puan ve bkm indirimi ile fiyatı çok uyguna geliyor düşünün olursa tavsiyesine.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-last-of-us-remastered-ps4/productDetails.aspx?productId=gamesonyps468475&categoryId=60003892&SKU=GAMESONYPS468475

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ps4 alana last of us hediye kampanyası teknosa da geçerli değil mi???
    Teknosa aradım biz ps4u alırken last of us ı yanında vermiyoruz dediler. Hepsi sony i aradım vermek zorundalar ps4 ile last of us ın faturasını beraber kesmek zorundalar dedi. Ben teknosadan gidip görerek almak istiyorum yoksa internetten alacağım ama internet olayına güvenmiyorum illa ki görerek almam lazım. Teknosa dan bu kampanyayı nasıl kabul ettireceğiz.

• Sımdı gördüm teknosa da kampanyaya dahil olmuş ama mağazadan alamıyoruz herhalde Internet'ten sadece . Bu da aklıma acaba iade urunlerı mı satıyorlar dıye düşünüyorum.
    Vatan bilg da sony eurisea garantılı mı? Vatandan mağazadan alabiliyoruz çünkü . Bire de alırken nelere dikkat etmemiz gerek lütfen cevap yazın onceden acılmadıgına ve IADE ÜRÜN OLMADIĞINA NERDEN ANLARIZ . KORUMA BANDI NERDE OLUYOR. LÜTFEN CEVAP !!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Arkadaslar ps4 alana last of us hediye kampanyası teknosa da geçerli değil mi???
    Teknosa aradım biz ps4u alırken last of us ı yanında vermiyoruz dediler. Hepsi sony i aradım vermek zorundalar ps4 ile last of us ın faturasını beraber kesmek zorundalar dedi. Ben teknosadan gidip görerek almak istiyorum yoksa internetten alacağım ama internet olayına güvenmiyorum illa ki görerek almam lazım. Teknosa dan bu kampanyayı nasıl kabul ettireceğiz.

Sony Centerdan alin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Sımdı gördüm teknosa da kampanyaya dahil olmuş ama mağazadan alamıyoruz herhalde Internet'ten sadece . Bu da aklıma acaba iade urunlerı mı satıyorlar dıye düşünüyorum.
    Vatan bilg da sony eurisea garantılı mı? Vatandan mağazadan alabiliyoruz çünkü . Bire de alırken nelere dikkat etmemiz gerek lütfen cevap yazın onceden acılmadıgına ve IADE ÜRÜN OLMADIĞINA NERDEN ANLARIZ . KORUMA BANDI NERDE OLUYOR. LÜTFEN CEVAP !!!!!

Hocam dun teknosa magazadan aldim ben oyunuda veriyorlar yaninda. Ellerinde yoktu siparis verdiler yarin oyunda gelecek.

• tolga226 kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada ithalatçı garantili mi satıyor? Ben yorumlarında sony garantisinden bahseden birşey okumuştum. Eğer öyleyse N11 de 1099 TL'ye de satılıyor boşuna fazla ödemeyelim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Not: Garanti durumu ile ilgili hepsiburadaya soru sordum ama cevap alamadım.

• Caesaryus kullanıcısına yanıt
    hepsiburada ya aynı soruyu ben de sordum. ürünlerinin ithalatçı garantili olduğunu söylediler.
  • Caesaryus kullanıcısına yanıt
    Iki tur var, biri euroasia biri ithalatci. Eurasia olan 1500TL cazip degil yani. Sony Centerlarda nakit alinca 1450 civarina almak zaten mumkun. Suan benim aklimda incehesap'tan almak var. Eurasia garantililer 1350TL olmus durumda.

Edit: Nakitte 1300, taksitli 1330'mus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga226 -- 3 Eylül 2014; 16:52:42 >
  • vitoScaletta kullanıcısına yanıt
    Yapma be hocam hayallerim yıkıldı şuan. En ucuz sony garantili hepsiburada sanıyordum. Teknosada şuanda 1500 tl fiyatı o kadar para vermek istemiyorum doğrusu. Paralel alıp bilgi verebilecek arkadaşlar yardım lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Caesaryus

Yapma be hocam hayallerim yıkıldı şuan. En ucuz sony garantili hepsiburada sanıyordum. Teknosada şuanda 1500 tl fiyatı o kadar para vermek istemiyorum doğrusu. Paralel alıp bilgi verebilecek arkadaşlar yardım lütfen :)

1300 olmus hocam nakitte, eger onumuzdeki 1 hafta icinde bir kampanya denk gelmezse bunu alacagim ben

• Benim alışım biraz Fifa 15 e bağlı malesef ekran kartım desteklemezse öncelikle ekran kartı alacağım ama olur da desteklerse ps4 alacağım. Bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir midir? Kendimde e-ticaret ile uğraşıyorum ama her siteye önyargıyla yaklaşıyorum. Ekşi sözlükte de birkaç olumsuz yorum gördüm ikinci el ürün satıyorlar vb gibi???

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: Caesaryus

1300 olmus hocam nakitte, eger onumuzdeki 1 hafta icinde bir kampanya denk gelmezse bunu alacagim ben

bu ürün euresa garantilimi. siteye baktım hiç bir yerde yazmıyo garantisi

• huso44 kullanıcısına yanıt
    Konsol kategorisinde başlığın altında yazıyor sadece ürün detaylarında yazmıyor malesef durum biraz soru işareti?

• 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.