Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ithalatçı garantili ps4 alan varsa bizi bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso44

quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: Caesaryus

Yapma be hocam hayallerim yıkıldı şuan. En ucuz sony garantili hepsiburada sanıyordum. Teknosada şuanda 1500 tl fiyatı o kadar para vermek istemiyorum doğrusu. Paralel alıp bilgi verebilecek arkadaşlar yardım lütfen :)

1300 olmus hocam nakitte, eger onumuzdeki 1 hafta icinde bir kampanya denk gelmezse bunu alacagim ben

http://www.incehesap.com/ps4-konsol-fiyati-25285/

bu ürün euresa garantilimi. siteye baktım hiç bir yerde yazmıyo garantisi

Bu sayfada yazmiyor, ancak arama cubuguna Playstation 4 yazip arayinca iki farkli urun cikiyor, birinin alt tarafinda ithalatci garantili yaziyor, bu linkini attigimin altinda sony turkiye garantili yaziyor. Yine de isterseniz arayip sorun isterseniz, iciniz rahat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caesaryus

Yapma be hocam hayallerim yıkıldı şuan. En ucuz sony garantili hepsiburada sanıyordum. Teknosada şuanda 1500 tl fiyatı o kadar para vermek istemiyorum doğrusu. Paralel alıp bilgi verebilecek arkadaşlar yardım lütfen :)

1300 olmus hocam nakitte, eger onumuzdeki 1 hafta icinde bir kampanya denk gelmezse bunu alacagim ben

http://www.incehesap.com/ps4-konsol-fiyati-25285/

Hocam, 100-150 tasarruf edeceğiz diye ne idüğü belirsiz sitelerden alışveriş yapmayin. Daha ürünün ne oldugu bile belli degil. Verin 100 fazla alın sony centerdan gözünüz görsün.
    Gerek yok 100 lira için 1300'ü riske etmeye.

• Omer-6161- O kullanıcısına yanıt
    Arkadaslarimdan siteden alisveris yapanlar var, hepsi de memnun, sorun olcagini sanmiyorum.

• quote:

Arkadaslarimdan siteden alisveris yapanlar var, hepsi de memnun, sorun olcagini sanmiyorum.

İyi o zaman. Ben 9 taksit alacagımdan sonyden almayi daha mantikli görüyorum.
    Kliksa vs. Firmalar bile eurasia diyip paralel gönderdiği sürece fahiş bir indirim olmadıgı sürece internetten alma taraftarı degilim😊

• Hizlial syd eurasia garantililer 50 tl artmis 1349 tl satiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spartac S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yorumlarda eğer gerçekse alan kişiler de detaylı açıklama yapmışlar. Umarım fiyat bu seviyelerde kalır 1500 gereksiz pahalı.
  • Sony center'dan taksitli alınca vade farkı oluyor mu arkadaşlar? Elimde türkiye finans katılım bankın bonus kartı ve vakıfbankın worldcard ı var

• hizlial.com 1349'dan satisa koymus tekrar. Fiyat guzel bence. Bu arada Izmir'de olanlar uygun fiyata Eurasia garantili cihaz ariyorsa Kuryap (Cankaya) 1299, Ugur Elektronik (Karsiyaka) 1350 liraya satiyor konsolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 4 Eylül 2014; 0:22:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

Sony center'dan taksitli alınca vade farkı oluyor mu arkadaşlar? Elimde türkiye finans katılım bankın bonus kartı ve vakıfbankın worldcard ı var

Vade farkı olmuyor hocam.
    Eger tlou ps3'te oynadıysanız hızlıaldan almanız daha mantıklı.

• Hocam geçenlerde kuryap'a gittim 1350 tl dedi. İşteyken gitmiştim hemen bir sorup çıktım hiç aklıma gelmedi sahibinden.com'a 1299tl yazmışsınız demek. ayrıca ordan alınca last of us vereceklerini de sanmıyorum bir de taksitli satışlarda bütün kartlara vade koyuyorlar ve fiyat yine 1450leri aşıyor.

@Omer-6161-
    Yok hocam ps3'üm yoktu ps1'den sonra pc'ye geçtim bu uzun yıllar sonra ilk konsolum olacak
  • vitoScaletta kullanıcısına yanıt
    Hocam 1299 sanirim nakit fiyati. Kartla dedigin gibi oluyorsa zaten mantikli degilmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Hızlıal'Da 1350 'ye Sony garantili var. Arkadaş bahsetmiş.
    50 Tl de WP verdiğini düşünürsek fena değil gibi.
  • Sony Eurasia garantili denilen bir cihazın gerçekten sony garantisinde olduğunu nasıl öğrenebiliriz? Bu şekilde satıp da ithalatçı garantisinde olan ürünler de olabiliyormuş.
  • çok canımı sıktı artık bu paraler garanti vs muhabbeti. romanyadan abim gelicek cumartesi 1000 tl cihaz al dedim. nolursa olsun elektronik işi şans işi bide kol al dedim ekstre 1160 tl ye geliyor. türkiyede bu kadar şerefsiz ticarethaneler olduğu sürece bu fiyatlar düşmez.
  • 50 lira puan veriyorlar ama 4 ekime kadar harca diyorlar, kalsın böyle iş mi olur.
  • Şaka maka, Ramazan bayramından hemen sonra biten o kampanyayı iyi ki de kaçırmayıp Hızlıal.com'dan almışız.

Uzun bir süre öyle güzel bir kampanya göremeyeceğiz sanırım
  • Kliksadan alanlar yeni ürün geldimi

• İncehesapdaki havel 1300 olan fiyatakiler sony garantisinde sordum.
  • Vatandaki kampanya dan TLOU ile birlikte 1500'e almak mantıklı mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.