Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnV

Geçmiş olsun. :( Bilgilendirme için teşekkürler. Bugüne kadar olumlu bir izlenim edinmiştim ama aynı cihazı yolladılarsa olacak iş değil hakkaten.

Hocam resmen bizi mal yerine koydular 3. Kez oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün maltepe teknosadan 1 499 ps4 + The last of us aldım. Magazada oyun yoktu ancak o paket ustunden satıs yapıp oyunu ertesi gun getirtebilecegini soyledi yarın gidip oyunuda alacagım.

http://www.teknosa.com/urunler/119967197/sony-ps4-500gb-black-konsol-sony-the-last-of-us-re
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsi

Bu gün maltepe teknosadan 1 499 ps4 + The last of us aldım. Magazada oyun yoktu ancak o paket ustunden satıs yapıp oyunu ertesi gun getirtebilecegini soyledi yarın gidip oyunuda alacagım.

http://www.teknosa.com/urunler/119967197/sony-ps4-500gb-black-konsol-sony-the-last-of-us-re

Pahalı bence o fiyat suan. oyun 100tl 1400 gelmiş oluyor suan 1300 1350 alabilirsiniz rahatlıkla.

• vatanda da aynı fiyat gösteriyor ama pal mı ntsc mi hiç bir bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

vatanda da aynı fiyat gösteriyor ama pal mı ntsc mi hiç bir bilgi yok

Pal tabiki.
  • Hızlıaldan alan var mı

• Büyük bekleyiş sona eriyor.
    Beyaz PS4 ve Destiny oyunlu pakedi yarın itibarı ile seçili teknoloji marketlerde...
    1,649TL lik tavsiye edilen satış fiyatıyla
     PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PleasantSinger0 -- 8 Eylül 2014; 14:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Büyük bekleyiş sona eriyor.
    Beyaz PS4 ve Destiny oyunlu pakedi yarın itibarı ile seçili teknoloji marketlerde...
    1,649TL lik tavsiye edilen satış fiyatıyla
     PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)**

Hocam oyunsuz olarak ne zaman gelecek

• İzmirde olanlar var ise 1299 TL sony garantili alabilirler.
  • fkureci F kullanıcısına yanıt
    Henüz bilgi yok o konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

İzmirde olanlar var ise 1299 TL sony garantili alabilirler.

Nerede bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

İzmirde olanlar var ise 1299 TL sony garantili alabilirler.

Nerede bu cihaz?

Cankaya kuryap nakit
  • n11 de kahraman konsol 1158 e satıyor güvenilmezmi ya adamlar 100 e yakın satmış ? hem yılların satıcısı hem pal türkçe menü garantiside veriyor değişim yaparım diyor. almayı düşünüyorum indirim kodu kullanılıyormu ps4 lerde ? ps3 sattım ps4e geçicem
  • Ankaradayım 1300 tl sony garanti Cihaz satıyorum kendi cihazın ilgilenen pm

• Beyaz olan 1650 ile biraz sert geldi.

Yine hızlıal tarzı yerler belki 200tl civarı indirimli satabilirse, 1400 güzel bir rakam olur (Bundle olarak diyorum tabi)
  • Renk için fazla ödemem pek bir mantıgı yok skin alın 20tl ye yapiştirin ne farkı olacak zaten uzakta duruyor cihaz ayrıca salona koyacaklar için bu beyaz renk hiç hoş durmaz tv dvd uydu alıcısı herşey siyah yanlarında bu bembeyaz :)
  • Bu kadar bekledim beyazını alayım bari, fiyatı normale döner ileride.
  • Arkadaşlar spottan almayın 100-150 tl için mutlaka garantili alın.
    sonra pişman olursunuz
  • Burada spottan aldim xboxu verdim üstüne 600 verdim kupa logolu Sony garantili aldim sorgulattim sorun yok

• Merhaba arkadaşlar.

N11'de HepsiSony firmasından Ps4 aldım bugün. Şu ana kadar herşey sorunsuz geçti.

1430 - Last Of us - 111 TL Garanti - 111 TL N11 - 20 TL Avantajix diye hesaplarsak : 1058 TL gibi uygun bir fiyata geldi cihaz.

N11 müşteri hizmetleri ile konuştum ve teyit ettirdim. Ay sonunda ve ekim başında 111 TL'lik iki bonus ta, N11 hesabıma yüklenmiş olacak. Garanti Bonusu'nu tek seferde kullaniliyorsunuz ve bununla ikinci bir DS4 almayı planlıyorum. N11 50 + 50 + 11 diye bölüyor çekleri. Onları kullanmak daha zor olsa da , televizyon ve başka şeyler de alacağım için , bir şekilde kullanma şansım olacak. (Garanti kampanyasını kullanmak için bankanıza SmS atmanız gerekiyor, detaylı bilgi Garanti kampanyalar bölümünde var)

HepsiSony ile ilgili olumsuz yorumlar okuyup çekinsem de, Ali bey güzel bir şekilde yardımcı oldu alışveriş sırasında, içim rahat bir şekilde satın aldım Ps4'ü.

Bu fırsatı sizinle de paylaşayım dedim. Cihazla ilgili bir problem çıkarsa buraya yazarım ama kutu hasarsız ve temiz aşağıda gördüğünüz gibi. Kurulumu yaptım ve şu ana kadar problemsiz çalıştı.

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)**

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.