Bildirim
PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (795. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 111 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır.
yazıyor bonusa ayrı 111tl parap puan siteden ayrı 111tl çek dedigini gormedim ben. -
Kafkasyalı adlı kullanıcıya özel mesaj atılmıştır.
Yaptığım alışverişten Bonus'un kampanyasıyla 111 TL bonus kazanacağım ay sonunda ve tek seferde kullanıp , üstüne bir miktar da para ekleyip Ds4 alacağım. Aynı şekilde, n11'in kampanyasından da 111 TL (50+50+11) n11 bonus kazanacağım. 50 TL'lik çekleri kullanabilmek için minimum 200 TL'lik alışveriş gerekiyor. TV için ise minimum 1000 TL gerekiyor sanırım.'Eve alacağım ikinci TV ile 50 Liralık çeklerin bir adetini kullanabileceğim. Kalan çekler için de , almam gereken başka şeyler var , onlarla kullanırım diye düşünüyorum.
İki kampanyadan da 111 TL , tek alışverişte gelmez sanıyordum ama müşteri hizmetleriyle konuştum ve oradan teyit ettirdim. N11'de kullanma şartı dışında harika olacak çekler benim için. N11'den de memnunum şu ana kadar.
Yine de başka birisi daha müşteri hizmetlerini arayıp teyit ederse güzel olur.
Herşeyden önce , güle güle kullanın demeniz gerekmiyor muydu :) ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 9 Eylül 2014; 17:53:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JohnV
Kafkasyalı adlı kullanıcıya özel mesaj atılmıştır.
Yaptığım alışverişten Bonus'un kampanyasıyla 111 TL bonus kazanacağım ay sonunda ve tek seferde kullanıp , üstüne bir miktar da para ekleyip Ds4 alacağım. Aynı şekilde, n11'in kampanyasından da 111 TL (50+50+11) n11 bonus kazanacağım. 50 TL'lik çekleri kullanabilmek için minimum 200 TL'lik alışveriş gerekiyor. TV için ise minimum 1000 TL gerekiyor sanırım.'Eve alacağım ikinci TV ile 50 Liralık çeklerin bir adetini kullanabileceğim. Kalan çekler için de , almam gereken başka şeyler var , onlarla kullanırım diye düşünüyorum.
İki kampanyadan da 111 TL , tek alışverişte gelmez sanıyordum ama müşteri hizmetleriyle konuştum ve oradan teyit ettirdim. N11'de kullanma şartı dışında harika olacak çekler benim için. N11'den de memnunum şu ana kadar.
Yine de başka birisi daha müşteri hizmetlerini arayıp teyit ederse güzel olur.
Herşeyden önce , güle güle kullanın demeniz gerekmiyor muydu :) ?
Güle güle kullanın önce. Bende yarın sipariş veriyorum.
Öncelikle n11 çekleri elektronik bölümünde x20 şeklinde. Yani 2000 tllik alışveriş yapmanız gerekir. Yani bu kampanyanın size pek getirisi olmaz. Diger bölümlerde kullanmak isterseniz minimum 200tl lik. Onda da başka kampanyayla birleşmiyor.
Parapuana gelirsek, tam emin degilim lakin daha önceki parapuan kampanyasında 111 tllik parapuanı daha üstü bir mebladaki ürün için kullanamıyorduk. Buda öyle olacak büyük ihtimal. Yani bunda da fazla ümitlenmeyin.
Ve bu parapuanda çok şikayet var, alışveriş yaparken dikkat edin, sipariş verdiğiniz kişi ilanı kaldırınca puanlar çöp oluyor.
Bu arada nerde ikamet ediyorsunuz ve ne zaman geldi kargo?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum burda birşeyi knousuyoruz ister gülerek ister aglayarak kullan o sana kalmıs
Ben sunu anladım 111 tl çek degil bonus para veriyor dedin sandım n11 çekleri 3parca olanlar zaten çöp. ama 111tl 1kerede kullandırtıyor dediginiz olan iyiymiş. iyi oyunlar -
Teşekkürler.
N11 çeklerine bakarsak, 50x20= 1000 TL oluyor ve alacağım TV de 1200 TL civarında olacağı için çeklerden birisini kullanabileceğim bu şekilde :)
Bonus'un verdiği 111 puan için dediğiniz kısıtlama yok. Kampanya altındaki küçük yazıları dikkatlice okudum ve öyle bir kısıtlama göremedim. 111 TL'yi kısıtlama olmadan kullanabileceğim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bonus kampanya detayları şu şekilde: ( Başka kampanyalarla birleştirilemez yazısı dikkatimi çekmişti ama N11 müşteri hizmetleri, iki kampanyadan da bonus geleceğini söyledi. Bakalım ay sonunda ne olacak)
01 Eylül 2014 - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında; tek seferde yapılan, tek ödeme ve taksitli; 500-999,99 TL arası alışverişlerde 55 TL n11 bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 111 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır.
Kampanyaya katılım için, Garanti Bonus, Money Bonus kart, Bonus Sanal kartlar, sahiplerinin harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonundan, "N11" yazıp; 3340'a sms göndermelidir.
111 TL'ye varan n11 bonus kampanyasına Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Bonus Ticari kartlar ve Bonus Sanal kartlar dahildir.
Kampanya banka müşterisi bazındadır, her müşteri tüm kartları ile kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilir ve en fazla 111 TL n11 bonus kazanabilir. Ödül yüklemesi için ilk harcama dikkate alınacaktır.
Kazanılan n11 bonus'lar sadece n11.com'da kullanılabilecektir.
Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartların kampanyaya katılabilmesi için, Garanti Bankası sistemine kayıtlı olan cep telefonundan, EVET N11 yazıp, bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesiyle birlikte 3340'a sms göndermeleri gerekmektedir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus Sanal kartlar ve Bonus Ticari kartlar için sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
n11 bonus puanlar 01 Eylül 2014 – 30 Eylül 2014 tarihleri arasında kazanılıp, 09 Ekim 2014 – 15 Ekim 2014 tarihleri arasında sadece n11.com'da yapılan alıverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan n11 bonus puanlar geri alınacaktır.
Kampanya kampamında müşteri tercihine bağlı olarak vade farksız 3, 6 ve 9 taksitli işlem yapılabilecektir.
Igaranti, Altın bonus, diğer banka Bonus kartları, bonus kullanımları, Paracard, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar ve vadeli taksit uygulaması ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Başka kampanyalarla birleştirilemez.
Garanti ve n11.com kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
111 TL'ye varan n11 bonus kampanyasına Altın&Gümüş, Pırlanta Takılar, Altın Takılar, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler dahil değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 9 Eylül 2014; 18:06:43 >
-
Çoğunluk için çöp olabilir n11 çekleri ama yeni bir eve taşınacağım bu dönemde, alacağım bir sürü cihaz ve eşya olduğu için, 3 çeki de kullanmak sorun olmayacak benim için.
Teşekkürler iyi dilekler için :) -
dısarda zaten daha uygun fiyat bulunudugu için cogu sey cekle aynı paraya geliyor hemen hemen.Ama dediginiz gibi 2 cekde tam birşeyler alacakke nve işinize yarıyorsa cok iyi olmus sizin için. -
Alışveriş yapmadan önce iyi bir araştırma yapıyorum nette zaten. N11'de herşey en uygun fiyata bulunmayabilir dediğiniz gibi ama mutlaka bazı cihaz ve eşyalar daha uygun fiyatla satın alınabilir. Hediye çeki de ekstra bir güzellik olur.
Neyse, Last Of Us'a başlayayım artık. Ps4 alacak herkese iyi şanslar şimdiden. Umarım sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirirsiniz. -
Geçen hafta İstanbul'da en uygun fiyatlı Sony Eurasia garantili PS4 arayışına girdim ve Beylikdüzü Real markette buldum. En son baktığımda hâlâ 1290 TL'ye satılıyordu. İstanbul'da oturan arkadaşlar için güzel fırsat. -
Hızlıal fiyatı 1299 yapmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fkureci
Last of us hediyesi oluyomu bilginiz varmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: khedira_34
quote:
Bilmiyorum telefonla sorabilirsiniz
quote:
quote:
Bildiğim kadarı ile hayır.
Bundle değil, sadece konsol olarak geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozitech
quote:
quote:
Bundle değil, sadece konsol olarak geliyor.
Tskler olsa gzl kanpanya olurdu fakat teknosa vs euasia garantili satan yerler bundle olmasa bile pakete ek olarak veriyolarmis bir kac arkadas bu sekilde yazmisti foruma arayip sorulabilir
quote:
quote:
quote:
quote:
Tskler olsa gzl kanpanya olurdu fakat teknosa vs euasia garantili satan yerler bundle olmasa bile pakete ek olarak veriyolarmis bir kac arkadas bu sekilde yazmisti foruma arayip sorulabilir
Doğru söylüyorsunuz, fiziki mağazalar özellikle haftasonlarında müşteri çekebilmek adına bu tip kampanyalar yapabiliyor, ancak on-line sitelerde ilanda belirtilmedikçe bu tip bir promosyon olacağını çok sanmıyorum ben.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Doğru söylüyorsunuz, fiziki mağazalar özellikle haftasonlarında müşteri çekebilmek adına bu tip kampanyalar yapabiliyor, ancak on-line sitelerde ilanda belirtilmedikçe bu tip bir promosyon olacağını çok sanmıyorum ben.
Ben geçen hafta Meydan Media Markt baktım 1.499 TL fiyatı vardı + 1 oyun last 139 TL desen oyuna 1369 TL gibi bir rakama geliyordu. Görerek almak isteyenler için fena fiyat değil bence ve aynı zamanda dünya kupalı kutusuydu yeni sürümlerden. Brandium avm ' de ise aynı set 1599 mu neydi pahalıydı ona göre yani.
-
hızlı alda fiyatı güzel Word kampanyasıyla beraber 1250 ye geliyor.Arayan var mı hızlı alı makine son sürümü? -
quote:
Orijinalden alıntı: memati2626
hızlı alda fiyatı güzel Word kampanyasıyla beraber 1250 ye geliyor.Arayan var mı hızlı alı makine son sürümü?
Hocam ben aldım yarın gelecek yorumlarda son sürüm dünya kupası logolu olduğu söyleniyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: memati2626
hızlı alda fiyatı güzel Word kampanyasıyla beraber 1250 ye geliyor.Arayan var mı hızlı alı makine son sürümü?
Hocam ben aldım yarın gelecek yorumlarda son sürüm dünya kupası logolu olduğu söyleniyor
dunya kupası olunca ne oluyor ? :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X