Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Yarın, İstanbul Özdilek Park AVM'deki Mediamarkt'da açılış var. Açılışa özel PS4 1.099 Lira yapmışlar.

Paraleldir daha uyguna bulunuyor

Daha uyguna ancak internetten kuponlarla bulabilirsiniz. Elden aşacağınız cihazlar arasında bence en iyi kampanyalardan biri. Tabi muhtemelen gittiğinizde kalmamış olabilir.

n11de zaten 1070 1.5 hafta once falan + 50tl cek verio direk düşüyor sallamatikmidir nedir . 111tl de verio 3 kupon onlar falan saymıyorm avantajix vs 10 tl falan alıoalr suyunu cıkartıyorlardı gecen :D

Yanlıs anlasılmasın bence paralel almak akıl işi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Eylül 2014; 1:08:40 >

• arkadaşlar hızlıaldaki 1299 luk ps4 te last of us varmı
  • Beyaz PS4 destiny bundle gören var mı? Bu bundle ı almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

arkadaşlar hızlıaldaki 1299 luk ps4 te last of us varmı

Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Beyaz PS4 destiny bundle gören var mı? Bu bundle ı almak istiyorum.

Teknosa koymuş satışa 1500'e.
  • 1500 güzel fiyat beyaz PS4 + Destiny için bence alınabilir
  • Teknosa'da 1499 TL arkadaşlar.Stokta var Destiny Bundle.
    TEKNOSA
  • Arkadaşlar hızlıaldan aldığım ürün geldi söylendiği gibi sony garantili yeni seri pal ve 2.bölge sorunsuz çalışıyor almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi günlerde kullan.
    @fkureci

Bende şu an PS4 almak üzereyim. Beyaz olanını alacağım. Hem yeni seri olduğundan bilinen sorunları halletmişlerdir diye düşünüyorum. Hemde Ps One den sonra konsol almamıştım , şimdiye kadar hep pc ile devam ettim. Onun için benim Ps denilince aklıma direk beyaz kasa gelir. Şu an Ps4 Beyaz + Destiny ₺1499 olarak bulabildim. Yeni çıktığı için bu fiyattan olabilir mi? Yani piyasada Eurasia garantili olarak en uygun Teknosa da olmasına şaşırdım açıkcası :). Fiyat düşer mi veya daha uygun fiyata (Eurasia garantili) başka yerlerde satışa çıkar mı? (En son vatanda ₺2100 küsür olarak gözüküyordu , şimdi stoklar yenilenince fiyatı değiştirmişler.)

₺1.499http://www.teknosa.com/urunler/125086946/destinyps4-500gb-b-whiteexp
    ₺1.499http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-500gb-beyaz--destiny-oyun-konsolu.html
    ₺1.599,53http://www.hepsisony.com/?urun-7383-sony-playstation-4-beyaz-|-destiny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 12 Eylül 2014; 19:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Öncelikle iyi günlerde kullan.
    @fkureci

Bende şu an PS4 almak üzereyim. Beyaz olanını alacağım. Hem yeni seri olduğundan bilinen sorunları halletmişlerdir diye düşünüyorum. Hemde Ps One den sonra konsol almamıştım , şimdiye kadar hep pc ile devam ettim. Onun için benim Ps denilince aklıma direk beyaz kasa gelir. Şu an Ps4 Beyaz + Destiny ₺1499 olarak bulabildim. Yeni çıktığı için bu fiyattan olabilir mi? Yani piyasada Eurasia garantili olarak en uygun Teknosa da olmasına şaşırdım açıkcası :). Fiyat düşer mi veya daha uygun fiyata (Eurasia garantili) başka yerlerde satışa çıkar mı? (En son vatanda ₺2100 küsür olarak gözüküyordu , şimdi stoklar yenilenince fiyatı değiştirmişler.)

₺1.499http://www.teknosa.com/urunler/125086946/destinyps4-500gb-b-whiteexp
    ₺1.499http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-500gb-beyaz--destiny-oyun-konsolu.html
    ₺1.599,53http://www.hepsisony.com/?urun-7383-sony-playstation-4-beyaz-|-destiny

Sağolun ramazanda iftar yapmış gibi oldum :) inşallah sizde en kısa zamanda alırsınız

• İlk mesajda ki linkler güncellendi.
    Beyaz PS4 Teknosa'da gayet uygun fiyatta şuan Destiny ile birlikte.
  • Askerde olmasam destiny bundle almistim atarsa 124 :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fifanın demosu nerden iniyo

• Teknosa Ümraniye meydan da Destiny paket var gözüküyor ama varmı bilen yarın gidip alıcam
  • Arkadaslar , beylikduzu migros'ta konsol 1190 tl . Konsolu alirsan yaninda ikinci kol'u da 119 tl ye alabiliyorsun . Ne dersiniz alinir mi ?

• Merhaba,

Sadece Fifa 15 için PS4 almaya karar verdim ve araştırırken gittigidiyor da AvrupaTVCenter diye bir firmanın 2 sene (kendi garanti veriyor anladığım kadarı ile) garantili, isme kesili faturası ile 1.099 TL fiyatını gördüm.
    Gittigidiyor'un 15 Eylül'e kadar kullanabileceğim % 5 indirimi ile cihaz 1.044 TL ye geliyor.

Ayrıca Finansbank kredi kartına 6 taksit seçeneğinde 1000 TL ve üzeri alışverişlere yine 15 Eylül'e kadar 100 TL para puan hediyesi de var ki o zaman Playstation 4, 944 TL ye geliyor.

Sizce AvrupaTVCenter'dan (şikayetvar.com a baktım 5 şikayet var sadece ama yine de bilindik bir yer değil gibi) 944 TL gibi bir rakama alınır mı ?

Yoksa başın ağrımasın Sony Eurasia garantili ürün mü al dersiniz ?

Ve olası ürün NTSC ise oyunlarda veya PSN de Türkiye seçiminde bir sorun yaşar mıyım ?
    Yani PAL ve NSC farkları çok önemli mi ?

Bluray filmlerin bölge seçtiğini biliyorum ama diğer konularda pek fikrim yok açıkçası.

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum linki atarmısın almayı düşünüyorum fiyat iyi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

Merhaba dostum linki atarmısın almayı düşünüyorum fiyat iyi geldi

Merhaba sevgili @alirıza1

Buyurun bahsettiğim link BUDUR

% 5 gittigidiyor indirimi, her üyeye yapıldı mı bilmiyorum ama geri kalan kısım linkteki gibi.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Merhaba,

Sadece Fifa 15 için PS4 almaya karar verdim ve araştırırken gittigidiyor da AvrupaTVCenter diye bir firmanın 2 sene (kendi garanti veriyor anladığım kadarı ile) garantili, isme kesili faturası ile 1.099 TL fiyatını gördüm.
    Gittigidiyor'un 15 Eylül'e kadar kullanabileceğim % 5 indirimi ile cihaz 1.044 TL ye geliyor.

Ayrıca Finansbank kredi kartına 6 taksit seçeneğinde 1000 TL ve üzeri alışverişlere yine 15 Eylül'e kadar 100 TL para puan hediyesi de var ki o zaman Playstation 4, 944 TL ye geliyor.

Sizce AvrupaTVCenter'dan (şikayetvar.com a baktım 5 şikayet var sadece ama yine de bilindik bir yer değil gibi) 944 TL gibi bir rakama alınır mı ?

Yoksa başın ağrımasın Sony Eurasia garantili ürün mü al dersiniz ?

Ve olası ürün NTSC ise oyunlarda veya PSN de Türkiye seçiminde bir sorun yaşar mıyım ?
    Yani PAL ve NSC farkları çok önemli mi ?

Bluray filmlerin bölge seçtiğini biliyorum ama diğer konularda pek fikrim yok açıkçası.

Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

Hocam ben size sony garantili tavsiye ederim bize kliksadan gelen ürünün içindeki kitapçıktan bulup aramıştık firmayı otel çıkmıştı ama illa paralel alacam diyorsanız golddan alın kendileri ithal ediyo 1099 lira bence sony garanti için 150 lira daha verilip hızlıaldan almak daha mantıklı

• Metro markette 1199 tl bugunun fırstaı , buyuk ihtimalle eurasia dır 1599 dan indiyse , bende bugun almaya niyetliyim , hizlial da 1299 tl 50 tl worldcard bonus var o da 1249 tl ye geliyor 9 taksit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.