Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurguard

Metro marketteki Sony garantisinde ise almayı düşünüyorum ben de. Fiyat gayet uygun görünüyor..

Metroda ki sadece cumartesiye ozel diye biliyorum , alan oldu mu metrodan cumartesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alishio -- 15 Eylül 2014; 12:39:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den ps4 + last of us paketi siparişi verdim eurasia garantili inş. sıkıntısız bir şekilde kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

N11 den ps4 + last of us paketi siparişi verdim eurasia garantili inş. sıkıntısız bir şekilde kullanırım.

Kaça aldın hocam fiyat nedir acaba ?
  • Hocam indirimlerle toplam 1400 e maloldu bana

• quote:

Hocam indirimlerle toplam 1400 e maloldu bana

Güle güle kullanırsın inşallah hayırlı olsun. Oyunlar da yavaş yavaş çıkıyor güzel günlerde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

Hocam indirimlerle toplam 1400 e maloldu bana

Güle güle kullanırsın inşallah hayırlı olsun. Oyunlar da yavaş yavaş çıkıyor güzel günlerde kullan.

Eyvallah hocam

• Beyaz versiyonunda stok sıkıntısı varmı arkadaşlar bende eylül sonunda almayı planlıyorum
  • Dün akşam Hızlıal'dan siparişimi verdim ve bugün öğlen ulaştırmışlar, akşam geldiğimden beri de kurcalıyorum ama makinanın neredeyse her şeyine aşinaymışım zaten. Şu aşamada oyunum yok ve aslına bakarsanız şu anda ah ulan konsol geldi, hemen almalıyım dedirtecek bir oyunu da yok -Bir tek PS3 vakti Last of Us'ı oynamamıştım, onu alırım elbet ama ilk aşamada değil- bu konsolun ama eninde sonunda alacağım ve şu tarihte bundan daha avantajlı bir fiyata Sony garantili bir PS4'ün alınamayacağı düşünülünce kaçırmak olmazdı diye daha fazla dayanamayıp aldım. FIFA 15, DriveClub, Unity gibi oyunlara şurada az bir şeyin kalması da bir diğer ve en önemli etkenim tabii, bir de Destiny'den vazgeçmeseydim...

• Migros'tan gecen hafta sonu 1190 a aldim . Sorunsuz alet , almayi dusunenler bi baksin derim .

• Selamlar ben de almayı düşünüyorum yanlız bir iki sorum olacak. Şimdi bu bir ton fiyatı farklı ps4 var piyasada. Bunlara bakarken neye dikkat etmek lazım? Tek garanti farkı mı var? Sinyal olarak PAL olması gerektiğini biliyorum ama onun dışında ne değişiyor? Oyunsuz 1200 den fazla vermek istemem açıkçası. Bundle hali olunca zorla oyunun parasını da alıyorlar maalesef, bedavaya falan gelmiyor hiç.

2. bir sorum da, şuanda ps4 ten film izlenebiliyor mu? Ozellikle de usbden vs bağlayıp ordan televizyondan izleyebiliyor muyuz tam ekran?
  • LasciateSperanza kullanıcısına yanıt
    garanti önemli sonuçta yeni cihaz sorun çıkarabilir sony garanti olursa direk verirsin yaparlar veya yeni cihaz verirler.paralel ithalatlar var uzak dur basın ağrır uğraştırırlar cok.200tl fark cok değil bence 2yıl için riske girmemek lazım.

film sadece bluray disc olarak izleyebilirsin sonyin cihazları mkv gibi formatları desteklemiyor mp4 acar ama ben gecen denedim olmadı ps3'de oluyordu

biz dün aldık bugun gönderdiler n11.comdan hepsisony bayisinden 1382 TL'ye Killzone Shadow fall oyunuyla 83 tl indirim vardi

bugun fatura kesmişler faturada 1400 TL PS4 + 65 TL Killzone yazıyor hepsisony mail atmış faturayı.

ayrıca siparişi n11.comdan verdim adamlar direk hepsisony'de hesabım vardi önceden alışveriş yapmıştım aradılar bugun telefondan kargo yapıyoruz efendim vs konuştular ve n11.comda siparişi ayrıca kendi sitelerindede eklemişller hesabıma ordan direk kargo takibi gördüm
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin. Bu n11 deki sony garantili sanırım? Daha önce n11 i pek duymadım, yeni bir site, güvenilir mi acaba? Oyunları seçebiliyor muyuz yoksa killzone a özel mi?

ayrıca usbdeki filmleri mp4 e çevirsem izleyebilecek miyim? Bunun için update gelecekti daha gelmedi mi?
  • arkadaşlar herkes pal & ntsc diye birşeyler söylüyor kafam karıştı ne demek oluyor bunlar hangisini almalıyım bilmiyorum benim tv philips led smart full hd 3d hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

arkadaşlar herkes pal & ntsc diye birşeyler söylüyor kafam karıştı ne demek oluyor bunlar hangisini almalıyım bilmiyorum benim tv philips led smart full hd 3d hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Pal ve NTSC nin TV ile alakası yok hocam.Pal ürünler Avrupa bölgesi için üretilenlerdir.NTSC ise Amerika vb. için.Eskiden Pal konsollar sadece Pal oyunları,NTSC konsollar sadece NTSC oyunları çalıştırırdı.Ama artık böyle birşey yok.NTSC konsol alıp,Pal oyun falan oynayabiliyorsunuz.

Tek dikkat etmeniz gereken NTSC-J olmamasıdır.J olanlar Japonya için üretilmiş olanlardır ve menüdeki onaylama tuşu alıştığımız 'X' tuşu değil 'O' tuşudur.Ona alışmak sıkıntı olabiliyor.

Onun dışında kayda değer birşey yok.Alabiliyorsanız PAL alın ama NTSC de bir sıkıntı yaratmaz.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

arkadaşlar herkes pal & ntsc diye birşeyler söylüyor kafam karıştı ne demek oluyor bunlar hangisini almalıyım bilmiyorum benim tv philips led smart full hd 3d hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Pal ve NTSC nin TV ile alakası yok hocam.Pal ürünler Avrupa bölgesi için üretilenlerdir.NTSC ise Amerika vb. için.Eskiden Pal konsollar sadece Pal oyunları,NTSC konsollar sadece NTSC oyunları çalıştırırdı.Ama artık böyle birşey yok.NTSC konsol alıp,Pal oyun falan oynayabiliyorsunuz.

Tek dikkat etmeniz gereken NTSC-J olmamasıdır.J olanlar Japonya için üretilmiş olanlardır ve menüdeki onaylama tuşu alıştığımız 'X' tuşu değil 'O' tuşudur.Ona alışmak sıkıntı olabiliyor.

Onun dışında kayda değer birşey yok.Alabiliyorsanız PAL alın ama NTSC de bir sıkıntı yaratmaz.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

teşekkürler peki uygun fiyatlı oyunsuz olarak tavsiye edebileceğin site veya elektronik market varmı sony türkiye garantili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

teşekkürler peki uygun fiyatlı oyunsuz olarak tavsiye edebileceğin site veya elektronik market varmı sony türkiye garantili

Maalesef hocam.Turkiye de yaşamıyorum.Onun için yanlış bir bilgi vermiyim.Eski sayfalara bakarsanız muhtemelen size yardımcı olacak mesajlar bulabilirsiniz.

• sorum son zamanlarda hızlıal' dan eurasia garantili alan arkadaşlara

herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyilkay

sorum son zamanlarda hızlıal' dan eurasia garantili alan arkadaşlara

Hocam kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım ürünler yeni seri pal ve 2.bölge içinden hologramlı sony garanti belgeside çıkıyor ben aldım bir sorun yaşamadım alacaksanız düşünmeden alın

• quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

quote:

Hocam kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım ürünler yeni seri pal ve 2.bölge içinden hologramlı sony garanti belgeside çıkıyor ben aldım bir sorun yaşamadım alacaksanız düşünmeden alın

Hocam yorum için tesekkurler,

Siparişi gectim suan daha uygun satan bir yer yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

quote:

Hocam yorum için tesekkurler,

Siparişi gectim suan daha uygun satan bir yer yok

Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.