Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız bu puanlar benim hesaba tanımlanmamış anlaşılan. Yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum 20 lira için 75 lirayı riske etmeyin ikisi aynı anda olmayabilir.

Yukarıda da sormuştum şimdi 75 lira kazandım diyelim Maxipuan ve bu puanlar 24 Ekim'de geri alınacak. 24 Ekim'e kadar puanları kullanırsam bile daha önce birikmiş puanlarım yerine bu 24 Ekim'de silinecek puanlardan kullanıldığını nasıl bileceğim?
  • Bugün Migros'ta gördüm 1150 tl ps4 ve bir kol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat acaba sony Eurasia garantili cihaz için mi?
  • millet tırlatmış iyice...sony eurasia garantili 9 taksitle 1300 tl ye sıfır alınırken forumda 2 ellere 1100 1200 tl istiyorlar...birde kaprisleri diz boyu..yok sanal pazar olmaz yok elden teslim..
  • hovam bilmiyorum sormadım. sadece camın akrasına koymuşlar işte migrosun içindeydi.
    Ok teşekkür

şimdi sormaya giderim ben de
    Hocam 5M Migros'ta mı gördünüz acaba?
  • Selam beyler, eurasia garantili almayip sorun yasayanlar cokmu? Bi sorumda su an eurasia en iyi fiyat hizlial sanirim degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bende ps4 almayı planlıyorum, bugün sony center'ı arayıp fiyat sordum ve 1500 tl gibi bir rakam söylediler. Ayrıca hızlıal gibi yerlerin paralel ithalat ile ürün sattığını belirttiler. Hangisinden almam konusunda kararsız kaldım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moviemetal

Selamlar, bende ps4 almayı planlıyorum, bugün sony center'ı arayıp fiyat sordum ve 1500 tl gibi bir rakam söylediler. Ayrıca hızlıal gibi yerlerin paralel ithalat ile ürün sattığını belirttiler. Hangisinden almam konusunda kararsız kaldım açıkçası

Hocam yalan söylüyorlar ben dahil forumda hızlıaldan alan birçok arkadaş var içinden hologramlı sony garanti belgesi çıkıyor ben daha bi sorun yaşayanı görmedim

• Arkadaşlar iyi geceler.
    reddit'te bu avantajı gördüm ama sadece 2 tane alırsanız bu fiyata diyordu. Sizce nasıl? Bölge sınırlaması olur mu?
    http://www.ebay.com/itm/Sony-PlayStation-4-Latest-Model-500-GB-Jet-Black-Console-/381002652716?pt=Video_Games&hash=item58b5871c2c
  • konix kullanıcısına yanıt
    bence riske girmeye hiç gerek yok gümrükte takılırsa astarı yüzünden pahalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunb92

Hocam 5M Migros'ta mı gördünüz acaba?

Evet canım, 5m migrostydi. Ama oyun yok yanında sadece konsol ve bir kol.

• Kadıköy'de spotçular FIFA 15 bundle yapmışlar, bazıları 2 kol veriyor yine de Teknosa tarzı yerlerden uygun fiyatları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

bence riske girmeye hiç gerek yok gümrükte takılırsa astarı yüzünden pahalı olur

Amerikadan biri vesilesiyle getirticem. Onun için sordum
  • Beyler Teknosa'da satılan Playstation 4 konsolları Pal mı yoksa pal 2.bölge mi? Blu Ray oynatsın istiyorum konsol.
  • konix kullanıcısına yanıt
    o zaman çok iyi fiyat
  • uzunb92 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar hocam fifa15 le beraber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgal

millet tırlatmış iyice...sony eurasia garantili 9 taksitle 1300 tl ye sıfır alınırken forumda 2 ellere 1100 1200 tl istiyorlar...birde kaprisleri diz boyu..yok sanal pazar olmaz yok elden teslim..

Öyle. İkinci el ilanlarında bir tanesinde cihaz en fazla 10 saat kullanıldı yazıyor.
    İlanı verenin kullanıcı profilinden önceki mesajlarına bakıyorsun. ) 9-10 tane oyun bitirdiğini yazıyor başka bir konuda.
  • Beyler moralinizi bozmak gibi olmasında : p

http://www.extrastores.com/en-sa/Consoles/PlayStation/PS4-White-With-Destiny-Game-3983070

Destiny yanında lost of us hediye. Türk lirasına çevirince 1213 lira.
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.