Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende birkaç güne playstation 4 alacağım.Hızlıal sitesi dışında alternatif olarak n11 de 1449 tl + last of us sony garantili. Dükkan adı SYD.Sanırım satan kişi spotçu. Sizce güvenip burdan ps4 alınır mı ? Buyrun link
    http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-the-last-of-us-24-ay-eurasiasony-ps4-500-gb-P30860774
  • rvngscrm R kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bence hızlıal dan al 2.eldende last of us alırsın daha ucuza gelir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THE_MAX_BJK -- 17 Eylül 2014; 2:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE_MAX_BJK

merhaba hocam bence hızlıal dan al 2.eldende last of us alırsın daha ucuza gelir bence

Hocam n11 in 30 tl hediye çeki var.Birde hergün şipşak indirim geliyor 50 tl. Çeklerle beraber 1370 tlye geliyor yani
  • Şu an Hızlıal'da 75 tl Maxipuan var 1225'e gelmiş olacak konsol ama ben yine kararsızım. Bu sefer de sorun fiyat değil renk, beyazı çok beğendim.
  • Dün ak?am HyzlyAl'dan Maximum kampanyasy ile sipari? verdim 1.224 TL'ye geldi cihaz bakalym hayyrlysy. Geç saatte sipari? verdi?im için Cuma günü gelir diye dü?ünüyorum.
  • hızlıal 750tl üstü alıverişe 50tl puan tanımlamışlar 75tl maxipuanla 1175e geliyor şeytan dürtüyor al diye
  • Hızlıal üzerinden alanlar cihaza birşey olduğunda kiminle muhattap olucaklar? Direkt sony yetkili servisemi gidecekler yoksa hızlıal.com adına kargo ile göndericekler mi ?
  • Sony Garantili olduğu için direk sony'ye götürebilir çünkü içinden garanti belgesi çıkıyor diye düşünüyorum en kötü HızlıAl'a yollarsın onlar Sony'e teslim eder. Bence sıkıntı yapacak bir konu değil.
  • Arkadaslar hizlial'dan daha önce hiç alisveris yapmadim. Güvenilir bir site midir?
    Bir dehttp://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/10337929 bu ürün Sony garantili mi? Eger öyleyse fiyati gayet uygun görünüyor. Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanerten -- 18 Eylül 2014; 14:55:40 >
  • ercanerten kullanıcısına yanıt
    Evet verdiğin linkteki Sony Eurasia Garantili zaten sayfasında da belirtmiş.

Ben daha önceden de HızlıAl'dan alışveriş yaptım, bu 5. alışverişim. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Öğlen 13:30 gibi iş yeri telefonumu HızlıAl'dan aradılar kredi kartı sizin mi? Siparişi onaylıyor musunuz? gibi teyit amaçlı sorular sordular. Bence bir sorun olmaz ama nihai karar sizin tabii.
  • air.rainmaker A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Buradan almak gayet mantikli o zaman. 200 lira icin paralel ithalat isine girmeye degmez.
  • ercanerten kullanıcısına yanıt
    Ben buradan aldım PS-4'ümü ve en ufak bir sorun bile yaşamadım.

Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin bu siteyi
  • Hızlıal'dan siparişimi verdim hayırlısıyla :) Yeri değil ama bir türlü cevap alamadığım için soruyorum. Bu Plus olayı nedir? US mi TR mi açmalıyım? US açıp dijital oyun almak fiyat olarak ne kadar fark ediyor mesela?
  • Maximum karti olanlar icin hizlial cok avantajli 1150 liraya alinabiliyor sony garantili ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 19 Eylül 2014; 9:06:04 >
  • hızlıal dan aldım 1 günde geldi cihaz eurasia garantili,

1254 TL.

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ve müşteri hizmetleri şu ana kadar kusursuzdu umarım bozmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyilkay

hızlıal dan aldım 1 günde geldi cihaz eurasia garantili,

1254 TL.

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ve müşteri hizmetleri şu ana kadar kusursuzdu umarım bozmazlar.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Maximum karti olanlar icin hizlial cok avantajli 1150 liraya alinabiliyor sony garantili ps4

75 tllik puan avantajındna başka ne var nasıl 1150'ye düşüyor?
    Bu puanlara da çok itibar etmiyorum.
    "Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 23 Ekim 2014 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 24 Ekim 2014 tarihinde geri alınacaktır. "
    Benim kartta bir sürü puan mevcuttur örneğin, bu alışverişten kazandığım 75 tlyi nasıl harcayacağım özellikle? 75 puan yerine 40-50 lira indirim tercihim olurdu.
  • hızlıal'ın 30 eylüle kadar tanımladığı hediye puan kampanyası var 1299lıkps4 için burdan 50lira anında indirim oluyor
     PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)**

maximum kartınızı bkm expresse tanımlarsanız bkm ile yaptığınız için 20tl
     PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)**

ayrıca maximum kartla yapıldığı içinde 75tl maxipuan toplamda 145TL indirim gayet iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 19 Eylül 2014; 10:09:43 >

• Yalnız bkm express in sitesindeki diğer kampanylarda maxipuan kampanyaları ile birleştirilir yazarken 100 ₺ üzerine 20 ₺ de öle birşey yazmıyor bence 75 ₺ puanı riske etmeyin

• Amosis kullanıcısına yanıt
    İncehesap'da kampanya devam ediyor arkadaşlar 1350 TL 9 Taksit Sony garantili.
    Firma güvenilir sorulara hızlı bir şekilde cevap veriyorlar.
    Ayrıca en büyük distribütör firmaların sahipleri veya müdürlerinin site hakkındaki yorumları da sayfalarında yer alıyor.

Not: Site ile alakalı hiçbir bağlantım yok. Fiyattan dolayı ben de buradan almayı düşünüyorum.

http://www.incehesap.com/oyun-konsolu-fiyatlari/
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.