Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizlial bayram öncesi şakasını yapmış. Tam alacakken 100 TL arttırmışlar fiyatı.. Sanırm N11 üzerinden alacağım ben. En uygun orası gözüküyor. Sony garantili 1299 TL'ye var.
  • Eşim hediye etmek için almış. Dayanamayıp akabinde haber verdi.
    Siteye sorduğumda Sony Türkiye garantili ürünlerde garanti logosunun olduğu bilgisini verdiler.
    Genelde çoğu ilanda Sony Türkiye garantisi varsa satıcı ürün fotoğraflarına ya da bilgi kısmına
    garanti logosunu ekliyor. İlanda logoyu göremiyorsanız büyük ihtimalle ithalatçı garantisindeymiş.
    Biraz ayıp oldu ama eşimi arayıp siparişi iptal etmesini rica ettim.
    Tek tesellim şu sıralar oyunlara eskisi kadar vakit ayıramam. Olduğunda da Wasteland 2 oynuyorum.
    24 Ekim'de de Civilization Beyond Earth çıkıyor. En az 2 ay daha konsolun yüzüne bakmam zaten.
    @fkureci @Caesaryus

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Hizlial bayram öncesi şakasını yapmış. Tam alacakken 100 TL arttırmışlar fiyatı.. Sanırm N11 üzerinden alacağım ben. En uygun orası gözüküyor. Sony garantili 1299 TL'ye var.

N11 linkini verir misin dostum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Hizlial bayram öncesi şakasını yapmış. Tam alacakken 100 TL arttırmışlar fiyatı.. Sanırm N11 üzerinden alacağım ben. En uygun orası gözüküyor. Sony garantili 1299 TL'ye var.

N11 linkini verir misin dostum??

Tabi ki.
    http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-sony-garantili-P31486827

• Arkadaşlar gidip teknosa, media markt vs. gibi yerlerde 1499 - 1649 TL

SONY PS4 500 GB + 2. KOL + FİFA 2015 + 24 AY EURASIA 1555 TL ( Fiyat 1499 TL geçen hafta, zam gelmiş)
    http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

SONY PS4 500 GB 24 AY EURASIA GARANTİLİ 1324 TL ( Buda 1299 liraydı geçen hafta zam gelmiş ama sitede hala 1299 tlye garantili cihaz var)
    http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-24-ay-eurasia-garantili-P18595134

Playstatsion 4 Sıfır Kutusunda 2 Yıl Garantili - KHALKEDON Dükkan Garantili 1050 TL ( Amazondan ucuza geliyor )
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-playstatsion-4-sifir-kutusunda-2-yil-garantili-khalkedon-178853200/detay

SONY PS4 PLAYSTATiON 4 PS4 GARANTİLİ Kahraman Dükkan Garantili
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sony-ps4-playstation-4-ps4-garantili-180690769/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 1 Ekim 2014; 11:19:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bugün hizlial dan alacaktım 1300 tl şimdi 1400 tl olmuş şansa bak :) suan sony tr garantili 1200-1300 tl ye kredi kartına 9 taksit içe nerden alabiliriz arkadaşlar ?

FIFA oynuyorsan ve oyunu da alacaksan, Teknosa ve D&R'daki Konsol + FIFA15 = 1.499 TL.'lik kampanyalara bir bak derim.

Her ikisi de Sony Eurasia garantili cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebube

Eşim hediye etmek için almış. Dayanamayıp akabinde haber verdi.
    Siteye sorduğumda Sony Türkiye garantili ürünlerde garanti logosunun olduğu bilgisini verdiler.
    Genelde çoğu ilanda Sony Türkiye garantisi varsa satıcı ürün fotoğraflarına ya da bilgi kısmına
    garanti logosunu ekliyor. İlanda logoyu göremiyorsanız büyük ihtimalle ithalatçı garantisindeymiş.
    Biraz ayıp oldu ama eşimi arayıp siparişi iptal etmesini rica ettim.
    Tek tesellim şu sıralar oyunlara eskisi kadar vakit ayıramam. Olduğunda da Wasteland 2 oynuyorum.
    24 Ekim'de de Civilization Beyond Earth çıkıyor. En az 2 ay daha konsolun yüzüne bakmam zaten.
    @fkureci @Caesaryus

fazladan ödeme yaptıysa bilemem ama sony garantili olmasına neden bu kadar takılıyorsunuz. bilmediğim için soruyorum.

• Konu takip

Arkadaşlar, bayram öncesi nerede 9 taksit ile alabileceğim kampanya var. Sony garantisi çok önemli değil, +1 oyun ile 1200TL,1250TL max verebilirim. 2 Adet alacağız.
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Servis hizmetini karşımda kim olduğunu bilmediğim merdiven altı esnafı (bu işi düzgünce yapanları dışında bırakıyorum yorumun) yerine kurumsal bir yerden almayı tercih ederim.
    Ne kadar sağlam olduğu söylense de elektronik cihaz. Servisle ilgili bir durum olduğunda hakkımı arayabileceğim bir yeri tercih ediyorum.
    200 TL'lik fiyat farkı böyle bir durumda yaşayacağınız sinir bozukluğuyla kıyasladığınızda o kadar da büyük gelmiyor insana.
    Hepsiburada'dan alındığı için araya bir de hepsiburada'nın müşteri hizmetleri ekleniyor ki onlar da ayrı bir baş ağrısı.
  • nebube N kullanıcısına yanıt
    benim kastettiğim merdivenaltı firmalar değil tabi ki,
    ben migros'tan almayı düşünüyorum. sony garantili değil ama migros da ürününün arkasında durmuyorsa kim durur.
    sormak istediğim bir sorun yaşasam migros garantiliyle sony garantili arasında nasıl bir avantaj farkı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-playstatsion-4-sifir-kutusunda-2-yil-garantili-khalkedon-178853200/detay

Gayet güzel ama garantiyi kim veriyor anlamadım

Khalkedon Sony Garantili satıyordu çünkü son bıraktığımda, tanıyorum firmayı.

-- PS3 mü alsam PS4 mü zaten kararsız kaldım

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    Migros'un kendi başına PS4 ürün ithal edip sattığını düşünmüyorum. Ürünün resmi ithalatını yapan şirketle anlaşmış ve onların ürünlerini satıyordur. Aracı gibi düşünün.
    Örneğin Şok'ta da satılıyordu bir ara. İthalatçı firma yanılmıyorsam Keleş elektronik isimli bir firmaydı. Keleş Elektronik'in aşağıda yazdıklarımla bir alakası yok bu arada örnek olsun diye yazdım. :)

Migros'tan aldığınız ürün ithalatçı garantili ise ürünü ithal eden firmanın anlaştığı teknik servisle muhatap olursunuz.
    Arıza durumunda Migros'un size söyleyeceği şey elinizdeki fatura ve garanti belgesiyle ithalatçı şirket ya da anlaşmalı servisine başvurmanız olacaktır.
    Sorun yaşadığınızda alternatif servisin sunduğu zamanlamalar ve değişim politikaları resmi sony garantili ürünler için Sony Türkiye Eurasia'nın politikalarından farklı olabilir.
    Resmi servislerle kıyaslandığında bu süreç tüketicinin yani sizin aleyhinize işleyebilir.
    Sony Eurasia'nın koşulsuz ürün değişimi sunduğu bir sorun için defalarca servise gidip gelebilirsiniz.
    Böyle bir durumda Migros'un ürünü temin eden şirketle ilgili bir şey yapacağını zannetmiyorum.
    Bunlar en kötü durum senaryoları. Cihazı alıp hiç servise gitmeden kullanım ömrünün sonuna kadar gidebilirsiniz de.
    Ben daha önce buna benzer şeyler yaşadığım için tercih etmiyorum.

• nebube N kullanıcısına yanıt
    detay cevap için teşekkürler
  • Merhaba media markt garantili ps4 1200 lira sizce alınır mı bide ürünün başında atc yazıyor bu nedir
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ATC-PlayStation-4-500-GB-Konsol-İthalatçı-Garantili,103452,465877,1459827.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngs10 -- 2 Ekim 2014; 11:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngs10

Merhaba media markt garantili ps4 1200 lira sizce alınır mı bide ürünün başında atc yazıyor bu nedir
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ATC-PlayStation-4-500-GB-Konsol-İthalatçı-Garantili,103452,465877,1459827.html?langId=-14

Arıza Tamir Cihaz olabilir diye sallıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Gayet güzel ama garantiyi kim veriyor anlamadım

Khalkedon Sony Garantili satıyordu çünkü son bıraktığımda, tanıyorum firmayı.

-- PS3 mü alsam PS4 mü zaten kararsız kaldım

Kendi dükkan garantisi, bu fiyata sonyeuroasia garantisi zor şimdilik. Ama 1299-1349 TL arası bulunabiliyor.

• Hocam biliyorum yeri değil ama şunu sormak istiyorum sizlere;

haftada bir kaç saat oynayıp stres atmak için PS4'e bu kadar para vermeye değer mi, yoksa 12GB PS3 499TL'ye satılmakta, bir kaç orjinal oyun ile birlikte (özellikle GTA5) edinsem yeterli olur mu 1.5 - 2 sene? (12gb da sanırım GTA5 Online oynanmıyor mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Hocam biliyorum yeri değil ama şunu sormak istiyorum sizlere;

haftada bir kaç saat oynayıp stres atmak için PS4'e bu kadar para vermeye değer mi, yoksa 12GB PS3 499TL'ye satılmakta, bir kaç orjinal oyun ile birlikte (özellikle GTA5) edinsem yeterli olur mu 1.5 - 2 sene? (12gb da sanırım GTA5 Online oynanmıyor mesela)

Bu tamamen kisisel tercih meselesi. Ama 12 gb ps3 almayin derim, ileride hdd sorun cikaracaktir sizin icin. Ama ps3 oynamadiysaniz, oyun araivi cok genis ve ikinci el oyun bulma konusu hem hesapli hem kolay. Sizi rahatlikla 1-2 sene goturur. Ama yok almisken daha uzun vadede kullanayim diyorsaniz ps4. Cunku ps4'e ozel oyunlar ve grafik farklari yavas yavas ortaya cikacak bu sefer ileride ps4 almak isteyeceksiniz ve 1-2 yil icinde iki konsol masrafiniz olacak ama o zamana kadarda ps4 fiyatlari duser diye dusunuyorum.

• Zamanında bundan 8 ay önce her dakiak yenilerdim bu konuyu aklıma gelmişken teşekkür etmek istedim ne kadar burdaki tavsiyeler sayesinde almamış olsam da çok yararınız dokunmuştu Romalı kardeşlerim, sağ olun, var olun
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.