Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps 4 te 3ün oyunları açılmıyormu kesin beyler?

bide hizlialda konsol 1399 lira fifa15 varmı göremedim hediye içinde

son olarakta sizce konsolın fiyatı ne zaman bi tık düşer yılbaşına doğrumı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    1299 dan 1399a çıktı hızlıalda...aceleniz yoksa biraz bekleyin derim doların düşmesiyle yine aynı fiyatlara alabilirsiniz
  • Dayanamadım; N11 üzerinden aldım. 1299'a da vardı ama ürün ve alışveriş yorumları daha iyi olan bir yerden aldım. Normal fiyatı 1324 TL ürünün ama N11 20 TL indirim verdi. 1300'e geldi zaten. Gayet de memnunum, ürün Sony garantisi ile birlikte geldi. Sony'yi arayıp teyit ettirdim hiç bir problem yok.
  • sony garantili 1199 a buldum büyük bi marketler zincirinde yarın alayım diyorum iyimi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

sony garantili 1199 a buldum büyük bi marketler zincirinde yarın alayım diyorum iyimi sizce?

Fiyat gayet iyi dostum hangi firma bu arada ?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Çok çok ucuz gerçektende satın alırken 150 kere düşünün. Muhakkak ama muhakkak satın aldığınız an daha orada kutunun için açıp garanti belgesine bakın. Ben bimeksten aldığım bir ps4'te kutunun içerisini açtığımda garantinin "keleş elektronik" olduğu yazıyordu. Hemen o gün değiştirdim ürünü. Çok dikkatli olun, büyük mağaza diye üç kağıt yapmayacaklar diye birşey yok, zaten en büyük hırsızlar böyleleri olurlar. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

Dayanamadım; N11 üzerinden aldım. 1299'a da vardı ama ürün ve alışveriş yorumları daha iyi olan bir yerden aldım. Normal fiyatı 1324 TL ürünün ama N11 20 TL indirim verdi. 1300'e geldi zaten. Gayet de memnunum, ürün Sony garantisi ile birlikte geldi. Sony'yi arayıp teyit ettirdim hiç bir problem yok.

Dostum n11 linkini verir misin urunun ?

• Benim arkadaş da alacak, Sony Türkiye garantili PS4' ü Ankara da en ucuza nereden alırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 5 Ekim 2014; 13:07:55 >
  • @[-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Dayanamadım; N11 üzerinden aldım. 1299'a da vardı ama ürün ve alışveriş yorumları daha iyi olan bir yerden aldım. Normal fiyatı 1324 TL ürünün ama N11 20 TL indirim verdi. 1300'e geldi zaten. Gayet de memnunum, ürün Sony garantisi ile birlikte geldi. Sony'yi arayıp teyit ettirdim hiç bir problem yok.

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-sony-garantili-P31486827

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-500-gb-eurasia-resmi-sony-garantili-P24427431

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-24-ay-eurasia-garantili-P18595134
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

3-4 tane aynı fiyata yakın satan yer var. Diğer firmalar göre yorum ve puanları daha iyi geldiği için bu firmadan aldım ben. Gayet de memnunum.
    http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-24-ay-eurasia-garantili-P18595134

• 1.299 TL. çok iyi fiyat bence, ki satıcılardan Barcelona Game de güvenilir bir yerdir.

Biz yazın 1.249 TL.'ye almıştık resmi Eurasia garantili cihazları, almayı düşünenler kaçırmasın derim.
  • Eğer Cardfinans bireysel kredi kartınız varsa Sony Eurasia garantili PS4'ü 1177 TL'ye mal etmek mümkün.

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-sony-garantili-P31486827

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-500-gb-eurasia-resmi-sony-garantili-P24427431

CardFinans bireysel kredi kartı ile 1–31 Ekim 2014 tarihleri arasında n11.com'dan tek seferde yapılacak ilk alışveriş 1000 TL ve üzerinde ise 111 TL değerinde 14-24 Kasım 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanılmakta.

n11.com'a yeni üye olan herkesin hesabına yapacağı 55 TL ve üzeri alışveriş için 11 TL kupon tanımlanmakta. (15 Ekim'e kadar geçerli)

1299 TL - (111 TL + 11 TL) = 1177 TL

Eğer hesabınızda yüklü 50 TL'lik çek varsa 1138 TL'ye de almak mümkün.

1299 TL - (111 TL + 50 TL) = 1138 TL

Dileyenler n11.com'dan alışveriş yapmadan önce Avantajix üzerinden giriş yapıp %1,6 iade alabilirler.

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/n11-com-kampanya-ve-avantajlari

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Çok çok ucuz gerçektende satın alırken 150 kere düşünün. Muhakkak ama muhakkak satın aldığınız an daha orada kutunun için açıp garanti belgesine bakın. Ben bimeksten aldığım bir ps4'te kutunun içerisini açtığımda garantinin "keleş elektronik" olduğu yazıyordu. Hemen o gün değiştirdim ürünü. Çok dikkatli olun, büyük mağaza diye üç kağıt yapmayacaklar diye birşey yok, zaten en büyük hırsızlar böyleleri olurlar. İyi günler.

teşekkürler adamlar yanında açıp garantiyi dolduruyor zaten orada sony yazmasımı lazım garanti belgesinde? yer real market bu arada. geçen hafta arkadaşa 1299a almıştım bugün 1199a düşmüş

• Arkadaşlar dün D&R'dan 1499'a fifa ile birlikte aldım. Sony garantili cihaz. Bunca araştırmadan sonra hiçbşy sormadan alınca görevli arkadaş da şaşırdı doğrusu :)

• bende hayatımda ilk kez konsol aldım 1199a realden yukarda da dediğim gibi daha oyun bile almadım :) oyunların pahalılığı dert tabi 100-120yi geçmemeli.. artık çıkan en iyi en uzun soluklu oyunlara yönelicez mecbur exclusive oyunlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Ekim 2014; 15:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

bende hayatımda ilk kez konsol aldım 1199a realden yukarda da dediğim gibi daha oyun bile almadım :) oyunların pahalılığı dert tabi 100-120yi geçmemeli.. artık çıkan en iyi en uzun soluklu oyunlara yönelicez mecbur exclusive oyunlara..

Hayırlısı olsun dostum cihazın.Psn kardeşliği ile hiç bir oyuna 70 tl den fazla odemedim.Forumdaki psn kardeşliği konusuna bekleriz.

• Hizlial 1299 tl ye çekmiş gine sony tr garantili cihaz
  • Fifa 15 paketli PS4'ler sony center'larda kolay bulunuyor mu ?
  • Arkadaslar sizce cihazi hizlialdan alayim mi yoksa cod advanced warfare bundle pack cikar belki diye bekleyeyim mi ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 9 Ekim 2014; 14:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Arkadaslar sizce cihazi hizlialdan alayim mi yoksa cod advanced warfare bundle pack cikar belki diye bekleyeyim mi ne dersiniz

Bence hızlıaldan alın zaten 1300 lira bundlelar 1650 lira oluyor genelde oyunu ayrıca alırsınız

• 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.