Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Hızlıal da stok bitmiş.syd.com.tr den alan var mı sonyeurasia garantili diyor dogrumudur ?

SYD'nin N11 dükkanı üzerinden aldım. Evet Sony garantili geldi.
  • ben goremedim oyun listesini hangi oyunlar bunlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben goremedim oyun listesini hangi oyunlar bunlar ?

THİEF BF 4 FALANDA ONLARIN FIYATLARI DAHA FAZLAYMIS ARKADASIN DEDIGINE GORE
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

quote:

Hızlıal da stok bitmiş.syd.com.tr den alan var mı sonyeurasia garantili diyor dogrumudur ?

SYD'nin N11 dükkanı üzerinden aldım. Evet Sony garantili geldi.

Bende yeğenime aldım az önce n11 üzerinden syd den konsol 2.kol fifa15 1594 tl.ye

• Makine hizliala geldi fiyati 1349 tl yapmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Makine hizliala geldi fiyati 1349 tl yapmislar

İşin garibi dun müşteri hizmetleri ile gorustum 10 gün sonra gelecek dediler bende n11 den aldım bir garip firma ne diyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Makine hizliala geldi fiyati 1349 tl yapmislar

İşin garibi dun müşteri hizmetleri ile gorustum 10 gün sonra gelecek dediler bende n11 den aldım bir garip firma ne diyim

N11 de eminim daha ucuza gelmistir

• hızlı al fiyatı arttırmış kafaları güzel herhalde artık ucuzlaması gerek fiyatların.1300 tl satan bir yer varmı sony garantili?maksimum okadar verebilirim
  • aynen rezalet ya sorma.N11 den aldığın nekadara geldi bilgi verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

aynen rezalet ya sorma.N11 den aldığın nekadara geldi bilgi verebilirmisin

Ben 2.kol ve fifa 15 li 1594 tl ye aldım.sony tr garantili cihaz

• 2.kolu istemiyorum tek kollu aynı kampanyadan varmı biraz daha ucuz olanı?
    birde bunlar dünya kupası logolulardan sonra gelen cihazlarmı öncekilerse sorunlu oluyorlar arkadaşımdan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 16 Ekim 2014; 17:51:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

2.kolu istemiyorum tek kollu aynı kampanyadan varmı biraz daha ucuz olanı?
    birde bunlar dünya kupası logolulardan sonra gelen cihazlarmı öncekilerse sorunlu oluyorlar arkadaşımdan biliyorum

N11 de syd bilgisayar diye arattır dostum bir suru kampanyası var.Bana gelen infamus kutulu olan ama made in japan yazıyor kutuda bu modellerde sorun olmuyor diye biliyorum.

• Acikcasi ben daha fazla ugrasmak istemedim cihazi aldim 1349 tl 75 tl maxipuan 20 tl bkm express ve 9 taksit

• arkadaşlar ps3 ten ps 4 e geçmek isteyenlerdenim konuyu baştan sona okudum ama tecrübelerinizden son bir kez yararlanmak istiyorum

1- http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-24-ay-eurasia-garantili-P18595134

2- http://www.n11.com/sony-playstation-4-killzone-shadow-fall-P23327645 ( oyunsuz sadece ps 4 te olabilir önemli olan firma )

3- http://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/10337929?gclid=CjwKEAjw8O2hBRDKur2lseLW6C8SJAC-r1J3ytKRaqSR3G0NmOjPrFvKp_YcJxfmGEo7GP0TDS8WnhoCDkfw_wcB

sizce hangisi ? cvplarınız önemlidir çoğunluga göre seçim yapıcam şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

• Edit, yanlış konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykadiraras -- 17 Ekim 2014; 16:47:13 >
  • merhaba arkadaşlar. bu meret indirime girmeyecek sanırım güvenilir sitelerde. gidip sony centerlardan elden alsak fiyatı ne oluyor bi güzellik yapıyorlar mı ?
  • hocam orda liste var seç diyorsun ona göre resmi olan oyunu 69tlye alıyorsun bence gayet uygun fiyat
    Dedim ama ordan oyun seç bölümünden oyun seçince fiyat degişiyor arkadaşların dedigi gibiymiş pazarlama politikası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 20 Ekim 2014; 10:42:26 >
  • Migrosta 1190 TL ama zannedersem stokta yok. Birde sls filan yazıo. Nedir ne değildir belli değil yani. Bölgesini yazmıo PAL'mı NTSC mı? die Son olarak garantisi Sony Eurasia mıdır oda meçhul. Ama sonuçta kapı gibi migros. Ben telefonumu kaydettirdim en azından stoğa gelirse bi araştırma yapıcam. Sonuç alırsam dönerim geri.
  • gelibolu-17 G kullanıcısına yanıt
    Sony'den almaya gitsek güzellik yaparlar mı, büyük mağazalar esnaf gibi çalışmadıklarından 10 kuruşun eksik olsun gene vermez. 1500 lira hocam, ben olsam gidip teknosadan sony den vs. almam. Cihazın ederi zaten 900 - 1000 lira o da en fazla. Media'da 1300 civarına paralel ithalat satılıyor onu bi gözden geçirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdtv

b.düzü migrostan 1090tl ye aldım bugün. paralel ama sonuçta 2 yıl migros garantisi var.

Hocam peki ürünün bölgesi ne? PAL'mı NTSC mi? Bende aynı ürünü migros sanal markette gördüm SLS modeli filan dio. Migros garanti veriosa sıkıntı olmaz. İade konusunda diğer firmalar gibi sıkıntı yaratmıolar büyük firma olduğu için.
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.