Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu paralel ithalatın sıkıntısı nedir ki bu kadar bir fiyat farkı var
  • Merhabalar, bu hafta Kadıköy' e gidip nasipse ps4 ümü alacağım. Syd den almayı düşünüyorum. Forumda da okudum birçok arkadaş almış oradan. Tek bir sorum var. Eurasia garantisi olduğunu nerden anlayabilirim. Kutunun içinden bir belge mi çıkıyor, sony tr falan yazan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelibolu-17

hocam bu paralel ithalatın sıkıntısı nedir ki bu kadar bir fiyat farkı var

Hocam, paralel ithalat olayında ; garanti kısmıyla ürünü ithal eden firma ilgileniyor. Yani Sony Türkiye değil. Muhatabınız ürünü aldığınız firma olmuş oluyor.
  • rata kullanıcısına yanıt
    Hocam kutunun içinden Sony bandrollü garanti belgesi çıkıyor. Kutunun üzerinde Sony Eurasia yazıyor ama tabi ki kutunun içinden o garanti belgesinin çıkması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

Merhabalar, bu hafta Kadıköy' e gidip nasipse ps4 ümü alacağım. Syd den almayı düşünüyorum. Forumda da okudum birçok arkadaş almış oradan. Tek bir sorum var. Eurasia garantisi olduğunu nerden anlayabilirim. Kutunun içinden bir belge mi çıkıyor, sony tr falan yazan ?

İçinden garanti belgesi çıkarsa tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin cok tesekkurler . İnşallah bende yakinda kavusucam cihazima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rata -- 20 Ekim 2014; 23:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekci

quote:

Orijinalden alıntı: hdtv

b.düzü migrostan 1090tl ye aldım bugün. paralel ama sonuçta 2 yıl migros garantisi var.

Hocam peki ürünün bölgesi ne? PAL'mı NTSC mi? Bende aynı ürünü migros sanal markette gördüm SLS modeli filan dio. Migros garanti veriosa sıkıntı olmaz. İade konusunda diğer firmalar gibi sıkıntı yaratmıolar büyük firma olduğu için.

PAL bölge 2. Kullanıyorum gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

quote:

Hızlıal da stok bitmiş.syd.com.tr den alan var mı sonyeurasia garantili diyor dogrumudur ?

SYD'nin N11 dükkanı üzerinden aldım. Evet Sony garantili geldi.

Bende yeğenime aldım az önce n11 üzerinden syd den konsol 2.kol fifa15 1594 tl.ye

Sony garantili olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurguard

quote:

Hızlıal da stok bitmiş.syd.com.tr den alan var mı sonyeurasia garantili diyor dogrumudur ?

SYD'nin N11 dükkanı üzerinden aldım. Evet Sony garantili geldi.

Bende yeğenime aldım az önce n11 üzerinden syd den konsol 2.kol fifa15 1594 tl.ye

Sony garantili olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz acaba?

Kutunun icinden resmi onayli sony euroasia garanti belgesi cikiyorsa, hala suphe duyuyorsaniz sony musteri hizmetlerini arayip seri numarasi ile sorgu yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 21 Ekim 2014; 17:22:14 >

• Simdi kadikoye geldim taa Sariyer tarafindan. Syd de indirim falan yapmiyor. Nakit alicam diyorum. Bana n11 fiyatini veriyor. Bir anlami kalmadi okadar yol geldim. İstanbul ici eurasia garantili fifa 15 + ikinci ds4 nakit 1500 e bulabilecegim bir yer yok mu ya ?

• http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-4-500-gb-konsol-ithalatci-garantili-132007848

mediamarket ithalatci garantili maximum kartla 1099 tl ye geliyo avantajixi katmadım

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

sony tr garantili 200tl çek + 111 cardfinans la 1283 tl artı olarak 1 ds4 daha + fifa 15 dahil avantajixi katmadım 17 tl falan da ordan geliyo galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: nizzzzzy

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-4-500-gb-konsol-ithalatci-garantili-132007848

mediamarket ithalatci garantili maximum kartla 1099 tl ye geliyo avantajixi katmadım

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

sony tr garantili 200tl çek + 111 cardfinans la 1283 tl artı olarak 1 ds4 daha + fifa 15 dahil avantajixi katmadım 17 tl falan da ordan geliyo galiba

200 TL'Lik çek kalmamış :( olsa hemen alıcaktım.

• syd elektronikden ps4 alan arkadaşlar ACİL bakabilirmisiniz!!!! ürün kesinlikle sony garantilimi kontrol ettiren oldumu
  • ben aldin kontrol ettirdin sony garantili 444 sony aradim ogrendim seri nodan

• cek bulamayanlar forumda satanlar var alabilirler

• barcelona gaming den alan varmı bu arada orda biraz daha ucuz
  • arkadaslar ps4 satıyorum ekstra 1 joystick ve diablo 3 reaper of souls ile birlikte 05374066067 ilgilenen arkadaslar bana bu numaradan ulasabılır !! :D
  • rata kullanıcısına yanıt
    hocam ben satıyorum bılmıyorum sıfırmı arıyosun ama makıneyı alalı 6 ay falan oldu 2 sene garantılıydı 18 ay falan daha garanti duruyo ekstra DS4 var sadece fifa yok istersen beni ara konusuruz yanında diablo veriyorum baska oyunum yok :D 5374066067
  • kafziel80 K kullanıcısına yanıt
    Aldim hocam ben n11 den cekle falan.

• http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

Bu ürün fiyatı nasıl sizce 1594 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 23 Ekim 2014; 13:41:02 >
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.