Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ps4 wifi internetime bağlanmıyor bir sıkıntımı var acaba? şifresini doğru giriyorum..
  • takip...
  • arkadaşlar Barcelona Game'den alışveriş yapan var mı ? sıkıntısız yolluyorlar mı alacağım sanırım da
  • PS4 alacaklar kutunun altına bakmadan almayın kutunun altında dünya küre işareti vardır küçük bir logo ve üzerinde bölge kodu yazar 1 veya 2 yazar NTSC 1 PAL 2 dir ayrıca PAL veya NTSC yazmaz bilmeyenler için bilgi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rata kullanıcısına yanıt
    peki ne gibi sıkıntısı olabilir bunun? yinede bir garantisi var yani ilgeniyorlar değilmi?
  • Arkadaşlar merhaba bende Syd den aldım ancak bana 4 tl lik kod çıkmadı yada ne demek istediğinizi ben anlamadım. Ancak aldıktan sonra Sony yetkili servisi Aradım kontrol ettirdim garantide sıkıntı yok sisteme kayıtlı. Ayrıca 2. Gamepad kutusundan herhangi bir garanti çıkmadı üstelik yön ve komut tuşlarında jelatin yok sizce ikinci el midir? Yapmam gereken birşey var mı? Yalnız kol bayağı bir temiz gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bateus B kullanıcısına yanıt
    ikinci kol bende de aynı şekilde çıktı garanti belgesi yok ve jelatin yoktu. ben sorun etmedim. bence gönderdikleri kol paralel ithalat olabilir o yüzden faturası garanti yerine geçiyor diye düşündüm.
  • bateus B kullanıcısına yanıt
    2. kol cok yuksek bir ihtimalle paralel ithalat. Ben de n11 de barcelona game den aldim. faturada kol ve oyun yazmiyor bile. sadece ps4 yazilmis.

• %100 Sony Orijinal kolun (kutunun içinden çıkan) fiyatı 250 TL civarında satılıyor 200 TL'nin altında satılan kollar yan sanayi olma ihtimali yüksek.
  • ps4 için; yan sanayi kol diye birşey henüz yok diye biliyorum ..
  • vallaha bizde satıyoruz paralel falan da değil 24 ay sony garantili %100 orijinal ds4 ün bize geliş fiyatı alış fiyatı 231 TL kargo dahil 244+5.90 249.90TL ye satıyoruz kar çok düşük satıyoruz %5 küsür 13 TL böyle olunca bende şüphelenmeye başladım piyasada diğer satıcıların sattığı ucuz ds4 ler sahtemi yoksa kaçak mal mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

vallaha bizde satıyoruz paralel falan da değil 24 ay sony garantili %100 orijinal ds4 ün bize geliş fiyatı alış fiyatı 231 TL kargo dahil 244+5.90 249.90TL ye satıyoruz kar çok düşük satıyoruz %5 küsür 13 TL böyle olunca bende şüphelenmeye başladım piyasada diğer satıcıların sattığı ucuz ds4 ler sahtemi yoksa kaçak mal mı diye

Yurtdışında yaklaşık 120 TL hocam ürün. Siz nereden getiriyorsunuz 231 TL'ye? İthal ederken %100 vergi mi ödüyorsunuz? Ki 120 dediğim vergili son kullanıcıya satış fiyatı.

• http://www.hepsisony.com/?urun-7425-sony-playstation-4-|-siyah---pes-15

fiyatı güzel bence. ürün n11.com da satılıyor.Aslında baskı yapılsa gittigidiyora ürünü koysalar %10 luk (çek satış bölümünde 20 tl satıyorlar) indirim kuponlarıyla 1350 düşüyor birde world kampanyası 1300 düşüyor.1300 de çok iyi fiyat pes 2015 li paket için.Ürün yorumlarına yazalım arkadaşlar gittigidiyorda satış mümkün mü diye.Ben yarın arayacağım hepsi sony belki gitti gidiyora koyarlar ürünü.
  • real deki ps4 sony eurasia garantili mi ? Bir de fiyatı ne kadar bilen var mı ?
  • şu anda en uygun sony tr garantili ps4 hangisi arkadaşlar? gta5 bundle pack varsa o da olabilir.
  • Arkadaşlar şuanda iki DS4 VE PES 2015 oyunu ile birlikte SONY TURKİYE GARANTİLİ kampanyalı satış yapan yer varmı nakitte indirim olursa direk nakit bile alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.
  • Vatan'da gta v + pes 2015 1649 tl'ye alınır mı acaba?

• Beyler metro markette ps4 1199 lira, 50 lira worldpuan da hediye.. Düşünen varsa bi baksın derim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play station4 ümü satıyorum. 2 ds4 ve kamera da dahildir. ilgilenenler pm den ulaşabilir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.