Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa'da: SONY PS4 500GB BLACK KONSOL , SONY THE LAST OF US : REMASTERED PS4 OYUN====> 1649 TLhttp://www.teknosa.com/urunler/119967197/sony-ps4-500gb-black-konsol-sony-the-last-of-us-re
    ve SONY PS4 500GB BLACK KONSOL , ARAL PES 2015 PS4 OYUN====> 1499TLhttp://www.teknosa.com/urunler/119967637/sony-ps4-500gb-black-konsol-aral-pes-2015-ps4-oyun Bu ikiside Sony garantili.

Hepsiburada'da ise: Sony Playstation 4 500 Gb Oyun Konsolu + Last Of Us Remastered PS4====>1558TLhttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-last-of-us-remastered-ps4/productDetails.aspx?productId=gamesonyps468475&categoryId=60003892 ve Sony garantili, ya da n11 sitesinden 2 kollu ve daha fazla oyun tercihli olan avantajlı seçenekler var. Aşağı yukarı fiyatlar aynı. Teknosa'dan kargo falan beklemeden gidip alma ihtimalim var. Bu yüzden bir adım önde gibi. Daha değişik tercihleri de göz önüne alırsak sizlerin tercihi hangisi olurdu?

Özellikle bu Sony garantisi çok mu önemli arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Filipe Luis

Teknosa'da: SONY PS4 500GB BLACK KONSOL , SONY THE LAST OF US : REMASTERED PS4 OYUN====> 1649 TLhttp://www.teknosa.com/urunler/119967197/sony-ps4-500gb-black-konsol-sony-the-last-of-us-re
    ve SONY PS4 500GB BLACK KONSOL , ARAL PES 2015 PS4 OYUN====> 1499TLhttp://www.teknosa.com/urunler/119967637/sony-ps4-500gb-black-konsol-aral-pes-2015-ps4-oyun Bu ikiside Sony garantili.

Hepsiburada'da ise: Sony Playstation 4 500 Gb Oyun Konsolu + Last Of Us Remastered PS4====>1558TLhttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-last-of-us-remastered-ps4/productDetails.aspx?productId=gamesonyps468475&categoryId=60003892 ve Sony garantili, ya da n11 sitesinden 2 kollu ve daha fazla oyun tercihli olan avantajlı seçenekler var. Aşağı yukarı fiyatlar aynı. Teknosa'dan kargo falan beklemeden gidip alma ihtimalim var. Bu yüzden bir adım önde gibi. Daha değişik tercihleri de göz önüne alırsak sizlerin tercihi hangisi olurdu?

Özellikle bu Sony garantisi çok mu önemli arkadaşlar?

Şoyle soyleyeyim kardesim sony garantili olursa cihazina birsey oldugunda, bozuldugunda bunu sony tamir eder veya sıfır ps4 ile degistirir eger paralel ithalat yani ithalatci garanti olursa aldigin yer tamir eder ama bunun ne kadar guvenilir oldugu ve iyi tamir edildigi tartisilir. Yani 100-200 daha verin sony garantili alin kafaniz rahat etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucuzbudur da indirim var arkadaslar paralel ithalat ntsc modeli 1.179 tl.
    140 tl daha fazla vererek PAL ve sony eurasia garantili alabilirsiniz. UYGUN FİYAT ARAYAN ARKADASLARA DUYURULUR

• eraycatak E kullanıcısına yanıt
    Sony garantisi önemli, dediğiniz gibi kafanız rahat oluyor ama n11 sitesinde bazı firmalar Sony garantisi olmayan cihazları satabilmek için beraberinde 2 veya 4 kol ve yanında birçok oyun çeşidini içeren paketler satıyorlar. 100-200 liradan daha büyük bir avantaj sağlıyor bu. Bu riske girmeye değer mi bilemiyorum.
  • Dün bursa mediamarkt ta Ps4(Sony eurasia garantili) + Pes15 1399 Tl ydi. Tam aldım Worldcard a 9 taksit yapmadılar geri bıraktım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycatak

Ucuzbudur da indirim var arkadaslar paralel ithalat ntsc modeli 1.179 tl.
    140 tl daha fazla vererek PAL ve sony eurasia garantili alabilirsiniz. UYGUN FİYAT ARAYAN ARKADASLARA DUYURULUR

arkadaşlar ucuzbudur sitesinden alışveriş yapan varmı acaba? sony garantisini teyit ettiren?
  • Beyler mediamarktın 100 tl maxipuan kampanyasından yararlanmak için almayı düşünüyorum 1399 a gelecek bide9 taksit ,teknosadan alacaktım ama 5 yapıyorlar sadece. Sony euresia garantili mi mediamarktın neresine bakmam Lazım kutuda ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_n kullanıcısına yanıt
    Gerçek fiyatı 1499 ise ony garantilidir zaten paraleli o fiyata satmıyorlar, mağaza olduğu için yalan iş yapamaz. Ama emin olmak istiyorum diyorsan kutunun üzerinde Türkçe İşletim Sistemi diye kocaman daire içerisine alınmış bir ibare görürsün, bunlar resmi olarak gelen ürünler. Onun haricinde sony garanti belgesi kutunun içerisine atılmıştır kutunun alt tarafındaki açık bölümden. Alırken ona istersen baktıradabilirsin kesin alacaksan müsade ederler, içinde yoksada sonradan koyulur fark etmez.
  • Mediamarkt ps4 +gta5 1499 tl.
    Acaba sony garantili mi ?
    Birde bundle olarak mi satiliyor yoksa oyun ayri mi veriliyor.
    Alan yada bilen var mi ?
  • Alamanyadan kuzenim geliyor dedim boş gelme ps4 getir

1 adet ps4
    2 2adet ds4
    3 driveclup
    4 litle Big planet 3
    5 the last of us remasterad

1400 tl tuttu sizce fiyat nasıl

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    dostum fiyat süper... acaba last Of Us türkçe Altyazı li mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Mediamarkt ps4 +gta5 1499 tl.
    Acaba sony garantili mi ?
    Birde bundle olarak mi satiliyor yoksa oyun ayri mi veriliyor.
    Alan yada bilen var mi ?

Dün arkadaşa aynı ürünü 1499 tl 9 taksite teknosadan aldık. Ürünün kutusundan sony türkiye garanti belgesi çıktı gta5 kutulu olarak içinde oyunun haritası ve oyun içi 1.000.000$ kodu çıktı kurduk oynadık hiç bir sıkıntısı yoktu bilgine..
  • bende yarın almayı düşünüyorum nereyi tavsiye edersiniz
  • İzmir Optimum Mediamarkt da 1499 a gta v li eurasialı paket vardı. Bugün ben de aldım bi tane sonunda. İnternet sitesinde görünmüyor ama. Son 4 gün indirime girdi dedi görevli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

bende yarın almayı düşünüyorum nereyi tavsiye edersiniz

bende aldım sonunda ps4+gamepad+gta5+fifa15+the last of us 1650 tl ye aldım
  • s.a

site linki
    PLAYSTATION 4 + GTA 5 + BLUE JOYSTICK 799 TL

bu kampanya ne kadar gerçek, fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 29 Aralık 2014; 16:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

s.a

PLAYSTATION 4 + GTA 5 + BLUE JOYSTICK 799 TL

bu kampanya ne kadar gerçek, fikri olan var mı?

o ne ya öyle dolandırıcıdır kesin satan hocam
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    bana da öyle geldi, aradım sitede verilen numarayı, kısaca bilgi istedim bilgi verip direk sipariş almaya giriştiler fatura bilgileri falan.
    feysbuk reklamlarında çıkıyo bu site
  • esmir kullanıcısına yanıt
    pek bulaşmayın derim bariz dolandırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

bana da öyle geldi, aradım sitede verilen numarayı, kısaca bilgi istedim bilgi verip direk sipariş almaya giriştiler fatura bilgileri falan.
    feysbuk reklamlarında çıkıyo bu site

kutudan salata çıkar
  • 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.