Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    incehesapda 1300. en avantajlısı bu suan.
  • Şuanda Sony garantili ürünlerde en uygun fiyatlar incehesap.com ve hızlıalda güvenenler olursa sanalpazar ve gittigidiyorda da 1400 TL gibi bir fiyata satanlar mevcut. Yalnız bu kampanyalar sanırım en fazla 2 hafta için geçerli. Ben ay başında alacağım umarım o zamanda kampanya olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesaryus -- 4 Eylül 2014; 18:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

Vatandaki kampanya dan TLOU ile birlikte 1500'e almak mantıklı mı arkadaşlar ?

BENDE VATANDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AMA SONY EURESIA GARANTILI MI ????
  • Kahraman'da 1 oyun ve 2. kol 1499 lira. NTSC ve 2 yıl ithalat garantili. PAL olanı da var 1599 lira o da ithalat garantili. İyi mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de HepsiSony firmasının fiyatı 1489 TL. Yanında Last of us ve + 111 N11 bonus geliyor. Uygun geldi bana fiyat. Tek eksi yanı, hediye puanların 50+50+11 TL şeklinde üçe bölünüyor ve tek parça halinde kullanamıyor oluşumuz. Ayrıca puanlarla oyun, ekstra DS4 almayı düşünürseniz. Her bir hediye çeki için, sepet tutarınızın, çekin dört katı kadar olması gerekiyor. 50 liralık çeki kullanmak için 200 TL alışveriş yapmamız gerekiyor.
  • ben kahramandan aldim konsolu 1110 a pal aldim oyunu us psn den aldim o paketlerden almayip konsolu tek alabilirsin bence
  • Eurasia garantili almak istediğim için mümkün değil maalesef. Paralel ithalat büyük risk bence. Güle güle kullanın yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben kahramandan aldim konsolu 1110 a pal aldim oyunu us psn den aldim o paketlerden almayip konsolu tek alabilirsin bence

Gördüğüm kadarıyla sadece PAL makine 1189 lira. 2. kol da 150 lira. Fakat makinenin Asya'dan geldiğini onay tuşunun O olduğunu ve bazı menülerin de Japonca olduğu söyleniyo. NTSC alsam ne gibi bir sorun olabilir? Mesela TR PSN'den oyun alabilir miyim ve Türkçe oyunlarda sorun yaşar mıyım? Paketlerden aldım diyelim 100 lira daha fazla vermek gerekicek kadar bir fark var mı arada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha 3 gun onxe pal ikinci bolge cihazi 1110 a aldim n11den bakma ara hamza beyle konus yardimci olur sizede 1150 tl fiyati var pesin olunca sagolsunlar indirim yaptilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler hocam. Peki bahsettiğim sorunlar var mı? Onay tuşunun X yerine O olması gibi?

• bazi filmlerde sorun oluo izlenemio bolge kodundan dolayi birde menude x o farkli gerisi ayni diye biliyorum ama sen arastir yinede bu jlerinde fiyati 1100 benim dedigim palin fiyati 10 tl daha pahali

Filmle pek işim yok zaten hocam ama kusura bakma jler ve senin dediğin pal ne oluyo? Jler dediğin Japon üretimi olan ve tuş farkı olan, 10 lira fark olan da normal olan mı?

• kahramani ara pal ikinci bolge ps fiyatini sor bence

Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımların için.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnV

N11'de HepsiSony firmasının fiyatı 1489 TL. Yanında Last of us ve + 111 N11 bonus geliyor. Uygun geldi bana fiyat. Tek eksi yanı, hediye puanların 50+50+11 TL şeklinde üçe bölünüyor ve tek parça halinde kullanamıyor oluşumuz. Ayrıca puanlarla oyun, ekstra DS4 almayı düşünürseniz. Her bir hediye çeki için, sepet tutarınızın, çekin dört katı kadar olması gerekiyor. 50 liralık çeki kullanmak için 200 TL alışveriş yapmamız gerekiyor.

Bana cok uygun gelmedi oyun 100 düşse 1389 çekler çöp sayılır 2 oyun atsan 300tl ediyor dişardan aldıgında 260tl ediyor zaten . 3katı olsaydı ozaman iyi olurdu 2 oyun alınırdı 50tl dusulup
  • Hediye puanları tek seferde kullanabilsek veya her bir parçayı limit olmadan kullanabilseydik siparişi vermiş olacaktım. Bonus veya World kampanyası bekleyeceğim sanırım. 1000 TL üstü alışverişe 150 TL'lik puan veriyorlardı sene sonuna doğru yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 5 Eylül 2014; 16:22:55 >
  • Ben 6 aydır kullanıyorum , benim kuzene de bu p.tesi alacağız. Ben aldığımda alternatif yoktu ve kafa rahat bir biçimde gittik aldık. Aklımız allak bullak oldu. Her tarafta farklı bir kampanya , farklı bir ses ... 1 ay falan önceydi sanırım, şu hızlı alın kampanyası gibi alternatifsiz bir kampanya çıksa da damlasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Ben 6 aydır kullanıyorum , benim kuzene de bu p.tesi alacağız. Ben aldığımda alternatif yoktu ve kafa rahat bir biçimde gittik aldık. Aklımız allak bullak oldu. Her tarafta farklı bir kampanya , farklı bir ses ... 1 ay falan önceydi sanırım, şu hızlı alın kampanyası gibi alternatifsiz bir kampanya çıksa da damlasak.

Hızlıal da fiyat 1350 50 lirada world puan veriyorlar bence gayet uygun

• Arkadaşlar kliksaya yaklaşmayın bile 10 gündür değişim bekliyordum bugün geldi fakat aynısını gönderdiler bende para iadesi istedim dahada sabancı grubundan bişey almam

• Geçmiş olsun. :( Bilgilendirme için teşekkürler. Bugüne kadar olumlu bir izlenim edinmiştim ama aynı cihazı yolladılarsa olacak iş değil hakkaten.
  • 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.