Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: webster21 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
188.571
Cevap
1.610
Favori
10.307.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA Games, PS5'te saç fiziklerinin nasıl olacağını gösterdi

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Video oyun dünyasının en büyük dağıtımcılarından bir tanesi olan EA Games, sahip olduğu markalar sayesinde oldukça büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Özellikle FIFA ve Battlefield serileriyle rekor satış rakamları elde eden firma, bu serileri Frostbyte oyun motoruyla destekliyor. Dice ekibi tarafından geliştirilen Frostbyte motorunun ise şu anda video oyun dünyasında en gerçekçi grafikleri sunduğunu kabul edebiliriz. Battlefield serisinin yanında yenilenmiş Battlefront serisiyle kendini kanıtlayan Frostbyte oyun motorunun bir sonraki nesilde neler yapabileceğine dair video yayınlandı.

EA Games, PS5'te saç fiziklerinin nasıl olacağını gösterdi

EA Games tarafından yayınlanan yeni videoda PS5 ve yeni Xbox neslinde saç fiziklerinin nasıl olacağına yakından bakıyoruz. Donanım olarak oldukça büyük bir sıçrama yapacağını tahmin ettiğimiz yeni nesil konsolların, gösterilen bu grafik kalitesine çıkması zor olmayacaktır.

Yeni nesil konsollar için Frostbyte oyun motorunu güncelleyen EA Games, muhtemelen yeni nesil grafikleri ilk olarak Battlefield serisiyle oyunculara gösterecektir. Bir sonraki Battlefield'ın ne olacağını bilmiyoruz fakat oyunlarda grafik takıntısı olan oyuncular, yeni oyunu heyecanla bekliyor.

• Etkileyici. Gerçek gibi. Oyunlar ps5 te muhteşem olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bad Company 3 de orgazm yasicaz anlaşılan

• Daha gecen gun nesil in baslarinda hatirliyorum. Boyle gaz verici videolara gelmeyin yalan dolan. Tek gercek elinde silahla kosturan adamlar gorursunuz BF de .

Ea gitsin once kendine adam akilli MOH u yeniden yapsin adam gibi bir ekiple. Suraya bak. Yalan dolanla milleti kandiriyorlar

Adam akilli hikaye oyunlari yok. Eline al silahi kostur ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Etkileyici. Gerçek gibi. Oyunlar ps5 te muhteşem olacak
    Sıçrama olacaktır artık bunun sinyallerini veriyorlar. :)
    Famitsu 1400 kişiye sormuş PS5'te ne olması gerektiği ile ilgili;

1 - Geriye Dönük Uyumluluk.
    2 - Grafikler
    3 - Yükleme Süreleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Bad Company 3 de orgazm yasicaz anlaşılan
    Bad Company 3 yeni nesile çıkacak sanırım büyük ihtimal Ray Tracing'i daha iyi görmemizi sağlayacakları kanısındayım.
    Grafikler konusunda ise PS4 Pro'da bile gerçekten gövde gösterisi yapıyorlar oyunlarda PS5'de artık olmuş diyeceğiz sanırım.:)
  • Valla dostum ps1 den beri konsol kullanıcısı birisi olarak ps8 de çıksa her yönünü eleştirecek kişiler çıkacaktır. Yok 30 fps niye 60 değil. 60 olsa niye 90 değil. Yok ps pc yi yakalayamaz. İşlemcisi şu olsaymış ram i bu olsaymış. Ekran martı niye amd şu olsa bu olsacılar yüzünden yeni çıkan konsoldan zevk almak yerine bu konulara kafa yorucaz gibi geliyor bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

Valla dostum ps1 den beri konsol kullanıcısı birisi olarak ps8 de çıksa her yönünü eleştirecek kişiler çıkacaktır. Yok 30 fps niye 60 değil. 60 olsa niye 90 değil. Yok ps pc yi yakalayamaz. İşlemcisi şu olsaymış ram i bu olsaymış. Ekran martı niye amd şu olsa bu olsacılar yüzünden yeni çıkan konsoldan zevk almak yerine bu konulara kafa yorucaz gibi geliyor bana
    Tamda özeti bu aslında bende PS1'den bu yana kullandım ama İşin donanım kısmını zaten halletmişlerdir AMD ile anlaşarak.
    Artık az çok oturmuş bir sistem var ellerinde. :)
    Bana kalırsa bu saatten sonra Donanım yerine neler gösterecekleri ve bizlere neler verebileceklerini konuşmak daha güzel gelecektir.

Yeni Jenerasyondan beklenti gerçekten büyük ve Sony buna göre adım atacağını biliyoruz. Xbox tarafı da aynı düzeyde gelecektir büyük ihtimal. :)

Oyunlarda artık CGI kalitesinde veya bir tık altında olacaktır belki ama biz oyuncularda bitiyor artık beğenip beğenmemesi. :)

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Kaynak:
    https://www.engadget.com/2019/05/21/sony-playstation-5-next-gen-console-details/

• İlk sayfada Türkçe olarak ayrıntılı yazılışı var hocam. :)
  • Oyunlardaki en onemli sorun kil tuydude sanki....
    Ea gibi bir firma sittin sene o teknik detay maliyetine girip o seviyede gorsel cikartmaz.Insanlari yillardir kandirdilar,oyuncular az uyansa keske.Sony ve Ms exc oyunlari haric konsollarin teknik gucunu zorlayacak bir Cd Project birde Rockstar oyun yaparsa yapar.Bu nesilde hdri bile en iyi kullanan oyunlarin yuzde 99u Sony exc oyunlardi.Birde Ms tarafindan birkac oyun.Multiplatform calisan ,sirket hissedarlarinin her dedigini yapan kan emici Ea tipinde oyun sirketlerinden hicbirsey beklemiyorum.

• 4K/60 fps ve geriye dönük uyumluluk olsun başka bir şey istemiyorum
  • PlayStation 5 hakkında şaşırtıcı bir açıklama geldi

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Sekizinci konsol jenerasyonu yavaş yavaş vadesini doldururken konsol üreticileri tam gaz yeni konsollarını geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise PlayStation 5 hakkında ortaya oldukça sevindiren bir bilgi çıktı. Geçtiğimiz gün Sony'nin yatırımcılara özel düzenlediği toplantıda Sony'nin önde gelen isimlerinden John Kodera, PlayStation 5'in sahip olacağı geriye uyumluluk özelliği sayesinde, PS5 oyuncularının PlayStation 4 oyuncularıyla aynı oyunları oynayabileceğini belirtti.

Yani bir sonraki nesilde PlayStation 4'te oyun oynamaya devam ediyorsanız, destekli oyunları PlayStation 5 oyuncularıyla oynayabileceksiniz. Bu sistemin nasıl çalıştığına dair detay vermeyen Kodera, çapraz platformun kendileri için oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz haftalarda ise bulut tabanlı oyun oynama sistemleri konusunda ortak olduklarını açıklayan Microsoft ve Sony, bir sonraki nesilde çapraz platforma tam destek verecek gibi gözüküyor.

Donanımsal açıdan büyük bir yol katetmesi beklenen yeni nesil konsollar, ilk dönemlerinde PC'lerin ortaya koyduğu teknik performansa yaklaşacaktır. Son olarak E3 2019 fuarında Microsoft'un yeni konsolunu tanıtacağını belirtelim.

MK.

• Geriye uyum sadece fiziksel oyunlarda mı olacak? Yoksa remaster mı çıkaracaklar?
  • PS4'e çıkan bütün oyunlar büyük ihtimalle geriye uyumlu olur. PRO ilk çıktığında nasıl birkaç tane oyun patch aldıysa PS5 aynısı olur. Native 4K ve geliştirilmiş grafik gibi.
  • Çok güzel bir haber anlaşılan tüm PS 4 oyunlarıni PS 5 de ek ücret odemeden direk dijital de olsa bluray da olsa oynayabilecegiz bu olay ps5 e geçmek için yeterli bir sebeb.

• Asıl soru PS3, PS2 ve PS1 oyunları geriye uyumlu olacak mı? Ben onu da önemsiyorum. PS4 oyunları zaten geriye uyumlu olacaktı.
  • Xbox ve Ps çapraz platform olsa tadından yenmez

• favorimps4

Gerçekten öyle PS5'e geçişleri hızlandıracak yöntemlerin olması gayet bizleri de memnun eder kullanıcı olarak. :)

Venomstr

Şuan için onaylanan sadece PS4 oyunları için geçerli ama PS1/2/3 oyunları için bana kalırsa adım atmazlar.Ama atmalarını isterim Nostalji ve kaliteli oyunlar var.
    Diğer yönden ise Remake Yapıp satma ihtimaller daha yüksek ki Sony kazanç sağlayacaktır Remake olması. :)
    Sony nasıl bir çizgisi olacak Geriye uyumlulukta bekleyip görmek gerek.
  • Xbox 360 ve Xbox Classic oyunları Xbox One'da geriye uyumlu. Rekabet açısından Sony'nin de PS5'de, PS3 ve PS2 oyunlarına geriye uyumluluğu getirmesi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Mayıs 2019; 0:7:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.