Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Prestige , Dr Hugo Strange Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.343
Cevap
1.611
Favori
10.293.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat konusunda bence uçacak.500$ desek 2020'ye dolar 10 olur bu hızla ve ÖTV'yide koyarlar %50' ye o zamana kadar.Çıplak fiyat 5000₺ +%50 ÖTV +%18 KDV=8850₺.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı o zamanı düşünemiyorum. Şahsen o zaman tr de olmak istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye fiyatı ne kadar olur sizce arkadaşlar?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Bence en az 5 bin TL olur ama en az fiyatı. Ben 6_7 bin arası bekliyorum.

• Fiyat olarak Türkiye'de 4000 4500 u geçmemeli aksi halde Sony Türkiye tutunamaz. Sony türkiyede para kazanmak istiyorsa özel fiyatlandırma ile getirmeli .

• favorimps4 F kullanıcısına yanıt
    İşin açığını söylemek gerekirse ben fiyat konusunda hiç iyimser değilim özellikle de oyun fiyatları konusunda. Bu kur seviyesi varken Sony tr nin umurunda olmaz burası Aşevi değil deyip fiyatları tavan yaptıracaklardır

• www.t3.com
    PS5 tip-off reveals console's INSANE power as "Sony meeting" infiltrated | T3
    https://www.t3.com/amp/news/ps5-tip-off-reveals-consoles-insane-power-as-sony-meeting-infiltrated

7nm AMD Zen CPU with eight cores and clocked at 3.2Ghz, custom AMD Navi GPU that is clocked at 1.8GHz and delivers 56 compute units and 12.9 teraflops of power, and a large 24GB of RAM and SSD

sizdirilan haberlerin hepsi dogru cikti dehset bir cihaz geliyor

• favorimps4 F kullanıcısına yanıt
    500 euro + %18 gümrük vergisi şu an zaten 4100 lira yapıyor. Yani anlık fiyatı zaten en az 4100 lira. 2020 ekim - kasım aylarındaki kuru düşünürsek daha da fazla olacak. O tarihte yapılacak en mantıklı şey amazon.de'den sipariş vermek olacak. Rakipleri Xbox'ın da daha ucuz olacağını sanmıyorum.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Xbox one x de 500 Euro dan satışa çıktı diye biliyorum.Bir ara 2000 TL'den satildi. Su an 2700 liraya bulmak mümkün bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama fiyat konusunda Sony Türkiye'nin birşeyler yapması gerek. Ben mesla bu konsolu bekliyorum. Ancak 4500 5 bini aşacak olursa almayacağım.

• Ray Tracing İle Ps5 Next Jenerasyon olucak Ve yeni nesili hissettiricek gerçekten..

• PSN ile satın aldığım dijital ps4, ps3, ps2, ps1 oyunlarımı PS5 üzerinde direkt oynatabilirsem süper olurdu.
  • denizaya kullanıcısına yanıt
    Geriye uyumluluk olacak diyorlar ancak ps3 mimarisi farklı onu nasıl çözecekler bilmiyorum

• PS5 ile bu grafik mümkün olacak mı? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu grafiklere sahip bir oyununu şu anda herhangi bir bilgisayarda bile oynamanın mümkün olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 11 Mayıs 2019; 17:7:32 >
  • Bence gunumuz grafikleri guzel daha iyi olmasina gerek yok
    Onun yerine 60fps yapsinlar oyunlari

Bence olur,hatta şu an bile olabilir ama buna harcanacak bütçe çok çok yüksek bir bütçe yayımcının karşılığını alması imkansız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

PS5 ile bu grafik mümkün olacak mı? :)

12-13tflops güçle üstüne 4k çözünürlükte bu kaliteyi nasıl versin. Şuan için imkansızı beklememek gerek.

Eğer ps5 gpusu 3x 2080ti saf gücünde olsa olurdu ama

Nvidia ceosu bile 40-45tflops olacak öngörüsü varken gele gele 12-14tflops gücünde konsollar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 11 Mayıs 2019; 21:5:50 >

• Konsolun tam olarak ne zaman tanıtılacağı ile ilgili öngörüsü olan arkadas varmi. 2020 yılı sonu çıkacağı kesin gibide.

• quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

Konsolun tam olarak ne zaman tanıtılacağı ile ilgili öngörüsü olan arkadas varmi. 2020 yılı sonu çıkacağı kesin gibide.
    e3'ten sonra olabilir, sony ms'in durumuna göre hareket edebilir gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

PS5 ile bu grafik mümkün olacak mı? :)

olacaktir hatta daha iyisi tek 1080 ti ile 60+ fpsde calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 11 Mayıs 2019; 22:40:8 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.