Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.342
Cevap
1.611
Favori
10.293.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps6 mi? googlenin stream cihazinda 10 tlp gpu 16 gb ram var ve google stedia cihazinda 4k 60 fps oyunlar oynayacaksiniz ustune basa basa soyledi ki ps5 bu cihazdan daha guclu donanimla gelecektir keza xbox da ps5 icin sizdirilan sistem bilgileri bu sizintilar dogruluk payi yuksek cunku beyond3d forumlarindan bu forumdan sizn bilgilerin cogu dogru cikiyor.
    8 core/16 thread Zen2 at 3.2GHz CPU 
    14.2TF Navi GPU 
    20GB GDDR6 Ram for games 
    4GB DDR4 Ram for OS 
    2TB HDD 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

24 gb? 14 tflops?

Ancak ps6'da olur boyle seyler.
    24 gb'ın 4'ü grafik, geri kalanı işlemci için. Ayrıca 2013'de çıkan ps4'de 8 gb ram oluyor da 2020'de çıkan ps5'de neden 24gb olmasın. Benim 5 yıllık laptopumda bile 16 gb ram var.
  • Neyiyle 8k oynatacaksa artik..Zaten 8k support yazmis muhtemelen anca 8k bluray vs izletir yada oyunlati slide show seklinde yapar.

Ulan her cikisinda ayn yalan , daha 4k oynatamiosun neyinle 8k diosun.Ver soyle de ki 2k da 144hz de oyun keyfi de??millet ne yapsin 8k yi daha 4k tv si olan yok adam gibi..

Ps4 deki gibi oyun kitligi cektirmesinler ayrica.Bir gran tourismo oyunu 3 senede cikti , araba yarissiz konsol mu olur?!

Cok severdim playstation'i ilk ciktiginda tum makinelerini aldim ama artik yok aga.

Diger yazdiklari su kadar gb ssd vs , dostum zaten bir zahmet olsun sene olmus 2020 artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 28 Nisan 2019; 9:33:22 >
  • Adamlar 8K da oyun oynatacak konsol diye bir açıklama yapmadı zaten , desteği olacak dediler.Muhtemelen 5 sene sonra 8K Tv ler evlere girmeye başlar , netflix falan da 8k paketi sunabilir , onlar için bu destek.Yoksa daha 4k işi net çözülememişken 8k oyun hayal.Belki nesil sonuna doğru bazı ufak oyunlarda 4k dan 8k upscale desteği olur o kadar.O da indie tarzı düşük grafikli oyunlarda anca.

12 ya da 14 TF ve 24 GB ram söylentileri var bolca nette.Eğer böyle gelirse tam bir canavar olur Ps5.1,8 TF li Ps4 God of War ı o halde oynatabiliyorsa bu alet neler yapabilir.

Benim asıl merak ettiğim , Ms'in yeni Xbox ında Rtx desteği ve özel ssd desteği olacak mı.Biri bile olmazsa fena patlarlar PS5 karşısında.Heralde birbirlerinden haberleri vardır , yeni xbox da da aynı özellikler olacaktır.
  • Bu jenerasyondan beklentim yüksek

• wither kullanıcısına yanıt
    8k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 18 Ocak 2020; 0:7:46 >
  • Ps5 gelince en güzel özelliklerinden biri ps4 oyunlarını çalıştırıyor olması olacak, yalnız benim merak ettiğim doğrudan kendi kütüphanemdeki oyunları oynayabilecek miyim ? Ekstra satın alma yada farklı bir durum olacak mı acaba ? Bu durum olursa ps5'e daha hızlı geçiş yapılır...

4K 8K mevzuları ise daha çıkmadan çok fazla yorum yapılacak şeyler değil, fakat 8k mevcut durumda ve belirtilen fiyatlarda çok zor bir ihtimal mevcut oyunları o seviyede mi çalıştıracaklar diye düşünüyorum fakat o bile sıkıntılı...Ancak bu konsol illa güncellenecek ps5 ilk sürümü 4k çalıştırsa bile yeni gelecek oyunlar karşısında gücü yetmemeye başladığı anda pro tadında güncelleme alır...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Aslında PS4 oyunlarıyla geriye uyumlu olmasaydı anormal ve saçma olurdu. Geriye uyumluluk olması gereken bir şey zaten. Ve evet kütüphanendeki PS4 oyunlarını oynayabileceksin.

• Konsolun 9 ile 11 TF arası olması bekleniyor. 14 ler nereden çıktı acaba? Digitalfoundry analizinde de aynı şeyler söylendi hemen hemen. Hatta konuşan abi beklentiniz yüksek tutmayın, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz dedi.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten neslin sonuna doğru yani 7 sene sonra falan indie oyunlarda upscale ile 8k belki dedim.Yoksa 8k işi gereksiz zaten.

Benim ilk beklentim 10 TF civarı güçtü ama forumlarda 14 TF söylentileri var.14 TF 4k 60 fps yi rahat kaldırır.Hatta 8 TF yeterli diyorlardı 4k 60 fps için.Sony ve Ms zararına konsol satabiliyorlar , Nintendo gibi değiller bu konuda.Yine de 500 $ a tüm bunlar nasıl olacak göreceğiz bakalım.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 18 Ocak 2020; 0:7:19 >
  • AMD finansal raporlarına göre Playstation 5, 2020'de çıkacak

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

PS5 çıkış tarihi gizemini koruyor. 2020'nin başlarında çıkması beklenen Sony'nin yeni nesil konsolunun, 2020 Nisan ayından önce çıkmayacağı açıklanmıştı. PlayStation 5'in çıkışının 2021'i bulabileceği yorumları yapılmaya başlanmıştı. Ancak AMD'nin finansal raporlarına bakacak olursak PlayStation 5, 2020'de çıkacakmış gibi görünüyor.

PlayStation 5 ne zaman çıkacak?

AMD'nin 2019 ilk çeyrek finansal brifinginde, AMD Başkanı Dr. Lisa SU, şirketin Sony ile yeni nesil konsolları için girdikleri ortaklıktan çok memnun olduğunu dile getirdi. Lisa Su özellikle 2020 ve sonrasında AMD'nin büyük bir büyük bir kazanç elde edeceğini altını çizdi. 2020 ve sonrasında şirketin büyük bir kazanç elde etmeye başlayacak olmasının PlayStation 5'in çıkışı ile ilgili olduğu yorumları yapılıyor. Sektör analistleri AMD başkanı Lisa Su'nun açıklamalarını "AMD Başkanı PlayStation 5'in çıkış tarihini 2020 olarak doğruladı" şeklinde yorumluyor.

Sony'nin yeni nesil konsolu için çıkış tarihi spekülasyonları sürüyor. Çıkış tarihi henüz bilinmese de konsolun teknik özellikleri şimdiden ortaya çıkmış. durumda. PlayStation 5'de geriye uyumluluk olacağı açıklanmıştı. PS5'te PS4 oyunları da oynanabilecek.

MK.

• Webtekno
    AMD: PlayStation 5'in Parçası Olduğumuz İçin Mutluyuz
    https://www.webtekno.com/haber/amp/67902

• o ps1-ps2 geçişi veya ps2-ps3 geçişi gibi extrem geçiş olmuyor artık. Ps4 ten ps3 e dönünce farkı görüyoruz anca. O yüzden ps4-ps5 geçişinde öyle aman aman görsellik beklemiyorum. 4k standart ve dengeli fps ile oynatsın yeter. 8k yalan zaten. Anca film filan izletirler. Desteği vardır.
  • İlk çıktığında almayim diyorum ama sanırım dayanamıcam.

Genelde ilk seriler kronik sorunlu oluyor umarim PS5 böyle çıkmaz.

• Hayırlısı bakalım. Hele bi çıksında bakarız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

İlk çıktığında almayim diyorum ama sanırım dayanamıcam.

Genelde ilk seriler kronik sorunlu oluyor umarim PS5 böyle çıkmaz.
    Kullanıcı yorumları ve Kullanıma bağlı olarak bizde o yönde alım yapacağız gibi. :)
    Umarım Kronik bir sorun ile çıkarmazlar.
  • Ben de kronik sorunlu 1 tane alayım.

• Valla kronik sorun sıkıntısi PS 4 proda bile hala var. Geriye uyumluluk olacağı için her türlü alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 3 Mayıs 2019; 0:46:22 >
  • Ben PS4'ü çıktıktan 2 sene sonra almıştım. Ama bunda geriye uyumluluk olucak PS5'e geçmek için en büyük etken :)

Acaba ilk çıktığında hangi özel oyun cikicak? Birincisi Death Stranding oldugunu biliyoruz ikincisi Horizon Zero Dawn 2 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 2 Mayıs 2019; 20:16:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.