Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.343
Cevap
1.611
Favori
10.293.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Ben PS4'ü çıktıktan 2 sene sonra almıştım. Ama bunda geriye uyumluluk olucak PS5'e geçmek için en büyük etken :)

Acaba ilk çıktığında hangi özel oyun cikicak? Birincisi Death Stranding oldugunu biliyoruz ikincisi Horizon Zero Dawn 2 olabilir.
    Bende PS4 çıktıktan 2-3 Yılda geçmiştim. Geriye uyumluluk olması normal satışlara nazaran ikiye katlayacaktır geçiş oranı olarak. :)

Şimdiden Çıkış oyunları yapılıyordur bile.

Death Stranding ( PS4 / PS5 )

Horizon Zero Dawn yeni geleceğini biliyoruz bunlar bilinen şeyler ancak sürpriz oyunlarda beraberinde gelebilir diye düşünüyorum.

Yeni Duyurular olacaktır elbet PS5 Tanıtımında diye düşünüyorum.

Bloodborne 2 - Horizon Zero Down 2 - Gran Turismo 7 - Yeni Knack Oyunu vb. Sony Çatısı altında olan oyunlar görebiliriz Belki Yeni bir IP kazandıracaklar. Yeni soluk getirecek bir şeyler olmalı diye düşünüyorum. :)

• Yeni İP kesin gelir 1 tane.

Keşke The Order'in devamı gelse valla epik oyundu tadı damağımda kaldi 3 kere oynadım. Böyle tarihsel fps oyunlarını ve hikayesi derin karakterler güzel olunca oyun zevkim kat kat artıyor.

Onun dışında İnsonmiac Games den yeni süper kahraman oyunu gelebilir Sony ile ortaklik devam ederse. Marvel'in sağa solu belli olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Order'ı bende bekliyorum az önce yazacaktım ama kararsız kaldım acaba sorusu gelip duruyor aklıma. :)
    Umarım gelir çünkü hikaye / konu ve o dönemi en güzel anlatan oyunlardan biridir kendisi.
    Benim için kusursuz bir oyundu umarım Ready at Dawn kolları çoktan sıvamıştır diyelim. :)

Avengers Project var ancak Multi Platform olur büyük ihtimal.
    Insomniac Games Spider-Man 2 veya Benzeri bir oyun ile gelebilir.

Heyecan var illa ki bakalım Yeni Nesil ne derecede mutlu edecek bizleri. :)
  • Valla tuzlu bir nesil olucak ama kaliteli yapımlar için her türlü alınır.

• Kojima ps5 e oyunu çıkarmasın da kim ne yaparsa yapsın.

• Arkadaşlar 7.1 kablosuz playstation kulaklıklarından almak istiyorum ama ps5 ile de uyumlu olur değil mi? Sony yeni kulaklık satmak için eski kulaklıklara destek vermiyoruz der diye korkuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    PS5 için farklı kulaklık modelleri gelebilir. Şuan ki modeller çalıştıracağı hakkında bilgi yok ne desek yalan yanlış bilgi olur kendi fikrim bekle şimdilik idare amaçlı kulaklik al hali hazirda kulaklık varsa onu tak. PS5 aldığın zaman yeni modellerden birini alırsın.

O dönemde cikicak PS5 ve aksesuarları cok daha pahalı olucaktir PS4 ve aksesuarlarına göre.

Şuan ki konsollar 2 yil daha götürür. 2 yıl kullanırım kulaklığı PS5 de çalışmazsa misal üzülmeyeceksen al gitsin. Ya da başka markaya yönel 7.1 için.

• Bence tekrar ara konsol çıkacak o alınmalı PS5 pro vs sonuçta 1 kere alınıyor en iyisi alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Bence tekrar ara konsol çıkacak o alınmalı PS5 pro vs sonuçta 1 kere alınıyor en iyisi alınmalı
    Gerçekten öyle ama PS5 Pro ne zaman çıkar orası gerçekten muamma 2-3 yıl sonra gelirse ki beklenir mi bilinmez.
    Çıkartacakları oyunları gördükten sonra dayanamayıp alacak çok kişi olacaktır.
    Ama haklısınız bende Şuan İlk çıkan PS4 var nereden baksak 3-4 Yıl oluyor alalı Pro'ya geçmek nasip olmadı PS5 Pro veya adı ne olacaksa ona geçmek gerek. :)
  • AMD CEO: Building Chips for PlayStation 5 | Mad Money | CNBC

• Ceo ps5 e çip yapmak zordu diyor her halde sony istedigi ozelliklerde cip yapmanin zorlugundan bahsetmis olabilir tamamen farkli ve ultra güçlü makine olacak diyor 15 milyar pc kapasitesi hesaplamasi varmış cok ilginc gercekten arkadaslar daha iyi cevirebilen varsa ceviri yapsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kojima ps5 e oyunu çıkarmasın da kim ne yaparsa yapsın.
    Niye çıkarmasın?

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    ps5 e gelirse ps4 e gelmez o kötü olur milyonlarca ps4 sahibi için.
  • PS5 tip-off reveals console's INSANE power as "Sony meeting" infiltrated

T3
    PS5 tip-off reveals console's INSANE power as "Sony meeting" infiltrated
    https://www.t3.com/news/ps5-tip-off-reveals-consoles-insane-power-as-sony-meeting-infiltrated

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• Sızdırılan bilgilere göre:

CPU: 8 çekirdekli Zen 2, hız aşındırılmış 3.2Ghz.
    GPU: AMD Navi, hız aşındırılmış 1.8 GHz. 12.9 teraflops güç.
    24 GB RAM

Bu özelliklerle gelirse 4K/60 FPS'yi donunda sallar.
  • PS5 Emin adımlarla geliyor aslında bu aşikar ancak özelliklere nazaran fiyatı da oyuncular için alınası olması gerekli diye düşünüyorum.:)

PS4 ile PS5 arasındaki geçiş gerçekten gözle görülür elle tutulur olacaktır. :)
  • Amerika ve Avrupa ülkelerinde fiyat oyuncular için alınası olur ama bizim ülkemizde malum döviz kurlarından dolayı alınası olmayabilir. Artan vergiler de çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Amerika ve Avrupa ülkelerinde fiyat oyuncular için alınası olur ama bizim ülkemizde malum döviz kurlarından dolayı alınası olmayabilir. Artan vergiler de çabası.
    Katılıyorum çıkışı 2020 Q3 / Q4 desek o zamana kadar ne olur bilinmez daha da artacak gibi :)
    Hayırlısı ne diyelim. ama gidişatın kötü olduğu belli.
    Uzaktan izleyip görelim şimdilik özellikleri ve oyunlarda ki kalite farkını konuşmak kalıyor.
  • Cihaz bir şekilde alınır da oyun işine bir çözüm bulmaları şart her oyun ortalama 500 TL olsa ki o zamana 500 TL ye oyun kalmaz yılda kaç oyun alırız belli değil

• Bence Ps5 çıktığı anda alınabilir bir cihaz. Xbox gibi ilk sürümlerinde hata ile çıkan bir serisini hatırlamıyorum. Hatta Fat kasalar daha sağlam oldu her zaman. Beklemedeyiz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.