Kurdum. Bi sıkıntı yok oynuyorum ;) darısı senin başına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9418. sayfa)
-
-
Bunlar netflix mantığındaki kütüphane oyunları. Bu kütüphanede olduğu sürece isrediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz. Sizin dediğiniz aylık verilen oyunlar sizin oluyor, kütüphanenize ekleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunları Buldum Şuan Fiyatlar bu şekil görünüyor
Yanlız Bu Twinmos değerleri Pek güven vermiyor çok abartı duruyor
En iyisi Yine Kingston Fury yada Samsung 990 Pro bunların ısınma değerleri iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 16 Ocak 2025; 9:56:32 >
-
ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
kingston markasını biliyorum bunların arasında. bu konuda tecrübeliyseniz sizce bundaki soğutucu yeterli gelir mi? ek takılacak ssd için soğutuculu olmadığında yavaşlıyor gibi yorumlar okumuştum. görselde de sanki soğutucu yok gibi ama açıklamada aşağıdaki gibi yazıyor.
- SoğutucuVar
- Soğutucu TipiPasif Soğutmalı
- Soğutucu ÖzelliğiGrafen Soğutuculu
-
-
kingston KC3000 ve Furrylerde Grafen denen bir malzeme var normal naylon etiket değil onlar sökmemen lazım soğutmaya azda olsa etkisi olur
Ben bunlar atto diskmarkda test ettim en yoğun şekilde ısınıpta hız düşmeleri oluşmuyor mesela eski gen3 sslerde bariz düşüşler oluyordu
-
-
bu markada güzel hem 2tb hem 4tb vardı bunlardan bende
-
Piyasanın En Ucuzu Şuan bu Model 2k düşünüyorsanız
-
Evrt hocam 2k düşünüyorum alayım o zaman bunu yardımınız için teşekkür
Bu şarj istasyonlarının sahteleri çok mu? Fiyatlar 1100-1200 ama bi yerde de 2000 mesela ama o da ithalatçı garantili diyor... nasıl anlarım nereden almalı? Ya da almalı mı?
Edit: Bir iki yeri aradım sordum. 900-1.200 civarı olanlar sahte.. 1.800-2.200 arası olanlar orjinal ithalatçıymışmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 16 Ocak 2025; 12:47:7 >
-
Aynen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
playstation store alışverişlerinde troy kartların sıkıntı yarattığını duydum bu doğru mu
Troy sistemini hiçbir şekilde kabul etmiyor zaten, geçersiz kart diyor
Ziraat kartı yenilemiştim sormadan etmeden troy basmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: TakTAkk
Troy sistemini hiçbir şekilde kabul etmiyor zaten, geçersiz kart diyor
Alışveriş için kullandığım başka bankadan mastercard vardı onu kullanırım artık uğraşmak istemiyorum
Buradan forumdaki arkadaşları da uyarmış olalım. Sanırım izin istemeden troy basıp gönderiyorlar
Aynen bazı bankalar bilerek troy gönderiyor ama değişme şansınız var şubeye gidip hemen değiştiriyorsunuz bildiğim
Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ?
Açıkçası giriş seviyesi VA panel önermem bir tık yüksek bütçede daha iyi alternatifler vardır
Kullanmış olduğum Denizbank kredi kartını ben talep etmeden yeni kart gönderdiler.
Kart troy çıktı :) aradım ne bu diye , bddk almış kararda kullanıcı aksini(Master-Vısa) istemedikçe Troy gönderilecekmiş,bilginize
Ek bilgi:Troy kendi sitesinden:
İnternet alışverişlerinde TROY kartımı kullanabilir miyim?
Yurt içinde faliyet gösteren tüm internet sitelerinin TROY kart kabul etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Yurt içinde faliyet gösteren alışveriş sitelerinin tamamında kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra69 -- 16 Ocak 2025; 15:10:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X