Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanpide Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.568
Cevap
1.608
Favori
10.307.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94159416941794189419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutu ön yüzü resmi de 2 kollu ise o zaman satış görseli doğru.. bilkom merkezden bu kutuyu amazon için hazırlamışlar o zaman özel olarak...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Amazon değil mi benim aldığım ürün.. garantisinde vs sıkıntı yoksa gönül rahatlığı ile yarını bekleyebilirim :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Gorseldeki gibi geliyor kutu, 2 kol cikiyor. Iyi gunlerde kullaninPlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet amazondan almıştık ona da. Görseldeki kutunun aynısı gelmişti. Satıcı da amazondu. Sizin gönderdiğiniz linkin aynısı. Arkadaşım da garanti konusuna takılmıştı burada bilkom dediği için. Kasım indirimlerinde aldı da fiyat 5 bin artmış neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 15 Ocak 2025; 18:47:59 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.. çok faydalı oldu.. kasım indirimleri zamanı aklımda yoktu.. çok daha iyi olurdu tabi.. ama ben belkimyine indirime girer diye takibe devam ediyorum.. amazon olduğu için kolay iade durumu var.. daha ucuz bir fiyata satışa sunulursa tekrar alırım.. mevcut olanı da iade ederim. 30 gün süremiz var teslimden itibaren.. kutuyu açsam da sorun olmaz..

1.si pahalı olsun

2.si ucuz olsun

1.yi açıp kullanıyorum.. sonra 2. ucuzu alıyorum ama 2. ucuz olanı Amazona da zarar vermemek için hiç açadan birincinin yerine iadeye gönderiyorum..

Çaycı almıştık 2 gün sonra 400 lira inmişti geçen sene.. o şekilde biraz uğraşmış olduk ama başka yolu yok.. aradaki farkı verin diyorsun yok diyorlar.. kaldı ki iade vs operasyonel olarak çoook daha masraflı..

• Erhann57 E kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.. siz de aldınız herhalde? :) nasıl herşey yolında mı? Kapalı ve temiz bir şekilde geldi mi ürün? :)

• Ocak ayı PlayStation Plus Oyun Kataloğu

- God of War Ragnarök

- Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

- Atlas Fallen: Reign Of Sand

- SD Gundam Battle Alliance

- Sayonara Wild Hearts

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Aylarca bekleyip, son indirimlerde "kataloğa gelmez artık" diyip satın aldığım Ragnarök'u burada görmek harika.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Bunları indirip üyeliğimiz sürdüğü sürece hak sahipliğini almış mı oluyoruz psn plusta??

Ocak ayı sonuna kadar sürüyor mu? Cihaz geldikten sonra deluxe üyeliğini başlatayım diyorum yarın öbürgün o bakımdan sordum acele etmem gereken bir durum var mı diye..

• OLEYYYY BEE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Cihaz ne zaman gelck

• tuebche kullanıcısına yanıt
    Aynı ben 😂🤣

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt
    Cihaz yarın gelecek kısmetse.. sorunsuz gelmişse kurup oynarım.. ama sıkıntı varsa iade yeniden sipariş taaa gelecek hafta çarşamba perşembeye kalır.. canım sıkılır da komple vazgeçer miyim diye de düşümdüm (düşük ihtimal)

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt
    Bu üyelik mantığını da çözcem inşallah :) katoloğa eklenince oynayabileceğiz demek sanırım.. ama indirelim bizim olsun diye verdikleri oyunlardan değil.. bir zaman katologdan kaldırılma ihtimali de vardır mı? Yoksa her ay 3 oyun veriyormuş ya indirebildiğimiz bunlar onlar mı, değil diye anladım ama..

• 2-3 bin tl civarında 1 tb kendinden soğutuculu ps5 uyumlu ssd önerir misiniz?

• first9 kullanıcısına yanıt
    Cihaz kuruldu mu abi? Nedir sıkıntı sorun yok inşallah??

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Agam affet yabacısıyız bu şehrin :) :) ögreniyoz işte...

O zaman kutunun içine bi kol daha mı koydu bunlar?

Hımm CFI vs hak getire madem... yorumlarda kolun biri 2023 biri 2021 çıktı falan yazmışlar ondandır muhtemelen...

Peki 2021 kol çıkarsa napayım.. iade mi komple.. koö iadesi diye birşey yok.. ama eski ilk DualSenselerde kronik sorunlar var diye okumuştum.. belki de bozulmasını bekleyip sıfırı ile değiştirmelerini umut etmek en iyisi olacak? :)
    Yok ekstra dualsense şu kutuda gelecek. Kolinin içine PS5'le koyup gönderirler. Hangi seri çıkar bilmem o biraz şans işi gibi anlattığınıza göre ama garantisi varsa sıkıntı yok. Eski sürümlerde analog çekme sıkıntısı olabiliyor. 2 sene içinde patlar zaten bir sorunu varsa. Onu da yeni sürümlerle değiştirirler garantide.

PS5'in hangi sürüm olduğu ise boş iş. Onu hiç kafaya takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 15 Ocak 2025; 23:10:31 >

• Songbird0 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :)

• Ankara'da dualsense'e hall effect stick taktırabileceğim bir yer var mı güvenilir

• Ps5 slim'in tasarimi o kadar kotu ki, fanlari disaridan gorebiliyoruz. Yani fanlar acikta oldugu icin surekli tozlaniyor

• 
Sayfa: önceki 94159416941794189419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.