< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9419. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü, 2 Mobil
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada
bugün en iyi #13
Giriş
-
switch 2 duyrulduğuna göre ps4 gücünde bir nintendo konsolu üzgünüm ama ps5 pro xbox bırakmaz beyler siler atar
-
Hikayeli oyunlar oynamak için almak istiyorum hocam online pek oynamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla ben el konsolu alırsam 2. konsol olarak alırım. Zevkler tabiki tartışılmaz ama ben yattığım yerden büyük ekranda oynamayı seviyorum.
-
Telefonda oyuna biraz para harcanırsa el konsolu zevkini azcık minnacık da olsa alırız ya.. tv başka :)
İşte öyle olmuyor hacı bende öyle almıştım ps4 pro zamanı. O konsolu ele alınca amannn ps4-5 i acıp ne yapacagım oyuunlar bayık zaten dıyorsun onun yerıne tv de bı dızı fln acıp eline konsolu atıp 2x takılıyorsun
-
-
Teşekkürler hocam Samsung güzelmiş bunu inceleyip değerlendireyim hoşuma gitti yardımınız için çok çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim
Arkadaşlar bana ps5 slim için hangi fan sessizse rica etsem link atabilirmisiniz değiştirmek için alacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 16 Ocak 2025; 20:23:21 >
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili) amazonSony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9C1J68K?ref=cm_sw_r_apan_dp_X1J61TZC6GMW52F0MN0N&ref_=cm_sw_r_apan_dp_X1J61TZC6GMW52F0MN0N&social_share=cm_sw_r_apan_dp_X1J61TZC6GMW52F0MN0N&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Herkese selamlar..
amazon.com.tr satıcısından 33,5k fiyata peşin fiyatına 6 taksitle yaptığım alışveriş sonucunda; CFI-2016 / PS5 SLIM CD 1TB
2 ADET KONTROLCÜ içeren ürün geldi.
Kutu içeriğinden; Ps5 Slim cdli versiyon 1 tb konsol + 2 adet kontrolcü + TR güç fişi + hdmi kablo + type-c kablo (1adet) + plastik mini ayaklar (büyük stant çıkmaz) + kılavuzlar çıktı. İki kontrolcü de kutunun kendisine dahildi, biri harici kutuda gelmedi. Kutu özel versiyon sanırım. Kutu üzerindeki kod-seri no vs ile cihaz üzerindekiler ile aynıydı. Kontrolcülerin ikisi de yeni seriydi. Kutunun altında Bilkom garantili olduğuna ilişkin etiket bulunuyor. Karekodla kayıt veya garantiyi görüntüleyemiyorsunuz. Sadece kullanım kılavuzlarının ve genel garanti şartlarının olduğu bilkom websitesi sayfasına yönlendiriyor. Bilkom destek mailine cihaz seri kodlarını gönderdim ve garanti için teyit istedim. Cevap gelince güncellerim ama sorun olacağını sanmıyorum.
PS kutusu daha önce açılmıştı, çünkü koruyucu bantları açıktı.. kapalıymış gibi yapılmamış, ancak cihazın kutudan çıkmadığını tahmin ediyorum. Muhtemelen farklı bir güç fişi vardı, TR fişleri ile değiştiririliyordur diye düşündüm. Çünkü cihazın daha önce kutudan çıktığına dair bir emare yoktu. Cihaz üzeri koruyucu bantlar yerindeydi. Çizik-toz vb herhangi bir durum yoktu. Hediye seçeneği ile +20 lira verdiğim için PS kutusu ekstra amazon kutusuna koyulmuştu. Dış ve iç kutuda kargoda herhangi bir hasar vs. olmamıştı. MNG kargo ile 1 günde teslim edildi.
2.740 liraya da 12 aylık PSN PLUS DELUXE üyeliği aldım.. fiziki oyun bulursam onları da denerim, şimdilik cd sürücüyü denemedim ama kurulumda tanıdı ve ekledi.
Detaylı deneyimlerimi ve durumları ayrıca paylaşırım. Şimdilik bu şekilde.. ancak konsolların yeni evreni bambaşka bir dünya imiş ilk izlenimim bu....
Bu aşamaya kadar destek olan herkese müteşşekkirim.. bundan sonra da desteğini esirgemeyecek olan tüm dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.... ;)
Edit: Bilkom aradı, ürün kesinlikle Bilkom garantili.. çift kollu bu paket yeni seriymiş yeni dağıtımmış.. bir önceki serilerin hepsi tek kolluymuş.. bu paket daha güncel üretim ve dağıtımmış.. hatta 3 ay da ek garanti hediye ettiler kaydımı alıp... süper oldu. 27 ay garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2025; 15:45:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beyler en ucuz pan plus hangi ülkeden alınıyor? Tr psn mi alalım hint psn mi farkeder mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, iyi oyunlar şimdiden
Çok teşekkürler :)
Aklıma takılan bi konu var PlayStation 4 ve 5 de muadil/replika controller çalışıyor mu yoksa illa lisanslı olması mı lazım ?
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
hayırlı olsun hocam, keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle
-
Çok teşekkürler.. haftaya çocuklar memlekete gidiyor.. 2 hafta bekarım.. oyunların içinden geçerim inşallah :) :)
Çok teşekkürler :) desteğin için extra teşekkür ederim :)
rica ederim. psn: CptQui eklersiniz
-
Tamamdır.. onları öğrencem daha :)
Suikast0671
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X