Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.593
Cevap
1.610
Favori
10.309.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 94189419942094219422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam ama o paranında altında ithalat garantili pro cihaz alabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 17 Ocak 2025; 11:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.. evet buradaki arkadaşlara danıştığımda bu seçeneklerin hepsini sağolsun arkadaşlar belirtti.. biraz garanti takıntım var.. tabi garantinin de herşeye çözüm olacağını düşünmüyorum firmalar süründürüyor o başka.. ama en cazip yönü 6 taksit olmasıydı.. garantili pro istesem ikinci kolla birlikte 55e gelecekti.. o kadar da para vermek istemedim.. ps evrenine ısınırken bu bana yeter.. sonraları müptela olursam 6 slim falan çıkınca beeelki pro çıkınca geçiş yaparım.. o da belki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 pro yurtdışından kaça alinabiliyor?
    Ve Türkiye’de en ucuz kaça alabiliyoruz?
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Gürcistan 2719 Lari... bundan %12 vergi iadesi düş... tek kol 30 bine geliyor gidip alıp gelirsen sadece konsol maliyeti Pro modelde

https://zoommer.ge/en/playstation-playstation-c918s

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili 35000 tl seviyesinde görünüyor. 4 taksit avantajı olacak. İthalatçı garanti tavsiye eder misiniz?

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Buradaki birçok arkadaş tavsiye ediyor.. ben garantili taraftarıyım ama ithalatçı da olur..

Orada önemli olan iyi bir yerden almanız.. bilinen iyi hizmet veren mümkünse kendi teknik servisleri olan yerler..

Mesela ankara için gördüğüm okuduğum kadarıyla insanlar FLY TEKNOLOJİ ve SC TEKNOLOJİ mağazalarından memnun..

Buraları ben aradım fiyat için.. pazaryerinden değil de kendilerinden alırsanız 1-2 bin daha ucuza veriyorlar ama nakit tabi.. taksitte vade farkı istiyorlar.. cebinizde fiziki nakit para varsa gerçi 7 bin üzeri muhabbeti ne halde bilmiyorum ama peşin paraya azcık daha pazarlık edilebilir...

Bu şekilde alınabilir ithalatçı.. 30 bine kendiniz alabiliyorsanız taksitli 35k iyi fiyat sanki ama 32 civarına da bulabilirsiniz.. güvenilirliğini araştırmak ve test etmek size kalmış...

Çok teşekkür ederim bu ayrıntılı cevap için

• Bilkom'u tebrik etmem gerekiyor servis konusunda gerçekten çok ilgili davranıyorlar.30.yıl Dualsense almıştım ürün kutudan arızalı çıktı stoklarda bitmişti bende hatta burda yazmıştım büyük ihtimal para iadesi olur aynısı gelmez diye.1 aydan fazla bekledim ve bugün servise sıfır 30.yıl Dualsense gelmiş.Bana sürenin uzun olabileceğini ama mutlaka yurtdışından aynı versiyon ürünü getirteceklerinin sözünü vermişlerdi sözlerinde durdular.Hatta o kadar çok darladımki onları whatsappdan ürünün resminide göndermişler helal olsun.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Üstat Bilkom ısrarımın haklı olduğu yönünde umut verdin bana.. ben de amazondan aldığım ürünün bilkom garantili olup olmadığı noktasında teyit için mail attım, haricen aradım.. maile dönüşlerinde cihazınız bilkom garantisi altında diye dönüş yapmışlar. Telefonda da bana dönüş yapan yetkili kadın tane tane anlattı cevapladı.. cihazımız haricen dijital olarak da kaydetti ve 3 ay ilave cihaz garantisi hediye etti.. ilk izlenimim olumlu.. burada da bu olumlu örneği okumuş oldum. İnşallah cihazla sorun yaşamam, yaşarsam da umarım Bilkom iyi performans gösterir.. diğer türlü ithalatçı ucuz ama az para ürün değil.. olmaz olmaz ya sendeki ürün patlasa gitti 20-25 bin lira.. garantisi biziz abi diyorlar ama resmi distribütör kadar olmaz muhtemelen... hayırlısı olsun bakalım.. :)

Aldığım cihazın linkini tekrar paylaşmış olayım.. bu cihaz bilkom garantili...

Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)

Hayırlı olsun hocam umarım cihazınız sıkıntısız sorunsuz gelir.Bilkom tarafından dediğim gibi memnunum telefonda çok ilgili davranıyorlar ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.. inşallah ihtiyaç duymayız tabi öncelikle.. ama ihtiyaç duyarsak da inşallah çözerler...

Cihazı aldım dün kurdum.. şimdilik sıkıntı yok.. bakalım bu alemde yeniyim.. öğreniyorum.. :)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160483068

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2025; 17:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)

Herkese selamlar..

amazon.com.tr satıcısından 33,5k fiyata peşin fiyatına 6 taksitle yaptığım alışveriş sonucunda; CFI-2016 / PS5 SLIM CD 1TB
    2 ADET KONTROLCÜ içeren ürün geldi.

Kutu içeriğinden; Ps5 Slim cdli versiyon 1 tb konsol + 2 adet kontrolcü + TR güç fişi + hdmi kablo + type-c kablo (1adet) + plastik mini ayaklar (büyük stant çıkmaz) + kılavuzlar çıktı. İki kontrolcü de kutunun kendisine dahildi, biri harici kutuda gelmedi. Kutu özel versiyon sanırım. Kutu üzerindeki kod-seri no vs ile cihaz üzerindekiler ile aynıydı. Kontrolcülerin ikisi de yeni seriydi. Kutunun altında Bilkom garantili olduğuna ilişkin etiket bulunuyor. Karekodla kayıt veya garantiyi görüntüleyemiyorsunuz. Sadece kullanım kılavuzlarının ve genel garanti şartlarının olduğu bilkom websitesi sayfasına yönlendiriyor. Bilkom destek mailine cihaz seri kodlarını gönderdim ve garanti için teyit istedim. Cevap gelince güncellerim ama sorun olacağını sanmıyorum.

PS kutusu daha önce açılmıştı, çünkü koruyucu bantları açıktı.. kapalıymış gibi yapılmamış, ancak cihazın kutudan çıkmadığını tahmin ediyorum. Muhtemelen farklı bir güç fişi vardı, TR fişleri ile değiştiririliyordur diye düşündüm. Çünkü cihazın daha önce kutudan çıktığına dair bir emare yoktu. Cihaz üzeri koruyucu bantlar yerindeydi. Çizik-toz vb herhangi bir durum yoktu. Hediye seçeneği ile +20 lira verdiğim için PS kutusu ekstra amazon kutusuna koyulmuştu. Dış ve iç kutuda kargoda herhangi bir hasar vs. olmamıştı. MNG kargo ile 1 günde teslim edildi.

2.740 liraya da 12 aylık PSN PLUS DELUXE üyeliği aldım.. fiziki oyun bulursam onları da denerim, şimdilik cd sürücüyü denemedim ama kurulumda tanıdı ve ekledi.

Detaylı deneyimlerimi ve durumları ayrıca paylaşırım. Şimdilik bu şekilde.. ancak konsolların yeni evreni bambaşka bir dünya imiş ilk izlenimim bu....

Bu aşamaya kadar destek olan herkese müteşşekkirim.. bundan sonra da desteğini esirgemeyecek olan tüm dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.... ;)

Edit: Bilkom aradı, ürün kesinlikle Bilkom garantili.. çift kollu bu paket yeni seriymiş yeni dağıtımmış.. bir önceki serilerin hepsi tek kolluymuş.. bu paket daha güncel üretim ve dağıtımmış.. hatta 3 ay da ek garanti hediye ettiler kaydımı alıp... süper oldu. 27 ay garantili

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    Hayırlı olsun bu paket yeniymiş demek ki. Biz de öyle olmaz falan diyerek yanıldık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 17 Ocak 2025; 19:4:7 >

• Songbird0 kullanıcısına yanıt
    Temmuzda bizim depomuzdan sevk edildi dedi görevli ama her sene başında deyip bişeyler anlattı anlamadım ama en yeni seri buymuş.. seri no bişey bişey F43 olanlar yeni dedi... 42 mi ne eskiymiş.. tek kollu... bence fiyat çok iyi.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2025; 20:17:51 >
  • Ps5 ssd değişimi ile ilgili daha önce buradan sormuştum, bilen çıkmamıştı, dün denedim ve deneyimim şu şekilde;

ps5 içinde 1 tb ssd vardı, o da yetmeyince 2 tb ile değiştirmek istedim, içindekini çıkarıp 2 tb ssd taktım, ilk açılışta tanıdı, format attı, şu anda içinde 2 tb ssd var, içinden çıkan bir önceki 1 tb olanı ssd kutusuna koyup usb ile bağlayarak içindeki oyunları tekrar indirmeme gerek kalmadan storage kısmından kopyalarım diye ummuştum.Maalesef o şekilde olmadı, içinden çıkan ssd yi ne ps5 ne de bilgisayar tanımadı, tekrar indirmek gerekti, bilgilerinize arkadaşlar.

• Oyunları indirmek için sıraya koydum.. indirmeye devam etmesi için tv ve cihazı açık mı bırakmam lazım?

Dinlenme modunda oyunları indirmeye devam eder mi??

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2025; 23:27:54 >
    Ayarlarda dinlenme modunda İnternet bağlantısına bakın açıksa sorunsuz inmeye devam eder

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oldu.. kontrol edeyim yatarken oyunları indirmeye bırakayım.. teşekkürler..

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Televizyonun açık kalmasına gerek yok hocam, cihazı dinlenme moduna almanız yeterli.

Yukarı da arkadaşın belirttiği ayarı yapın tamamdır.

Ayarlar-sistem-güç tasarrufu-dinlenme mofunfa kullnılabilen özellikler-internete bağlı kalın’ı seçin.

Cihazı dinlenme moduna alınca arka planda indirme işlemini yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 94189419942094219422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.