< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Ocak 2025; 8:22:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9416. sayfa)
-
-
Ben de en son PS1 kullanmıştım. Buna nasıl alışacağım vs diyordum 2 güne kurcalaya kurcalaya çözülüyor. Online oynamak istiyorum diyorsanız PS Plus almak zorundasınız zaten. Ama yok eşimle arkadaşımla vs oynarım aldığım; oyunları indirip onları oynarım diyorsanız PS Plus zorunlu değil. Ben alalı 2 ay olacak hala PS Plus almadım. Önce aldığım oyunları bitirmeyi düşünüyorum daha sonra PS Plus alıp katalog oyunlarına başlarım diyorum. O yüzden almak için acele etmedim. Yani size kalmış aslında. Onun haricinde cihazı takip interneti bağladıktan sonra oyunları indirip direkt oynamaya başlayabilirsiniz. PS App uygulamasını telefona kurup, indirimleri haberleri vs oradan takip edebilirsiniz gayet kullanışlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler... daha hiç oyun almadım fiziken.. nerelerden alınır nasıl ucuz alınır bilmiyorum...
Kabaca; Futbol, araba yarışı, dövüş, Cod tarzı ilerlemeli + multiplayer kapışmalı, + çocuk oyunları... şimdilik bunlar ilk aşamada yeter.. sonra hikayeli iyi oyunlar lazım.. çoook da vakit ayırabilir miyim bilmiyorum ama çocuklardan vakit buldukça oynarım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Teşekkürler... daha hiç oyun almadım fiziken.. nerelerden alınır nasıl ucuz alınır bilmiyorum...
Kabaca; Futbol, araba yarışı, dövüş, Cod tarzı ilerlemeli + multiplayer kapışmalı, + çocuk oyunları... şimdilik bunlar ilk aşamada yeter.. sonra hikayeli iyi oyunlar lazım.. çoook da vakit ayırabilir miyim bilmiyorum ama çocuklardan vakit buldukça oynarım...Bendeki dijital olduğu için PS App uygulamasından alıyorum genelde. İndirim olduğu zamanları bekliyorum uyarsa alıyorum. Diskli ise mağazalara ve internete de bakılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim oynadığım dönemlerde pri %60, sec %40 fiyat ile kardeşlik yapıyordu.
şu anki oranlar nasıl acaba? yine aynı mı devam ediyor?
-
Öyle ama o kadar sahte hesap türemiş ki, kimseye güvenemiyorum. Ben sattığım adama para göndermeden hesap bilgilerini göndermişliğim olmuştur, bana satanlarda da denk geldim, güzel günlermiş gerçekten..referanssız sakın girmeyin kardeşlik işine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X