Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yllmzz , CorleoneXT , etokel , MRCTYLN , Gordi34 , etokel Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
188.307
Cevap
1.612
Favori
10.292.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 94129413941494159416
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi şimdi ürünü aldık düzgün bir şekilde geldi.. kutu dışında ve kutu içeriğinde nelere dikkat etmem lazım? CFI 2016 olacak.. kontrolcülerin kodları ne olmalı?

İkinci aşamada şimdi oyun oynamaya nereden başlıyoruz?

Üyelikler hesaplar dijital platform.. bunlar nasıl? Hangisi üzerinden abonelik üyelik hangi paket vs avantajlı ve esnek olan nedir?

Kardeşlik durumu var o nedir?

Oyun alırken orjinal ürünü avantajlı şekilde nerelerden alıyorsunuz?

Vs vs vs... :)

Azcık elim ayağım alışana kadar bu işlere affınıza sığınıyorum.. 40ından sonra anca bu kadar :)

Bir de yetişkin oyun önerilerinizi rica ediyorum, çocuklar için oyunlar az yukarılarda dönmüştü, onları not aldım zaten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Ocak 2025; 8:22:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Ben de en son PS1 kullanmıştım. Buna nasıl alışacağım vs diyordum 2 güne kurcalaya kurcalaya çözülüyor. Online oynamak istiyorum diyorsanız PS Plus almak zorundasınız zaten. Ama yok eşimle arkadaşımla vs oynarım aldığım; oyunları indirip onları oynarım diyorsanız PS Plus zorunlu değil. Ben alalı 2 ay olacak hala PS Plus almadım. Önce aldığım oyunları bitirmeyi düşünüyorum daha sonra PS Plus alıp katalog oyunlarına başlarım diyorum. O yüzden almak için acele etmedim. Yani size kalmış aslında. Onun haricinde cihazı takip interneti bağladıktan sonra oyunları indirip direkt oynamaya başlayabilirsiniz. PS App uygulamasını telefona kurup, indirimleri haberleri vs oradan takip edebilirsiniz gayet kullanışlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqEagless kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... daha hiç oyun almadım fiziken.. nerelerden alınır nasıl ucuz alınır bilmiyorum...

Kabaca; Futbol, araba yarışı, dövüş, Cod tarzı ilerlemeli + multiplayer kapışmalı, + çocuk oyunları... şimdilik bunlar ilk aşamada yeter.. sonra hikayeli iyi oyunlar lazım.. çoook da vakit ayırabilir miyim bilmiyorum ama çocuklardan vakit buldukça oynarım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Teşekkürler... daha hiç oyun almadım fiziken.. nerelerden alınır nasıl ucuz alınır bilmiyorum...

Kabaca; Futbol, araba yarışı, dövüş, Cod tarzı ilerlemeli + multiplayer kapışmalı, + çocuk oyunları... şimdilik bunlar ilk aşamada yeter.. sonra hikayeli iyi oyunlar lazım.. çoook da vakit ayırabilir miyim bilmiyorum ama çocuklardan vakit buldukça oynarım...

Bendeki dijital olduğu için PS App uygulamasından alıyorum genelde. İndirim olduğu zamanları bekliyorum uyarsa alıyorum. Diskli ise mağazalara ve internete de bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim oynadığım dönemlerde pri %60, sec %40 fiyat ile kardeşlik yapıyordu.

şu anki oranlar nasıl acaba? yine aynı mı devam ediyor?

• first9 kullanıcısına yanıt
    Öyle ama o kadar sahte hesap türemiş ki, kimseye güvenemiyorum. Ben sattığım adama para göndermeden hesap bilgilerini göndermişliğim olmuştur, bana satanlarda da denk geldim, güzel günlermiş gerçekten..referanssız sakın girmeyin kardeşlik işine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 94129413941494159416
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.