Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9414. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
188.302
Cevap
1.612
Favori
10.291.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 94129413941494159416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İthatatçı garantili slim versiyonu sıfırı 19,5k

Ona göre bir fiyat tahmini yapılabilir.. sahibindende benzer ürünlere de bakılabilir ikinci el.. ama tabi her istenen fiyata da satılmıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

İthatatçı garantili slim versiyonu sıfırı 19,5k

Ona göre bir fiyat tahmini yapılabilir.. sahibindende benzer ürünlere de bakılabilir ikinci el.. ama tabi her istenen fiyata da satılmıyor..
    12-13 bin uygun olur mu sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Dijital ama fat kasa değil mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Cihazı bu haliyle satmak istesem mantıklı ve makul fiyat nedir ?
    Ps5 Digital + 2 Tb Samsung 980 Pro Heatsink SSD
    Çift Kol
    Pulse 3D Kulaklık
    Orijinal Sony şarj standı

Aklımda bir fiyat yok gerçekten. İlanlara bakıyorum birbirinden alakasız fiyatlar var .

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

24-26 civarı olur herhalde.

Kutusu çok önemli, kutu yoksa değeri düşüyor PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |  Nedenini ben de bilmiyorum.

12-14 arası satın gitsin bence.

• quote:

Dijital ama fat kasa değil mi bu?
    Hocam Fat kasa heralde, ilk çıkan seri :)

• Crimson Desert, PlayStation'ın 2025'in Yeni ve En İyi Yaklaşan Oyunları listesine dahil edildi!

"Crimson Desert, 2025'in sonlarında PlayStation 5'e geldiğinde, Kliff'e güzel ama bir o kadar da acımasız Pywel kıtasında katılmaya hazır olun."

Kaynak :

https://www.playstation.com/en-us/editorial/great-games-to-look-forward-to-in-2025/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Ocak 2025; 12:50:3 >

Gördüğüm kadarıyla 12-15 arası fiyatlar var... 12den koyarsanız 10a isterler.. 14e koyun 12ye verin :)

8e verecekseniz de gönderin gelsin :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 14 Ocak 2025; 13:1:35 >
  • quote:

8e verecekseniz de gönderin gelsin :) :)
    Çok az hocaam :)

Şaka şaka... 12ye satarsın tahminimce üstat... :) gönlünce olsun....

• first9 kullanıcısına yanıt

PS5 açılırken değil de kullanıcıya şifre koyabiliyorsunuz. Kullanıcıyı seçtiğinizde şifre istiyor.

o fiyata spotçular alıyor.

düşük fiyat ama hemen gider tabiki.

19.900 e sıfır ithalatçı garantili slim var ps5

ikinci el de 16-17 bin tl den satanlar gördüm. 14,5 - 15,50 arası ideal bana göre. temizliğine bağlı ,

ps5 pro da 30-32 bin tl ye sıfır bulunabiliyor. bunu düşünerek yola çıkın.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

benden önceki arkadaş 24-26 bin tl demiş.

ben onu görmeden 25.000 tl civarı hesap ettim.

satışın hızlanması adına karar sizin tabiki.

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

2tb ssd yi mutlaka ayrı satın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

12-13 e gider hocam 13,5 - 14 gibi ilan verebilirsiniz pazarlık yapmak isteğen çok olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

• içindeki ssd yi almaya kalksanız o bile 6-7 bin eder sıfırı, ssd ile 12-14 ten daha fazla etmesi lazım bence

• PC oyunculugundan çocuk olduğu için ps5 e geçtim işten gelince kısıtlı zamanımda PC yi açtığımda yok guncelleme yok bilmemne ayarı yok FPS ayarı şubu derken baya zaman harciyordum oynama sürem azaliyordu şimdi 4k TV'ye takip koltuguma uzanıp anında oyunun içindeyim yok driver güncelle yok yazılım guncelle derdide yok daha önce series x de kullanmıştım ama şunu gordumki konsol ps imiş dualsensede astro oyununda beni mest etti çoğu oyunda performans moduda olsa 60 FPS bu yeterli zaten gözlerde alışıyor ama 30 FPS bana çök kötü geliyor ps6 da ins 60 altı oyun gelmez pcciler 100 200 fpslerde ucsunlar oyunlardan zevk almaya başladım pcde ayar cekmekten düzgün bir oyun bile oynuyamıyordum fc25 pcde sürekli sorun çıkarıyordu drop falan şimdi ban ban ban harika bı şekilde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 14 Ocak 2025; 16:39:31 >
  • Az önce Vatan'daydım. Malum tek kol cd versiyon 36k Vatanda. Dedim bu Amazonda çift kol 33,5k ne ayak?? Bilkom garantili de yazıyor.

Görevli arkadaş dedi ki TR Bilkom tek kolludan başka getirmiyor güncel cihaz.. dedim yazıyor satıcı direkt Amazon..

Dur dedi, Bilkomda çalışan cihazları getiren kişiyi aradı telefonla.. Amazonda böyle bir cihaz var çift kollu ne diyorsun dedi? TR şartlarında çift kol kutu içeriği imkansız dedi.. farklı bir durum vardır, birşeyi yanlış yazmışlardır vs dedi..

Linki bu:

Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)

Bilginize.

Edit: Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm, olur mu hiç öyle şey bilkom garantili amazon güvencesi altında dedi... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 14 Ocak 2025; 19:48:47 >

• 
Sayfa: önceki 94129413941494159416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.