Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni , jymz___ , botcharted , NemesiS_81 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
188.487
Cevap
1.607
Favori
10.303.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 94109411941294139414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation'ın Los Angeles'ta yeni bir IP üzerinde çalışan "Yeni Bir Stüdyo" Kuruyor!!.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

“Los Angeles merkezli yeni kurulmuş bir AAA stüdyosuyuz ve tecrübeli sektör liderleri ile deneyimli oyun geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından yönetiliyoruz. Misyonumuz, geliştirme sürecini yalın ve son derece verimli bir yaklaşımla yeniden tasarlarken bir sonraki çığır açan AAA orijinal IP'yi yaratmaktır. Vizyonumuzu paylaşan ve bu yolculukta bize katılmaya hevesli yetenekli bireyler arıyoruz.”

“Sony PlayStation Studios, bir sonraki yüksek profilli AAA konsol oyunumuzu hazırlarken tutkulu ve yaratıcı ailemize katılacak olağanüstü yetenekler arıyor.”

“Ekipler için proje planlaması geliştirmek, sürdürmek ve yürütmek için üst düzey liderlik, yaratıcı liderler ve stüdyo direktörleri ile işbirliği yapmak üzere LA stüdyomuzda yerleşik bir Kıdemli Yapımcı arıyoruz. Prodüksiyon ekibinin stratejik lideri sizsiniz, bu yüzden öne çıkın ve liderlik edin. İdeal aday, proje yönetimi, iletişim becerileri ve oyun yapma tutkusunun bir kombinasyonuna sahip olacaktır. Diğerlerinden farklı olacak bir sonraki AAA oyunumuzu yaratmamıza yardımcı olun! ”

Kaynak : https://job-boards.greenhouse.io/sonyinteractiveentertainmentglobal/jobs/5413216004

• ps5'i monitöre bağlayıp oynayacağım. ancak, monitörde hoparlör yok. jak girişinden ek hoparlör taktığımda da ses o kadar iyi değil. ps5'e hoparlör bağlayabiliyor muyuz?

2. sorumda kablosuz kulaklık kullanmak. sony dışında kablosuz kulaklık bağlanabiliyor mu?

• first9 kullanıcısına yanıt

hoparlörü monitörün kulaklık çıkışına bağlayın ben de o şekilde kullanıyorum ses daha iyi olacaktır büyük ihtimalle

• şu an pc var ve hoparlörü pcye bağlayınca ses kötü oluyor hocam. o yüzden merak etmiştim.

• first9 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NateDrake: 

“Flight Simulator 2024 PS5 ve Switch 2'ye gelecek ve Halo The Master Chief Collection da PS5 ve Switch 2'ye gelecek.”

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Forza Horizon için bir bilgi var mı hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt

MS tarafına yakın kaynaklarca hepsi sırasıyla gelecek diyor. Net bir tarih yok maalesef.

Bence geç bile kaldılar

• nct96 kullanıcısına yanıt

Aslında geç değil hocam da sanırım portlama süreci sorunsuz sıkıntısız çıkaralım derdinde olabilirler. :)

• ps5 açılırken şifre koyabiliyor muyuz şifre girmeden açılmasın diye?

Kastım şirket içinde karar verme ve onaylanma sürecinin uzun sürmesi yoksa düzgün portalsınlar tabi ki :)

• Sızıntı yapan NateTheHate'e göre bu yıl PS5'e birden fazla Xbox oyunu geliyor

⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

“Flight Simulator 2024, PS5 ve Switch 2'ye gelecek ve Halo: The Master Chief Collection da PS5 ve Switch 2'ye gelecek”

• Herkese merhaba ps5'de Steelseries Arctis 3 kulaklık kullanıyorum, bu tür kulaklıklara pcde yazılım üzerinden hassas ayar ya da oyunlara özel hazır ayar yapılabiliyor. Bu ayarları yaptığımda ps5'e de aynı ayarlanmış şekilde geçebilir mi deneyen var mı?

• Dualsense sol analog sola kayıyor geçmiş olsun. Gran turismo oynayamadım resmen geçemiyorum bölümü. Drift denilen olay bu mu? Kendimiz çözemez miyiz? Tecrübeliyimdir kolu her türlü toplarım sorun yok onda.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa hocam uğraşmadan gönderin cod fifa yarış oyunları oynarken drift sorunu illa ki olacaktır maalesef benim iki dualsensede de var bu sorun kısa zaman yeni ikili alacağım garantileri bitti maalesef

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Hocam ben bakırköy de bir konsol dükkanından almıştım cihazı (bilinen bi yer) geçen sene mart ayında. 1 yıl garantisi var. Ama şöyle bir durum var dualsense in içini açıp birkaç modifikasyın yapmıştım. Garanti dışı mı kalır onu dükkan ile görüşmem lazım.

Fena bişey olmuştu 😍

• Hızım iyi ama ping sorunu var sürekli donma oluyor maçlarda. Bir çözümü var mıdır. Ethernet çekmek çözer mi ?

• Merhabalar, ben su an ps5 kullaniyorum ama yakin zamanda ps5 proya gecicem eski konsolumdaki save dosyalarımı ve bazi oyunlari m2ssd ye aktarip ps5 proya yuklemek istiyorum fakat kaydedilen verileri yani save dosyalarini sadece bulut yoluyla mi plus uyelikle mi tasiyabiliyorum? Mesela 100 saati askin oyun surem olan elden ring save ni baska turlu tasiyamam mi? Plus uyemigim kardeslik yontemiyle var ama onu kabul etmiyor direk hesapta istiyor.

• Sepette 19.599 TL

n11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46158593?magaza=zitekbilisim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 94109411941294139414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.