Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Beckonn , sabirmusti , mustiua Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.302
Cevap
1.612
Favori
10.291.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 94119412941394149415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuklar için mümkünse coop oynayabileceğim oyun var mı? Ben markette dolandım beğendiğim bir şey çıkmadı. Tavsiyelere açığım, aaa oyunları oynayamıyorlar 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ru1ns R kullanıcısına yanıt
    Biz oğlanla sackboy ve bipped i beğendik. Başka tavsiye varsa ben de alabilirim. Özellikle sackboy un Türkçe olması ayrı bir güzel.

U2 25 tl gibi bi fiyata iniyor

• roomonecool kullanıcısına yanıt

Tam isim rica edebilir miyiz hocam bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Sanırım halen tam karar veremediniz hocam nereden hangi modeli alacağınıza PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Unravel two

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Üstat Ps5 Slim CD 1 TB 2 kontrolcü bilkom gsrantili istiyorum aslında..

Artık indirim kampanya taksit vs bakınıyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam analog motorunda bir şey yok ise temizleyerek de kurtulabilirsin. Toz kaçması yüzünden de olabiliyor. Dışardan temizlemeye üflemeye falan çalış en kötü içini açarım diyorsun. Ama garanti bozulup bozulmaması sana kalmış.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Deneyeceğim söküp.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Dün bi dükkan ile telde konuştum fiyat araştırırken..

Bilkom garantili al muhakkak dedi.. ya da çok iyi bir ithalatçı olmalı dedi ama bilkomu tavsiye etti.

Örnek verdi: kendileri harici tamir yaparken 100 liraya drift problemi için joystick değiştiriyorlarmış, 700 liraya analog motorunu tamir ediyorlarmış..

Bilkomda saçma bir şekilde joystik bozulursa bilkom yenisi ile değişim yapıyor, analog motoru bozulursa tamir ediyormuş.. sebebini anlamadım.

Abi tam tersi olması gerekmez mi? Biri basit sorun ve çözümü var onu tamir edip diğerini değiştirmesi gerekmez mi dedim, valla biz de anlayamıyoruz ama böyle yapıyorlar dedi. Aslını astarını mantığını bilmem ama muhabbeti geçmişken aktarayım istedim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

unreal two. it takes two tavsiye ederim.

• Herkese tavsiyeleri için teşekkürler PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | . It takes two bitirdik kızlarla çok sevdik. En küçük olan astro botu çok beğendi tam ona göre bir oyundu

• ahmtayd kullanıcısına yanıt

global blue makinesine pasaportumu okuttum. tax free bilgileri çıktı. daha sonra global blue uygulamasını telefona indirip kart bilgilerimi girdim ve iade kartıma geldi $ cinsinden. bu kadar kolaydı.

• Arkadaşlar merhaba. Benim cihazı akrabam yurt dışından getirmişti, cihazın kendi hdmi kablosunu değil de orada kendi kullandığı hdmi kablosunu vermiş bana. Onda da marka model bir şey yazmıyor. Kendi hdmi kablosunu alsam mı diyorum görüntü kalitesinde oyunlarda farklılık olur mu acaba? Ya da 400-500 bandına başka bir kablo mu alsam? Bu fiyat bandına da iyi bir kablo alınır mı bilmiyorum tabii. Televizyonum da çok iyi sayılmaz Vestel'in 55UA9600 marka model cihazı.

Bendeki kablo şu:

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Sözde orijinal yazmışlar ama emin olamadım buna da:

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |www.hepsiburada.com
    Sony PS5 HDMI Kablo Konsolplus Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/vTgoBDGt1aqa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 13 Ocak 2025; 17:17:26 >

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hiç ne olduğu belli olmayan kablolarla uğraşmayın. Aşağıdaki linklerden ödeme seçeneği, hediye çeki, banka kampanyası vs size en uygun olan yerden Paugge alın.

www.vatanbilgisayar.com
    PAUGGE 7NA8KPRO ULTRA SERTİFİKALI HDMI 2.1 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-7na8kpro-ultra-sertifikali-hdmi-2-1-kablo.html

trendyol.com
    Paugge Ultra Sertifikalı HDMI 2.1 Kablo ATC Sertifikalı 8K HDR 2 m Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/paugge/ultra-sertifikali-hdmi-2-1-kablo-2-metre-p-37136108

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Başka marka model uğraşmadan alayım en iyisi bu kabloyu. Kafam da rahat eder 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 13 Ocak 2025; 17:38:56 >
  • Cihazı bu haliyle satmak istesem mantıklı ve makul fiyat nedir ?
    Ps5 Digital + 2 Tb Samsung 980 Pro Heatsink SSD
    Çift Kol
    Pulse 3D Kulaklık
    Orijinal Sony şarj standı

Aklımda bir fiyat yok gerçekten. İlanlara bakıyorum birbirinden alakasız fiyatlar var .

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

hepsinin 2.el sarı site fiyatlarına bak hepsini topla sonra o cıvarlarda bi fiyat yaz kafana yatarsa

• The Blood of Dawnwalker — Cinematic Trailer & Gameplay Teaser

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |Dawnwalkeryoutube
    Things will be different now. For all of you. *** The Blood of Dawnwalker is the first chapter of Rebel Wolves’ brand new role-playing saga — a single-player open-world dark fantasy action-RPG with a strong focus on story and narrative. Developed on Unreal Engine 5 for PC, PlayStation 5 and Xbox X|S. You play as Coen, a young man turned into a #Dawnwalker, forever treading the line between the world of day and the realm of night. Use your skills and combine vampiric strength with human resolve as you take on a quest to save the ones you love. Face your foes – be they human, monster, or the ticking clock itself. But remember – the real evil may bask in the sun's light, and the most loyal of allies could lurk under the cover of night. Learn more at https://dawnwalkergame.com
    https://www.youtube.com/watch?v=HkICrJEVTjI
  • Arkadaşlar selamlar, ilk çıktığında Amazon almanyadan Ps5 digital almıştım, (ilk versiyon) bunu kaça satabilirim? Playstationda veya kolda herhangi bir arıza-sorun yok. Sadece 1 kol mevcut. Kutu yok

• 
Sayfa: önceki 94119412941394149415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.