< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9415. sayfa)
-
-
Ben de aynı kanıdayım aslında ama bi işkillendirdi.. amazonla yazışınca benim açımdan sorun ortadan kalktı.. ama acaip bir fiyat farkı var
...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizdeki resmi satıcılar kazıkçı biraz, Amazon hemen herşeyi daha uyguna satar, telefon tv konsol aklınıza ne gelirse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım bir sonraki duyuru GTA VI için olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Liste güncellenmeye ve oyunlar eklenmeye devam ediyor. Umarım yakın zamanda onunda girişi yapılır hocam. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Ocak 2025; 21:32:50 > -
Housemarque, PlayStation Studios'un bir parçası olarak bir sonraki projesini duyurmaya hazır!
-
Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti stüdyolarından bazıları gelecekteki oyunlarını Guerrilla Games'in Decima motorunu kullanarak geliştirebilir.
Guerrilla Games Kıdemli Yapımcısı Astrid Huntjens'in LinkedIn profiline göre, stüdyo Decima motoruyla ilgilenen veya halihazırda kullanan diğer Sony Interactive Entertainment birinci taraf PlayStation Stüdyolarına kolaylık sağlamakla ilgileniyor.
-
Insomniac Games Erken Geliştirme Aşamasında Yeni Bir Projeye Başlıyor!
“Bu rolde Kıdemli UX Araştırmacısı, bir AAA oyun için araştırma sürecine liderlik etmekten sorumludur.”
“Bu pozisyon, Insomniac Games Burbank UX Laboratuvarı'nda 3 aylık bir süre boyunca çalışarak erken üretim aşamasındaki bir projenin araştırma sürecinin başlatılmasına yardımcı olma zorunluluğu ile karma bir pozisyondur.”
-
Sony, Los Angeles orman yangını yardım çalışmalarına 5 milyon dolar bağışladı.
Kaynak :
ıgnPlayStation Maker Sony Donates $5 Million to Los Angeles Wildfire Relief - IGNhttps://www.ign.com/articles/playstation-maker-sony-donates-5-million-to-los-angeles-wildfire-relief
-
Kaynak var mi hocam? Returnal'i platinleyen biri olarak uzun zamandir beklyiorum.
-
Yeni bir IP yaptıklarını biliyoruz uzun zamandır. Kaynak aşağıda ki kişi hocam. :)
-
Beyler size ilginç bir sorum var acaba böyle bir durum olabilir mi sizde hissetiniz mi merak ediyorum. Bir kaç gündür yaklaşık 20 gündür sadece dualsense elime alınca bir süre sonra baş dönmesi yaşıyorum bu televizyonla alakalı bir durum değil çünkü tv izlerken olmuyor biraz garip ama dualsense böyle bir sorun yaratabilir mi elimde başka çalışan bir dualsense olmadığı için farklı bir deneme de yapamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu linkteki playstaion nasıldır. tavsiye eder misiniz ? hiç anlamıyorum
karne hediyesi olarak alalım dedik. o biraz anlıyorda bizde süpriz yapacaz.
model numarası felan cf felan dıyorlar kısacası alınır mı ?
anlayan arkadaşlarda yardım eder yorum yaparsa sevinirim.
-
İlk defa sizden duydum böyle birşey.
Kendimden örnek vereyim.Eğer online bir oyun oynamıyorsam kendimi fazla kasmadan sürekli ara vererek oyun oynarım.
Dualsense değilde sürekli hareketsiz belli bir bölgeye bakmaktan da baş ağrısı olabilir.
Umarım bunlardan biri değildir.
-
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/
hobi-oyun/oyun-konsolu/ps5/sony-playstation-5-slim-dijital-2-
dualsense-ps5-kol-sarj-istasyonu?seller=4881&color=1004412&utm_
source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.70.9
slim dijital + 2kol + şarj cihazı diğer ilandan 10bin daha ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 15 Ocak 2025; 4:0:12 >
-
Ben de bu gece bunun siparişini verdim... daha başınızı çok ağrıtacağım gibi :)
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)amazonSony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9C1J68K?ref=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&ref_=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&social_share=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Valla ben de pek anlamıyorum... ama buradaki forumdaşların önerileriyle ve tavsiyeleriyle ben nihai olarak bu linkteki ürünün siparişini verdim.. çünkü garantili cihaz olarak en iyi fiyat burada...
Ben yine de gelen ürünü hemen açmayacağım.. daha iyi fiyat olursa bu aldığımı iade edip ucuza gelirse tekrar sipariş edeceğim.. daha iyi fiyat beklerken bu fiyatın kaçmasını göze alamadım.
Resmi Distribütör-Bilkom garantili olmasın ucuz olsun derseniz şehrinizdeki veya büyük şehirlerdeki isim yapmış oyun dükkanlarını araştırın.. insanların memnun olduğu ithatatçı garantili yerler de var.. ama tek kollu hali 25-26 zaten.. 4e de 2. kolu alsanız yine 29-30 yapıyor.. 3,5 daha verip Amazonla kafa rahat olsun dedim ben.. ama bu paraya ithalatçılardan 5 pro ve + 2. kol bile alınabilir.. öncelikle ne istediğinize ve nasıl kullanmak istediğinize karar verin.
Hediye alacaksanız süpriz olsun istiyorsanız ben yine de garantili üründen yanayım.. bir de vade farksız 6 taksit yapıyor Amazon..
Kendilerine kefil değilim, daha ben de başıma neler gelecek bilmiyorum :)
Bu gece siparişini verdiğim cihaz:
Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)amazonSony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE, Çift kol (Resmi Distribütör-Bilkom Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9C1J68K?ref=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&ref_=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&social_share=cm_sw_r_apan_dp_P7GJ1PD5QN31B4KN4QJE&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
-
Hayırlı olsun hocam. Amazon'daki ürün yorumlarına bakmışsınızdır muhtemelen, memnun olan da var kutusu yırtık ya da açılmış olarak gelen de. Herhangi bir ambalaj içerisinde gelir mi bilemiyorum ancak paketli ya da harici kutulu gelirse eğer olası bir duruma karşı dış ambalajını açarken video çekerek kayıt altına almanızı öneririm. Amazon olumsuz bir durumda da çok uğraştırmaz ama özellikle diğer firmalar yüzünden bu konuda artık paranoyak olduk. Hasarlı ya da önceden açılmış bir ürün gönderildiğinde sonraki süreç için bu videolar elimizi güçlendiriyor. Örneğin geçtiğimiz haftalarda Teknosa'nın web sitesindenn 30. yıl DualSense satın aldım ve kutusu daha önce açılıp tekrar bantlanmış bir ürün geldi. İade etmek için mağazaya götürdüğümde ilgilenen kişi başta kem küm etse de çektiğim kargo kutusunu açma videosunu gösterdikten sonra iadeyi direkt kabul etti.
-
Çok teşekkürler.. destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Ben paketlemesi düzgün olsun diye hediye olarak seçtim.. zaten iade edilmiş ürün gelirse doğrudan iade ederim sanırım..
Hediye notuna da şöyle bir not düştüm, umarım kıl bir müşteri olduğumu anlayabilirler :)
"Değerli Amazon çalışanları, bu güzel hediyeyi en kusursuz en yeni en güncel ve hiç açılmamış sıfır kutular arasından bilkom garantili olarak senin için seçti ve ayrı sağlam bir hediye "kutusuna" koydu. Sağolsunlar."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X