Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BackConnect , Falanderox Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.686
Cevap
1.610
Favori
10.323.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4000 olsa gene iyi daha yuksek olmasinda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    5-6 bin olacaktır en az. net tahmin için ürünün kaç dolar olduğunu öğrenmek lazım tabi.

acaba last of us 2, death stranding ve ghost of tsushima için remaster versiyonu çıkarıp tekrarmı satacaklar ps5 e. Sonuçta geriye uyumluluk olduğu için bir patch ile halledilebilir bu durum yeniden satacaklarsa hiç alasım gelmiyor proya oyunu
  • 4k'da gözün yok uzak dursun. 1080p sabit 60 FPS+Ray tracingle tanından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    500 dolardan fazla olacağını zannetmiyorum ben çok tepki çeker fazlası.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    600$ olur

ps4 pronun 399$dan çıktığını düşünürsek, çok daha güçlü ray tracing bile destekleyen bir konsol en iyimser fiyatı 499$ olur ama benim tahminim 599$ olacağı yönünde,499$ olursa ülkemizde en iyi ihtmalle 4.5-5k civarı fiyat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 8 Ekim 2019; 16:21:13 >
  • 2 yada 3 model söyletisi vardı bir RT li olur diyer olmaz tarzında
    fiyat olarakta benim kanatim son gelişmeler sonucunda
    ps5 599$
    ps5 pro 699$
    ps5 pro max 799$

durum böyle gibi xbox da aynısını yapcak gibi duruyor :D millet alıştı artık
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    pro dan sonra pro max ne hocam iphone mu bu en fazla ps5 ve ps5 pro olur
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    apple modelinimi baz aldın hocam
  • ben 600 dolar olacağını zannetmiyorum o psikolojik üst sınır bence 500 -549 civarı olabilir tanıtıldığı zaman göreceğiz artık..@snakefatih

burada fiyatının bende 5 , 5.5 olacağını düşünüyorum @Daniel Faraday
    büyük ihtimal ssd dahili olacak ve kapasite artırımı olmuyacak yeni çiazlarda usb den desteklicek hdd leri.
    bu yüzden çok farklı modeler göreceyiz not al bunu dedi dersin :D
  • İlk serisi alınmalı mı sizce? PS4 fat kasa gibi çirkin bir şey çıkar da daha sonra güzelleştirirler diye korktum :) Çıktıktan 1 sene sonra falan almayı düşünüyorum. Siz ne planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

1 sene beklenmeli kanımca hemen alinmaz
    geriye uyumluluk var ilk gün alınır.
  • PS4 fat kasayı Türkiye'de resmi satışa çıktığı ilk gün gidip almıştım. Hala sorunsuz ve tık demeden kullanıyorum.

Evet daha sonra çıkan slim ve pro modelleri tasarım olarak daha iyi ama ben sistem olarak hiç sıkıntı yaşamadım. PS5 de eğer bütçeme uygun bir fiyata çıkarsa yine ilk çıkan versiyonu ilk gün alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 8 Ekim 2019; 16:56:35 >
  • 499 dolari u asmayacaktir fiyat bolgesine gore sonyden bir yetkili bir daha boyle bir hata yapmayacaklarını soylemisti(ps3'un 599 dolardan satilamsi uzerine) , ps4 pronun fiyati baya yukselmis tr'de ama euro 7 yi gecmezse ben 4 bini asmasını beklemiyorum, lakin o zamana kadar kac para olur muamma...
    Bu işler biraz da iPhone fiyatları ile orantılı. Bir telefona bu kadar para veren adam bir konsola da 600$ verir kafası. Hem donanım yönünden de sağlam geliyor ucuz olmaz. Bunarada 2020 nin Haziran temmuz ayları gibi mi satılacak ps5

• 4500-5000 bin bandını görürsek öpün başınıza koyun başka sürpriz fiyatlarla da karşılaşmak mümkün. 2020 de önsiparişe başlarlar.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    kasım sonu aralık başı diye biliyorum hocam onların holiday zamanı
  • Ben ciddi anlamda merakla bekliyorum ve isteğim ilk alanlardan olmak. Her şeyini kendim tecrübe etmek istiyorum. Fiyatını da çok bulmuyorum çünkü ülkemizde her şeyin böylesine lüks haline gelmesi, özellikle yeni teknolojilere sahip olmanın karşılığını düşündükçe...
    O zaman 2021 in ocağında ancak buralara gelir daha varmış çıkmasına.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.