Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: solukdenizli , Bati-Wan_Kenobi , call me , CCaGDaSS Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
188.684
Cevap
1.610
Favori
10.323.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Naughty Dog,Santa Monica,Guerilla games gibi Sony'nin birinci parti firmaları PS5 neslinde konsolun tam potansiyelini kullanarak fotorealistik hattâ CGI yakın grafikleri görebileceğimizi tahmin ediyorum. Tabi bu grafikleri ancak birinci parti firmalarının PS5 gelecek oyunlarında görebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Boş verin grafiği artık ps 5 de gerçeğe yakın animasyonlar görelim gerçeğe yakın ses efecktleri gerçeğe yakın patlama su vb efecktleri görelim. Zaten grafik akar gider ama ps 4 de koca nesilde grafik dışında ilerleme yok. Animasyonlar bir son gow da ki balta animasyonlar rdr 2 ve tlou 2 de iyi gözüküyor onun dışında koca nesilde animasyonlar ps 3 ile aynıydı resmen. Ses efecktleri de gelişmedi koca nesilde hatta bunu mimarı da söylüyor konsolun ps 5 de ses efecktlerine çok önem vereceğiz ps 4 de aynıydı falan demişti. Son gowu açıyorum patlaycı kırmızı vazoları patlatıyorum çıkan patlama efeckti ps 3 de ki efeckt resmen o grafikte ki bir oyunda çok yapay oyuncak kalıyor misal. Umarım bu tarz detaylar ps 5 de en az grafikler kadar ön plana çıkar artık.
  • Naughty dog ve r* ida exculisive alabilirde ps5 de cok iyi olur

• Makine 1080p’de kaç fps verecek acaba merak ediyorum.

• yanlış hatırlamıyorsam PS4 şubat 2013 tarihinde duyrulmuş ve çıkışı Kasım 2013 olarak ilan edilmişti. Zaten şu an PS5'i duyursalar 9 10 ay sonra çıkar makina. Büyük ihtimalle 2020 sonlarında çıkmış olacak. PS4 ü daha önce satmıştım ama yine alıp almamak arasında kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 30 Eylül 2019; 21:33:54 >
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    Yine aynısı olacak. Şubatta zaten bir sunum olacak çeşitli firmalara vs, davetiyeler gönderildi. E3 2020'de(eğer katılırlarsa) tam tanıtım olur. Tatil sezonunda da çıkış(Kasım 2020 civarı).
  • RESMİ: Playstation 5 çıkış tarihi Holiday 2020.

https://blog.us.playstation.com/2019/10/08/an-update-on-next-gen-playstation-5-launches-holiday-2020/

• Yeni kontrolcünün nasıl olacağını da yazmışlar. İki yeni özellik eklemişler. Bunlardan birincisi '' haptic technology'' Bu bizim bildiğimiz titreşim özelliğinin gelişmiş versiyonuymuş. Sıradan titreşim motorlarına göre daha fazla reaksiyon verebilecekmiş. Şu örneği vermişler mesela araba yarışında duvara çarptığınızda hissedeceğiniz titreşim, futbol oynarken hissedeceğiniz titreşimden oldukça farklı olacakmış. Çimlerde koşarken çamurun hissettirdiği titreşim bile ayrı olacakmış.

R2 ve L2 butonlarına ''adaptive triggers'' özelliği eklemişler. Oyun yapımcıları bu özelliği istediği gibi kullanabilecekmiş. Örneğin ok kullanırken, yayı sıkma hissiyatını çok daha farklı şekilde verecekmiş. Ya da kayalık arazide araç sürerken gaz pedali çok daha farklı hissettirecekmiş.

PS5, 100GB'lık Blu-ray diskler kullanacakmış.
    DS5'de daha iyi pil ömrü olacakmış.
    DS5 USB Type-C kullanacakmış.
    Dualshock 4'den daha ağır olacakmış fakat yine de Xbox One kontrolcüsünden daha hafifmiş.
    Haptic feedback özelliği ilk PS4 Pro için düşünülüyormuş, sonra vazgeçmişler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Wired dergisi özel PS5 içeriği:

https://www.wired.com/story/exclusive-playstation-5/
  • Yeni Bilgiler gelmeye devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Ekim 2019; 15:47:10 >

• Fiyatı Türkiye’de en az 4 bin.Bu arada ghost of tsushima yaz aylarında çıkacakmış ps4 için.Son büyük exc diyorlar.

• bluepoint ps5 için bir remake yapıyormuş hangi oyun acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Bu aletinde ilk çıkanı alınmaz be arkadaş Tüm sorunlar bu alette olacak kronik falan filan. Sonraki partiler alınmalı bence. İlk çıkınca almayı düşünen var mı?
    Allah nasip ederse önsipariş geçerim..Şans işi bu biraz 4'üde önsipariş almıştım hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

• CoreGame kullanıcısına yanıt
    Teknoloji mağazaları halihazırda 3799 gibi absürt bir fiyata satıyor. Yükselen kurlar nedeniyle teknoloji ürünlerine de üzücü bindirimler yapılıyor. 4 bin TL bana ne yazık ki "iyimser" geliyor. Ayrıca Base ve Pro olmak üzere her iki sürümünün de birlikte satışa sunulacağı söyleniyor, ne kadar doğrudur bilinmez elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 8 Ekim 2019; 15:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

bluepoint ps5 için bir remake yapıyormuş hangi oyun acaba
    BluePoint'den çıkacak bir Remake oyunu ve PS5 için olacağını düşünürsek herkesin sevdiği bir PS Exc. oyunu akıllara geliyor.

Ben bir GOW olmasını isterim şahsen. ama daha eskiye giderler mi yoksa PS2 zamanlarından mı bir oyun görürüz pek kestirmek mümkün görünmüyor. :)
  • 1 sene beklenmeli kanımca hemen alinmaz

• 2020 sonunda geleceğini herkes biliyor da duyurulacağı tarihi söyleselermiş keşke resmi ağızdan. %99 şubat'ın ikinci haftası

• 2016 ocak ta almıştım ps4 ü 1 sene sonra kasımda pro çıkmıştı bu sefer base ve pro olarak satış olur ise yine pro yu alırım direk.
  • Daha proyu yeni aldik gec ciksin ps5 arkadas

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısa bir teaser video ile ucundan gösterselerdi tadından yenmezdi. Yine de çok heyecanlandım. Şimdiden para ayırmaya başlayalım. Umarım 4k 60fps sabit sunar veya en azından 1080p 60fps + raytracing.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.