Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tamehliyetsiz , sel_bay Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.680
Cevap
1.610
Favori
10.323.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesilde olmasını istediğim. Cross platform olarak online oyunların şuanki iki ve çıkacak iki yeni nesilin aynı çatı altında online oyun oynaması. Artık bunu aşmaları gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılından bu yana pc kullanıcısıyım ve artık klavye mouse dan bıkmış bulunuyorum ki psye geçmemek olanaksız..ps 4 almayı düşünüyordum bu ay lakin şubat ayında ps5 duyurulduktan sonra satışa geçeceklerini öğrendim doğrumudur bilemem..ps5 çıktığı vakit satın almayı düşünüyorum. 3-4 bin arası bir fiyat ile çıkarsa alınabilir fakat çoğu arkadaş en az 5bin tl gibi bir rakamdan bahsediyorlar da, 5bin tl gibi bir fiyattan satışa çıkarsa satışlar beklenildiği gibi elde edilemez (Türkiye şartları için)

pc den psye geçmiş olanlar için soruyorum çok zorlanırmıyım fps,mbs,moba gibi oyunlarda?
  • Bildiklerim ve Sızıntıların hakkında bildiğim kadar konuşayım.

Şubat Ayında bir Playstation Meeting planlanıyor yani PS5 tanıtımı gerçekleştirileceği söyleniyor.
    Playstation duyurulsa bile 2020 Q4 tahmin ediliyor çünkü Xbox Scarlett'te o dönemde çıkışı gerçekleştirecek. Satışı ondan önce mi olur sonra mı olur malesef bilmiyoruz.

Fiyat konusunda ise 499 / 599 $ arası fiyat dönüyor ama bunu Türkiye fiyatını KDV ve diğer satış konusunda ne kadar konur üstüne bilemiyoruz.

PC'den PS'ye geçişi ise diğer arkadaşlar yardımcı olabilir zorluk çekip çekmediklerini.
  • Hocam ps4 almalımıyım sizce şuan ? Çıkış tarihi duyurulunca da satar öyle alırım.. şuan konsolsuzum sıkılıyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: harun800

Hocam ps4 almalımıyım sizce şuan ? Çıkış tarihi duyurulunca da satar öyle alırım.. şuan konsolsuzum sıkılıyorum yani
    Aslında güzel bir soru.

PS4 mü yoksa Pro mu ?

Pro etkisi gerçekten bazen oyunlar arasında fark görülebiliyor performans yada görsel anlamda. Daha net ve daha iyi fps almak istiyorsanız Pro alın derim.

Yok o kadar ayrıntıya girmem sadece oyunları oynayayım zaten PS5'e geçiş yaparım derseniz PS4'de idare edecektir.

Diğer bir ayrıntı ise PS5 çıkış fiyatı ne olacak 499 / 599 $ arası fiyat konuşuluyor yani birde bunun Türkiye bazlı fiyat politikası da var.

Eğer ki bütçede sıkıntı yaşamam derseniz sattıktan sonra üzerine belirli bir miktar koyarak geçiş yapabilirsiniz.

2020 Sonlarına doğru PS5 gelecektir. nereden baksak 1 Yıl yada 1,5 Yıl var.

Eğer ki yok beklerim sıkıntı olmaz derseniz PS5'te Geriye uyumlulukta olacak yani PS4 oyunlarını PS5'de sorunsuz oynamakta var.

Kısacası sadece bunlar benim düşüncem yani son karar sizin ne yapmak isterseniz.

Ama birde diğer arkadaşların yorumlarına da bakın derim. :)

• harun800 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Ps4 Pro alın bende olduğundan değil objektif bakıyorum rahat 3 sene götürür, zaten 3 sene sonra Ps5'in ara konsolu çıkar Ps5 pro diyelim, o zaman elinde ki konsolu satar ona geçersin tabii fiyatı biraz tuzlu olacak ama isterseniz Ps5 pro yerine direk Ps5 geçersiniz. Kesin tavsiyem ilk sene çıkan konsolları almayın pişman eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar doğru bilemiyorum.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

22 Ocak’ta New York’taki Sony Hall’da PS5 duyurulacak. Dizaynı, özellikleri ve geliştirilen oyunlardan demolar gösterilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 18 Eylül 2019; 15:53:21 >
  • 4chan haberleri söylenti olabilir ancak 2020'de Playstation Meeting etkinliği olacaktır büyük ihtimal. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Yeni nesilde olmasını istediğim. Cross platform olarak online oyunların şuanki iki ve çıkacak iki yeni nesilin aynı çatı altında online oyun oynaması. Artık bunu aşmaları gerekiyor.
    Microsoft ve nintendo buna tamam diyo sony karşi bu duruma ne yazikki

• Sony Technology Day'dan yeni bilgiler..
    https://business.nikkei.com/atcl/gen/19/00002/091800692/

• Bir de Japonca olmasa güzel bilgiler aslında.
  • Ray tracing varsa ekran kartı bayağı güçlü olacak demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ray tracing varsa ekran kartı bayağı güçlü olacak demek.
    Mark Cerny'de demişti PS5'de Ray Tracing olacak diye. Ama bu sefer 7 Yıllık bir konsol daha gelecek haliyle ileriye dönük olacaktır. Ekran Kartı iyi olacaktır yüksek bir Ram takviyesi tabi hızları da artacak, İşlemciyi az biraz daha overclok yapıp arttırabilirler.

Bu yıl bitmeden biraz biraz bilgiler gelir 2020 Başlarında da tanıtımı olacak büyük ihtimal. ( Söylentiler bu yönde )
  • İnşallah çok gecikmez..hocam bende pro almaya karar verdim, haftaya alacağım büyük ihtimalle.. ilk deneyimim olacak ve ilk oyun olarak uncharted düşünüyorum. Ne dersin?

Hocam uncharted serisi birbiriyle bağlantılı mı yani direkt uncharted 4 oynasam çok şey kaçırırmıyım.. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi günler :)

• quote:

İnşallah çok gecikmez..hocam bende pro almaya karar verdim, haftaya alacağım büyük ihtimalle.. ilk deneyimim olacak ve ilk oyun olarak uncharted düşünüyorum. Ne dersin?

Hocam uncharted serisi birbiriyle bağlantılı mı yani direkt uncharted 4 oynasam çok şey kaçırırmıyım.. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi günler :)
    Uncharted: The Nathan Drake Collection ile başlamanı tavsiye ederim. Direkt 4'ten başlarsan tabii ki yine Armadillo Kemerli Kertenkeleler gibi zevk alırsın ama eski oyunlarla ilgili minik detayları, referansları kaçırmış olursun.
  • Hedysseus kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.. armadillo kemerli kertenkeleler 😂 uncharted dışında önerebileceğiniz oyun var mı? çok da zor olmasın 15 yıldır klavye mouse oyuncusuyum, yeni bir başlangıç yapacağım yavaş yavaş :))

• quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.. armadillo kemerli kertenkeleler 😂 uncharted dışında önerebileceğiniz oyun var mı? çok da zor olmasın 15 yıldır klavye mouse oyuncusuyum, yeni bir başlangıç yapacağım yavaş yavaş :))
    Kişisel bir liste yapacak olursam, Shadow of the Colossus, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Horizon: Zero Dawn, God of War, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man ve inFamous: Second Son diyebilirim.
  • Gelen haberlere göre Ps5 nesli güç olarak birbirinden farklı iki konsollu olabilirmiş.

-Yani Ps5 ve Ps5 pro bir nevi aynı anda piyasada olma ihtimali var. Hoş bir durum değil tabi ama en azından baştan karar verebileceğiz ne ile devam edeceğimize. Tabi 3 yıl sonra onların da pro modelleri çıkar mı bilinmez.
  • Bende dün görmüştüm 4chan kanalından bilgilere göre daha doğrusu bazıları söylentiden ileri gitmiyor.
    PS5 - PS5 Pro aynı anda çıkar mı yeni bir akım olur o zaman. Aynı Telefonlarda olduğu gibi Bir Normal oluyor diğerleri Pro oluyor Konsolda bu mantıkla gelir mi. En çok hangisi tercih edilir bilinmez. :)

4Chan 17.09.2019 tarihinde sızıntıları/söylentileri :

- Sony will once again skip PlayStation Experience this year in an effort to take some more time and prepare for the PlayStation brand's next generation.

- A Last of Us Part II media event will be held on September 24, followed by a "State of Play" video presentation on September 27.

- The "State of Play" presentation will focus on upcoming PS4 and PSVR titles for 2019 and 2020. This is basically the presentation where Sony will get all the remaining PS4 announcements out of the way so they can focus primarily on next-gen announcements next year.

- The next PlayStation meeting takes place on January 22, 2020 at the new Sony Hall venue, located at Times Square in New York. This is where many next-gen announcements will occur, including the unveil of the PlayStation 5. Certain aspects of the console, including the console's design + controller (dualshock 5), hardware and software features and a launch window (October 2020) will be discussed. They will also present some upcoming games for the platform (mentioned below).

- Ghosts of Tsushima, Death Stranding: Definitive Edition, Final Fantasy VII Remake, and a new IP from SIE Japan Studio are some of the titles launching alongside the PS5 of that year. Last of Us Part II is also coming to PS5 as an enhanced/remastered port but is slated for an early 2021 release. Last of Us Part II laucnhes for the PS4 in February.

- At the event, press/media will look at the PS5 console and go hands on with certain games/tech demos and features.

- New IPs will be a key focus for the PS5 software, both from first party and third party studios.

- New IPs from SIE London Studio, Santa Monica Studio, Naughty Dog and Insomniac Games are also in the works for the platform slated to launch in 2021-2023.

- Alongside the Last of Us, two other major IPs from SIE are making a comback in the form of brand new installments. A new WipEout and Ape Escape game will be PS5 exclusives, releasing sometime in 2021.

- SIE is planning to sign deals with more third-party and indie publishers as more third party/indie exclusive games and content will be made available on the PS5.

- Sony will come back to E3 for the E3 2020 show where the PS5 will be the highlight of their presence. They'll be holding a "PlayStation Showcase" press conference once again, including a post-conference stream that will be live on twitch and YouTube featuring developer interviews and live gameplay for upcoming titles, similar to that of Nintendo's Treehouse Live.

- Many more details about the PS5 will be discussed during the conference, as well as new game announcements for the platform and some new games for the PSVR.

- More PS5 details will be revealed throughout the year through social media posts and "State of Play" presentations, until it releases on October 23, 2020.

- Sony is planning to move production for all PlayStation products from China to southeast Asia in an effort to avoid potential US tariffs, this includes the PS5 and 2nd-gen PSVR.

- Doing this will help maintain the price of the PS5 as they are aiming for €499 MSRP ($499 USD). This is a fair price considering the specs and features it's going for.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Eylül 2019; 12:40:25 >

• Ps5 ve pro modelinin aynı anda çıkmasının hem sıkıntıları hem avantajları olabilir. Düşünün, ps5 çıkış yaptığı günün teknolojisiyle donatılacak haliyle pro'da sadece biraz gelişmişi olacak...Fakat xbox tarafı tek model çıkartıp, teknoloji biraz gelişip değiştiğinde yeni model ortaya koyarsa ciddi fark yaratabilir.

Ps5 tek model olarak çıkarsa hali hazırda ps4'ten memnun olan kişi, acaba pro çıkacak mı diye bekleyişe geçebilir. Açıkçası ben hemen geçiş yapmayı düşünmüyorum. Eğer pro modeli ve geriye uyumlulukta olursa daha rahat geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.