Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ahmetbarann , kkkorrrayyy , piece.of.paper Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189.035
Cevap
1.609
Favori
10.350.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88808881888288838884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Steelring 175 TL ye almıştım geçen ay delux sürümü, hayattaki şansım PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | Ama güzel oyun pişman değilim.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

kötü olmuş ps5 pro ve ps6yı da böyle almayı düşünüyodum PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• Jim ryan şerefsizi yüzüne miss gibi studio kapandı ne güzel oyundu bu

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStationyoutube
    Introducing Gravity Rush™ 2, exclusively for the PlayStation®4 system. May contain content inappropriate for children, visit www.esrb.org for rating information (c) 2015 Sony Computer Entertainment Inc. "Gravity Rush" is a trademark of Sony Computer Entertainment America LLC.
    https://www.youtube.com/watch?v=mPu7GKzqKeM&ab_channel=PlayStation
  • encuni kullanıcısına yanıt

İkinci oyunda, günü tekrar tekrar yaşadığımız bir bölüm vardı. Çok fenaydı. Acayip hoşuma gitmişti.

• Bu gece 1'de State of Play var unutmayın. 40dk civarı sürecekmiş.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStationyoutube
    The first State of Play of 2024 will be over 40 minutes long, and feature guest appearances from some of the most talented minds in gaming. Among many other updates, we'll feature extended looks at Stellar Blade and Rise of the Ronin, two great games coming to PS5 this year. And we'll give you a new look at other titles coming to PS5 and PS VR2 in 2024 and beyond. The show begins Wednesday, January 31 at 2pm PT / 5pm ET / 10pm GMT on YouTube, Twitch, and TikTok. Rated RP - M, THIS LIVE STREAM MAY INCLUDE CONTENT INAPPROPRIATE FOR CHILDREN #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #psvr2 #psvr2games #playstation
    https://www.youtube.com/watch?v=dMC9Gbmvza0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Ocak 2024; 23:20:55 >
  • encuni kullanıcısına yanıt

filmi de gelecek sanırım, umarım oyunları gibi güzel olur

• Gravity Rush’ın filmi mi çıkacakmış?

• son 15 dakika kartları hazırlayın ön sipariş açılan oyunlar olacaktır

• byvolcan kullanıcısına yanıt

fiyat hatası olsada alsak ucuza

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

1500 liraya Ronin'i almadım. 2000 lira oldu. Ben de aynı kafada bekliyorum şu anda :)

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar nerdeyse güncel kur ile eşit hale geldi o yüzden acele edecek bi oyun olmayacak bence şuan için tabi rdr2 ps5 sürümü gelmezse o istisna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

öyle tabide sağı solu belli olmuyor gene tr psn'nin

• Ne zaman indircez short message i baktim yok.henuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 1 Şubat 2024; 1:21:0 >
  • Etkinlik eh işte

Dikkat çekenler bence Judas, Dragons Dogma 2
    Rise of the ronin ( ghost of tsushima diyebiliriz 😀)

Ve tabi benim için özel yeri olan Death Stranding 2 en çok onu bekliyordum yine harika duruyor ama kojima şimdiden gösterdi olağanüstü farklılıklar olmayacak ilk oyuna sadık şekilde üstüne eklemeler ile yine acayip hikayesiyle dikkat çeken bir oyun olacak sanırım tek sorun çıkış tarihi 2025 ben 2024 son ayları diye düşünüyordum bu da demek ki 2025 oyun dünyası açısında yine sağlam bir yıl olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • 
Sayfa: önceki 88808881888288838884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.