Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.813
Cevap
1.613
Favori
10.331.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 93569357935893599360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Döviz kuru uçmadığı sürece olur. Ülkede satılmayan fazlasıyla Playstation 5 stoğu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt

Xbox'taki kapalı olsa da arkada güncellemeleri indirmesi , oyunları indirmesi çok iyi. Bazen odaya girip Xbox'ın yanına yaklaştığımda hafif hafif fan dönüyor. Diyorum " Yine bir şeyler güncelliyor" indirmeden sonra kapatıyor kendisini. Ama ps5 tarafında dinlenme moduna bırakmadan cihaz indirme yapmıyor. Şuan güncelleme gelse Xbox indirip kuruyor. Cihazı açtığımda hazır oluyor her şey. Ps5'te elle indirmem gerekiyor. Var mı Ps5'te de böyle bir ayar vs.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Evet iniyor.

Dinlenme modundayken oyun indirmek için konsolunuzda internete bağlı kal seçeneğini belirleyin.

Dinlenme modundayken internete bağlı kal

Dinlenme modundayken otomatik indirmelerin veya güncellemelerin gerçekleştirilmesini istiyorsanız PS5 konsolunuzda İnternete Bağlı Kal seçeneğini belirleyin.

Ayarlar > Sistem bölümüne gidin.

Güç Tasarrufu > Dinlenme Modunda Kullanılabilen Özellikler öğesini seçin.

İnternete Bağlı Kal özelliğini etkinleştirin.

https://www.playstation.com/tr-tr/support/hardware/automatic-updates-playstation/#:~:text=Dinlenme%2520modundayken%2520otomatik%2520indirmelerin%2520veya,%C4%B0nternete%2520Ba%C4%9Fl%C4%B1%2520Kal%2520se%C3%A7ene%C4%9Fini%2520belirleyin.&text=Ayarlar%2520%253E%2520Sistem%2520b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCne%2520gidin.,%C4%B0nternete%2520Ba%C4%9Fl%C4%B1%2520Kal%2520%C3%B6zelli%C4%9Fini%2520etkinle%C5%9Ftirin.

Teşekkür ederim. Bunu bilmiyordum. Eve geçince ayarları bu şekilde ayarlayayım o zaman.

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an Amazon’da 18500.

PS5

Satıcı değerlendirmek size kalmış :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crotives kullanıcısına yanıt

Hocam linki paylaşır mısın?

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Mesaj da paylaşmıştım hocam ama tekrar eski fiyatına dönmüş. Bu linki kaydedin sürekli kontrol edin yakalarsınız.

• Stok BitmişPlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    Sony DualSense 30th Anniversary Limited Edition Kablosuz PS5 Gamepad (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYA
    https://www.itopya.com/sony-dualsense-30th-anniversary-limited-edition-kablosuz-ps5-gamepad-resmi-distributor-garantili_u27295
  • ulkekerem U kullanıcısına yanıt
    Bende pazar aldım hala kargolanmadı alb satıcı

• Arkadaşlar fat kasa 1 yıllık üzerine 8000 tl verip sıfır slim yapmak mantıklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 21 Kasım 2024; 20:16:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Değil. Fat kasa devam edin.

Ücretten dolayı mı mantıklı olmaz.peki kaç üstüne uygun olur?

Slim’in iki farkı var. Birincisi hafif olması seyahatlar içi. büyük avantaj sağlıyor. Seyahat yapan insanlar için Slim digital idealdir. İkincisi 150 GB SSD depolama alanı daha fazla Fat Kasa 825GB bu Slim 1 TB çıktı. Başka hiçbir farkları yok. Fiyat farkı dolayısıyla evet 8.000 bence verilmez. Bu saydığım özellikler sizin için önemliyse 5.000 fark verecekseniz verin.

Makine aynı makine. Boşa para vermeye gerek yok. Hele fat kasa makineniz sessiz çalışıyorsa hiç mi hiç gerek yok.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Anladım tskler. Ama şu yüzden düşünmüştüm şimdi slim aldığım da satışı da ona göre yüksek olacak yani aslında çok fazla zarar olmayacak
    Fat kasayı ilerde satmak zor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 21 Kasım 2024; 20:23:43 >

1 yıllık fat kasayı değiştirmeye gerek yok hocam. slim almak istiyorsanızda max 3-4 bin fark verin

Birde işlemci mimarisi boyutu daha küçüktü nanometre boyutu olarak.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Performansta en ufak farkı yok. Bilmesek de olur PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | .

Fat kasanın üzerine 8 bin çok fazla. Üstelik makine bir yıllık. Fat kasa daha zor satılır diye düşünmeyin bence. Fat kasa bulabilse slime tercih edecek çok kişi var. Şahsi olarak ben slim yerine fat kasa tercih ederdim.

• 
Sayfa: önceki 93569357935893599360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.