42. Golden Joystick Ödülleri 2024'te 6 Ödül Kazanan Sony Interactive Entertainment ve PlayStation Studios'u Tebrik Ediyoruz! ![]() |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9359. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Her taraf stok:
...
Sony elindeki tüm 30. yıl özel sürümleri Türkiyeye yollamış herhalde.
-
Vatan yeni stok girdi. Dün ilk partiler 5 saatte tükendi.
-
Hepsiburada ya da Amazon’a girmez mi stok acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar, Black Fridayda olan indirimli fiyatlar bile halen maalesef yüksek. Hindistan Ps store baktığımda buradaki 1 oyun fiyatına orada 2 oyun alabiliyorum (asto bot ve god of war rangarok) Bunları hindistan ps store den alsam herhangi bir sorun yaşarmıyım ? yada güncel olarak kullanan arkadaşlar varmı? Daha önce farklı bir ps storeden alışveriş yapmadığım için çok bilgim yok
-
-
Bir sorun yasamazsin, india hesap acip, mtcgame sitesinden gift card alarak oyun alabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 22 Kasım 2024; 12:48:38 >
hocam diyelim online olan yada coop olan bir oyun aldım. hali hazırda kardeşlik yaptığım bir hesapda var. bu hindistan hesabını hem kardeşlik yaptığım kişi hem ben ana hesap yapsak, hindistan hesabına aldığımız online oyununu kendi hesaplarımızdan oynayabilir miyiz ? Bir yerde gördük 5 10 günde bir tekrar tekrar ana hesap yap diyerek böyle bir işlem oluyor dediler. bilginiz varmı
-
en uygun nerde var 30. yıl konsol
-
Amazondaki 18500 tl slim kasa satışa çıkmıyor kaç gündür ALB firmasını aradım amazonun yaptığı kampanyaydı daha o fiyata ürün satılmaz dediler, slim cdli olarak cihaz almak istiyorum fakat fiyat aralığı baya fazla ortamala ne kadar ederi olur cihazın
Ps4 çıktığında, UPS almak istediğimde o kapasitede ancak sanayi tipi var demişlerdi.. Bu kadar yıl sonra durum nasıldır arkadaşlar ? Ps5 i de güvenli kapamaya inkan verecek ev tipi ups var mı ? kullanan var mı ?
Yurt dışında şuan 75 dolar indirim var üstüne üstlük herhangi bir spotçudan slimleri 18 e alabiliyorsun hatta sıfır iki kollu beş yüz yetmiş dolar demişlerdi haftasonu tekrar o fiyata düşecektir
-
çok teknik bilgiye sahip değilim ama saçma geldi. sonuçta insanlar pc için bile ev tipi ups alıyor. ps4 pcden daha fazla mı güç çekiyor ki sanayi tipi gerek olsun.
-
Hangi salak demisti onu merak ettim
Ikinizin de ana hesap yapip dedigin gibi oynayabilmeniz icin arkadasinin ps4'te olmasi lazim, iki PS5'te sadece tek kisi ana hesap yapabilir. Digeri hindistan hesabinin kendisinden girip oynamak zorunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 22 Kasım 2024; 14:45:54 >
Dostlar 1 yıllık psplus üyelikler tek çekim mi oluyor yoksa aylık ödeme gibi bir yol izleyebiliyor muyuz?
-
Ps5 slim amazon esse den alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok fazla çatlak ses olduğu için almaya elim gitmemişti. Yanlış mı yaptım merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34rap1905 -- 22 Kasım 2024; 15:7:7 > -
Benim arkadaş aldı tertemiz sorunsuz geldi CFI 2018
biraz daha indirdiler. 20.150 tl şuan
amazon
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat)https://www.amazon.com.tr/Sony-Playstation-5-Digital-Slim/dp/B0CLTBHXWQ/ref=sr_1_1?crid=23UAWNMLP6JRR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.btkx8WnbOtP-vn-5faCIZI1v2FIg-3MIqhU2BMWFOzWZmkBjsVvGc8pavyUu6h2frm8G3xxKmPtrDQ_z8634CQkQnfnLL8vJnZe9g4rc29dSEt_vEuRSmI9RkPAcKNn1SXPhDCmelWd5IHnX4uHLufhNpwUK9vfEN_7bgvWEgEdZ_5VNw_tksQ18syiSqTj4UQiBfrZGYsxI_mVxRm4iV5NNjRNaDMNdAkN8An14gec.fAFbEYE4VdwcvFGMGFSTNVEgf-MQ7dwCURoeqdveClg&dib_tag=se&keywords=playstation+5&qid=1732278517&refinements=p_123%3A358345&rnid=91049075031&s=videogames&sprefix=play%2Cvideogames%2C183&sr=1-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLHeRu_05 -- 22 Kasım 2024; 15:30:25 >
-
Tek cekim tabii ki :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 22 Kasım 2024; 15:37:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X