Bilkom garantili yani resmi distribütör. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9361. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
eft + kargo ile 2800 e gelir.
-
Fan sesi genel olarak slimlerde fazla ama performansa etkisi yok fat kasalar genelde daha sessiz,25k bilkom garantili almak yerine 33kya ps5 pro bakılabilir sahibinden de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 23 Kasım 2024; 11:31:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok şık duruyor arkadaşlar.
-
30 yıl önceye dönüyor insan.
-
gönül isterdi, pro bundle alalım ama hem ülkeye gelmedi hem de çok pahalı.
-
Dualsense PC’de tüm oyunlarda tam titreşim özelliklerini kullanmayı bulursam çok iyi olacak. DSX uygulamasıyla oluyor diye internetten öğrendim. Steam üzerinden galiba app olarak satılıyormuş. Bilgisi deneyimi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 24 Kasım 2024; 4:56:29 >
Hocam uygulamaya gerek yok Steam dualsensi destekliyor. Direk kabloyla takip oynayabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: MambaVinoDualsense PC’de tüm oyunlarda tam titreşim özelliklerini kullanmayı bulursam çok iyi olacak. DSX uygulamasıyla oluyor diye internetten öğrendim. Steam üzerinden galiba app olarak satılıyormuş. Bilgisi deneyimi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dualsensei desteklemeyen oyunlar için de kullanmak istiyorum. Örneğin NBA 2K25 sadece Dualsense değil Xbox kontrolcü de resmi olarak hala güncelleme getirmedi. Oyunu kontrolcüyle evet oynuyorum ama resmi destek olmadığı için titreşim yok. Maalesef her oyunda kablolu da olsa adaptive triggers ve haptic feedback PC’de yokmuş.
Arkadaşlar selam. 2. Dualsense'i bağlarken konuk olarak seçiyorum her seferinde. Ana ekranda widget'ta cihazların ikisinin birden şarjını aynı anda göremiyorum. PS tuşuna basarak değiştirip görebiliyorum. Bu iki kolu aynı anda ekranda görebilir miyim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar USA Psn'den eskiden daha uyguna oyun alabiliyorduk , alabilmek içinde Amazondan USA PSN para alıp yüklüyorduk. USA PSN'den oyun alma devam ediyor mu? Devam ediyorsa mantıklı mı TR PSN yerine? Hesap açmaya gerek var mı?
-
Arkadaşlar merhaba ps5 alacağım. Dikkat etmem gereken birşey var mı? Hangi versiyon veya tür daha sorunsuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 23 Kasım 2024; 20:53:16 >
Konsolun herhangi bir versiyonunda veya modelinde sıkıntı yok. Fan sesinin yüksek olduğuna dair bazı duyumlar var,kimisi duyulmayacak kadar az diyor.Ama bu sorunu herhangi bir versiyona bağlayamayız. Mevzu, finansal pro versiyon şu an RTX 4070 performansı verebilecek kapasitede. İki yıl garantili fiyatı 50.000 TL Ülke şartlarında bir kişiyi,50.000 TL'lik meblayı ödediği için eleştiremezsin, ama bu parayı öde, pro al da diyemezsin. Konsolun slim ve fat kasası arasında boyut dışında fark yok. İkisinin de dijital ve CD'li versiyonu var. Onlar da şu an bilkom garantili 25.000 TL ile spotçu 19.000 TL arası gidip geliyor. Benim şahsi fikrim, spotçuya para yedirmektense kan emici bilkoma parasını verip rahat etmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taurnas -- 23 Kasım 2024; 22:31:29 > -
A101 bilkom cd li 26000 tl ye düşmüş
Arkadaşlar bununla ilgili çözümü olan var mı? Sonu Hotmail ile biten bir psn hesabım var ancak hesap adını ve şifresini girdikten sonra kullanıcı hesabını ps5'de oluşturmaya çalıştığımda bu çıkıyor. Microsoft authenticatorı telefona kurup kod almama rağmen girdiğim kodları da kabul etmiyor. Ayrıca iki aşamalı doğrulamayı hesaptan kapatmama rağmen bu uyarı gelmeye devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 24 Kasım 2024; 0:25:33 >
-
Hocam merhaba, hangisine geçerseniz geçin PS4 Pro’dan kat kat daha sessiz olacak. O yüzden Ps5 Pro denildiği kadar sesli dahi olsa PS4 Pro’dan geçeceğiniz için ses konusunda iyileştirme hissedeceksiniz. Bence upgrade etmişken Pro’ya upgrade etmekte fayda var. Bütçe ve karar sizin tabii ki de. Keyifli oyunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Psdeals sitesinden kıyaslama yapabilirsiniz bazı oyunlarda daha uygun oluyor
Bendeki Slim konsolu özelleştirerek 30.yıl dönümü ürünü yapabilir miyim acaba? Kullanılacak malzeme boya vs. yapan var mıdır? Çünkü aradaki fiyat farkı çok. İlerde satarken de 30.yıl resmi ürünü değildir kişiselleştirilmiştir bilgisiyle satarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X