ps5 şimdiye kadar 65 milyon satış adetini geçmiş. 30 fps verip bu kitleyi kızdıracaklarını ve satış rakamlarının düşmesini istediklerini hiç zannetmiyorum. Oyun yapanların amacı satmak sonuçta. Ama performans /kalite modlarında pro daha iyi sonuçlar verecektir muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9363. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Garanti yok sanırım bunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu bilmiyorum ama bence Amazon Bilkom'dan daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam millet besinsizlikten temel şeyleri de unuttu. Okuma-yazma 0.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet b.ihtimal boyle olacak ama sony birinci parti oyunlari degil de 3. parti oyunlari 30 fps cikmaya baslarsa uzer biraz. Ama sanirim 20k vermeye degmez biraz iyi grafik icin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce Amazon'un satıcı olduğu Bilkom garantili hariç bir konsol görmemiştim. Altı taksitli aldım, biraz pahalı ama konsolun olağanüstü bir durum oluşmadıkça bozulacağını sanmıyorum. Satıcı Amazon olunca kullanılmış olma riski azalıyor, kol drift yaparsa yenisini yollama ihtimalleri var.
-
İlk Gran Turismo (PS5, PS4) Tayvan'da derecelendirildi.
Bu, PlayStation 30. yıldönümü duyurularının ilk dalgasının bir parçasıydı. Resmi olarak “bu tatilde” çıkacak, yani 3 Aralık gerçek yıl dönümü olduğu için muhtemelen bu hafta veya önümüzdeki hafta çıkacak.
-
Şimdiye kadar Amazon'dan bir şey alıpta yaşadığım bir mağduriyet olmadı, umarım sizde hiçbir sorun yaşamazsınız hocam, konsolunuz hayırlı olsun.
Teşekkürler. Satıcı şu an Güzey olarak görünüyor ancak sipariş kaydımda hala Amazon yazıyor. Umarım bu durumu Bilkom garantili bir konsol göndererek taçlandırırlar böylece benim de bir Amazon hikayem olur.
-
65 milyon kullanıcının cihazını es geçeceklerini zannetmiyorum. Bu nedenle mutlaka 60 fps olur ps5 oyunlarında ama grafik tabi proda daha iyi olacaktır. Aradaki fiyat farkı bence tamamen kişisel tercih. Ben TR fiyatlarıyla geçmeyeceğim ama fırsatım olsa yurtdışından almayı düşük ihtimal da olsa değerlendirebilirim. Bu bütçelerle ps6’yı bekleyeceğim gibi görünüyor.
20 bin tl 550 Euro yapıyor, 25 bin tl 690 euro yapıyor. PS6 için Euro alınıp kenara bile atılabilir.
YTD.
Evet doğru diyorsunuz aradaki farkı kenara atıp ps6 için bile kullanılabilir ileride. 3 sene sonra ps6 konuşuyor olacak herkes o ara zaten sony olsa olsa 5-6 oyun belki çıkarmış olur aradaki farka değmez pro almaya hiç gerek yok şuan.
-
Billbil-kun :
Gerçekten yakında bir PlayStation etkinliği mi olacak?
Cevabım yok ama sahne arkasında birçok PlayStation malzemesi hazırlanıyor.
Bazı taze haberler geliyor,
Bizi izlemeye devam edin...
-
Bu Ps1 için çıkan ilk Gran Turismo 1 mi? Grafik iyileştirmesi yapmadan doğrudan eklerseler hiç bir şeye benzemez, bide araba lisansları filan nasıl olacak ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 25 Kasım 2024; 14:8:39 > -
Ilk defa PS aliyorum ondan dolayi olayi cok bilmiyorum mazur gorun. Simdi ben PS aldiktan sonra PSN uyeligi almak zorunda miyim? Almadigim surece bana artileri ve eksileri nelerdir? Ve PSN uyeliklerinde 3 farkli uyelik var, extra olan orta secimi alsam bana eksi bir yani olur mu oyunlarin ust uyelige gore az olmasi disinda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı online oyunları oynamak için psn üyeliğini zorunlu kılınıyor. Bazıları ise istemiyor.
Psn üyeliklerindeki katalog oyunlarına bakarsın oynamayı düşündüğün bir oyun var ise alabilirsin. Sürekli güncelleniyor o katalog
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne demek bu hocam anlamadım. Yeni gt oyunu mu çıkacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X